Oliver333 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 (upraveno) docela jsem byl překvapený jak velký chuťový rozdíl je mezi Diplomatico Reserva Exclusiva a mezi Diplomatico Mantuano. Rozdíl cca 250 Kč ale rozdíl v chuťi z mého pohledu obrovský ve prospěch Reservy Upraveno 3. května 2020 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 před 13 hodinami, Oliver333 napsal: docela jsem byl překvapený jak velký chuťový rozdíl je mezi Diplomatico Reserva Exclusiva a mezi Diplomatico Mantuano. Rozdíl cca 250 Kč ale rozdíl v chuťi z mého pohledu obrovský ve prospěch Reservy Máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Nastal čas Tiki bible. Ozdoba Láďa Hruška stajl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Nevypadá to vábně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Fuj, to vypadá jak hruškovej džus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Ako,,Sinn zátišie",fajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Tohle ještě nic není, jeden z pro mě chuťově nejzajímavějších koktejlů se jmenuje Jupiter (není to žádná bejkárna, recept z 30. let, který dodnes přežil, bez problémů k nalezení v moderní mixologické literatuře). Ten má takovou vyblitě modrou barvu. Pro potěšení obecenstva si ho třeba zítra udělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Celkem pitnej ejl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dostal jsem hruškovici a moc mi chutná. Povedla se. Fotka je ze středy. Dnes jsem ještě nepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Na nedělní špacír dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Tapa zas úřaduje. Soráč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 V 15. 5. 2020 v 10:35, Beet napsal: Dostal jsem hruškovici a moc mi chutná. Povedla se. Fotka je ze středy. Dnes jsem ještě nepil. Pro Williamsky mám velkou slabost. Zkus Pečeť od Fleretu Williams. Je to ještě o poznání dál než budík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Chutna a to je dulezite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 před 4 hodinami, Hardslimer napsal: Chutna a to je dulezite. Tak to sem ještě neviděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Mam to od rodiny ze Zlatych hor. Pri vzajemnych navstevach si davame ruzne specialitky. Byla k tomu i nejaka story, ale detaily si presne nepamatuju. V kazdem pripade me to celkem mile prekvapilo. Nekdo by mozna ohrnul nos, ale ja to vnimam jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 před 19 hodinami, Hardslimer napsal: Mam to od rodiny ze Zlatych hor. Pri vzajemnych navstevach si davame ruzne specialitky. Byla k tomu i nejaka story, ale detaily si presne nepamatuju. V kazdem pripade me to celkem mile prekvapilo. Nekdo by mozna ohrnul nos, ale ja to vnimam jinak. chlašče se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Na zkousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Před hodinou, Valderek napsal: chlašče se Valdo, chlasce se. Jen doufam, ze nas zitra rano nebudou izolovat cajti a armada. Stejne jako to bylo na olomoucku....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se