Irwinek Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Před hodinou, eskimak napsal: Ono to ani nieje urcene na priamu konzumaciu. Priamo na flasi to pisu. Tj. jedna sa o surovinu na vyrobu miesanych drinkov. Na octu je taky napsáno, že se má ředit, a to má jen 8 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 45 minutami, Irwinek napsal: Na octu je taky napsáno, že se má ředit, a to má jen 8 % Mas pravdu. A aj to niektori ludia piju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 1 hodinou, eskimak napsal: Mas pravdu. A aj to niektori ludia piju... Pít nevím, ale na tlačenku si ho rozhodně neředím Na vojně pili dokonce Okenu ( Iron ), nechali jí překapat přes chleba, aby z ní dostali tu skalici, nebo čím to bylo omodřené a výsledný zbytek " vyslopali ". Typickým " zákuskem " pak byla topinka na Induloně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Jeden podvečerní panáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 SKX, rum a titul weltru zůstal doma po neskutečném zápase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Od sousedů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Na todle sem hodně zvědav. Večer to křápnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 (upraveno) Tak to jsem zvědav, co písneš. Už jsem ho měl skoro v košíku, ale pak dostala přednost známá lahev U nás dnes letně Gin/tonic Upraveno 6. června 2021 uživatelem Irwinek odebrání shodné fotografie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Šílenej impulsivní nákup v Lidlu Navzdory popisu na etiketě jsem všichni 4 cítili především špiritus. 38%. No, neochutnáš, nevíš ale kdyby se bratia drželi borovičky a TatraTea, udělali by líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Kdybys nebyl škrt, mohlo ti to chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 před 48 minutami, nickolas napsal: Kdybys nebyl škrt, mohlo ti to chutnat. Dělaj lepší? Tenhle byl prostě u kasy, takže okamžitej impuls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 V 6. 6. 2021 v 15:58, Maxel napsal: Na todle sem hodně zvědav. Večer to křápnu. opatrne jsou tam blbej spunt a hrozne rychle vyprcha !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Moc se mi líbily plechovky, ale pomeranč je moc Fanta a citron připomíná Dia limonádu z dětství ( a nejen barvou ). Ve složení je uveden třtinový cukr. Ledové se to dá vypít, ale pokud se někde dostanete k limonádě: " Třtináda " , která je z cukrové třtiny, tak ten zážitek je jiný. A pokud někdo žvýkal kousek třtinové trávy, dá mi za pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Neni to spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Jeden distribútor,jedna fľaša,jedna náplň. Dve rozdielne značky s dvoch rôznych destinácií a dve rôzne ceny? Skúste sami porovnať! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Dorazil balíček, vlastně je to charita, víno od vinaře postiženého tornádem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 (upraveno) Birra italiano... Upraveno 16. července 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 A popojedem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 V 16. 7. 2021 v 17:31, Gustaf napsal: A popojedem... Sardinia ? celkom to ujde nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 10 hodinami, AKUC napsal: Sardinia ? celkom to ujde nie ? To jsem si dovezl z dovci... popíjel jsem doma na terase. Chutnalo mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se