Pozorovatel Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Já teda preferuji spíše sušší rumy, ale ty sladké se označují elixír, pokud se nepletu? Tak hledej tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Před hodinou, Petr.S napsal: Včera dorazil a hned jsem ho otevřel. Za mě je ještě sladší, nechci úplně říct, že pro mě snad i lepší než Bumbu (měl jsem dva panáky, tak je brzo na závěry). Ale jestli Ti chutná sladký rum, tak neváhej. Je to fakt dobrota. První doušek byl jak pohlazení, směs vanilky, oříšků, čokolády. Fakt dobrý. No ja som bol dosť sklamaný...mne tie piškoty (a to doslova piškoty) s vanilkou tam dosť vadili, takže ja už si ho viac nekúpim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) Ten rum si musím kúpiť . Dobre že o ňom píšete . Vôbec som o ňom nevedel . A práve popíjam Tatransku medovinu Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem Leopold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 24 minutami, Pozorovatel napsal: Já teda preferuji spíše sušší rumy, ale ty sladké se označují elixír, pokud se nepletu? Tak hledej tam Spirit drink před 24 minutami, rooosta napsal: No ja som bol dosť sklamaný...mne tie piškoty (a to doslova piškoty) s vanilkou tam dosť vadili, takže ja už si ho viac nekúpim Tak to je jasné, každému chutná něco jiného, mě včera celkem šmakoval. Uvidím s další koštovačkou, je ho tam 0,7 l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 (upraveno) @Petr.S @rooosta Tak to jste mě pánové nepotěšili, co teď? Ale je fakt, že každý to máme jinak. Šlo mně o takový nestranný názor jak to chutná v reálu k té recenzi. Bumbu jsem taky ještě neměl a ještě mě láká tenhle od A.H.Riise (ale asi to bude v základu jako ty jeho ostatní): Upraveno 25. dubna 2024 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Tak jsem našel ještě jedno povídání o Terejovi (Piquerovi) a tak do něj půjdu - do spirit drinku. Už jen pro ty jeho modré nohy... Mám rád sladké, takže sušší nee, sucho mám v hubě skoro pořád.... A snad ty piškoty nebudou tak výrazné. Piquero - karamel, oříšky, sladká čokoláda (recenze) - AlkoTip.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Jo, karamel, to je ono a ne vanilka jak jsem psal. Karamel tam je hodně cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Sladkej rum je treba Republika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Ad pálenky - dekuji za tipy. K cene - no, nechtel bych davat nejak vic nez za whisky, takze tak 700-800 Kč za 0,7l, coz chapu, ze uplne top palenky nejsou. Resp. merunkovice, ktere jsou levnejsi, tak nejak jeste jo, hruskovice ne. K znackam - Marsen je slovensky, sem neposilaj; chtel jsem vzit toho Barona Hildebranta https://www.global-wines.cz/baron-hildprandt-ze-zralych-hrusek-0-7l jenom teda nekdo v recenzich upozornoval, ze je smes palenky, lihu a tresti, no ale maji i 2 dalsi řady, coz jsou ciste palenky. Fassbind https://www.global-wines.cz/fassbind-vieille-poire-0-7-l je parkrat zminovana jako top z bezne komercni produkce, ale cena je trochu vyssi. Co rikate na znacku Žufánek? Merunkovici maji docela cenove prijatelnou https://www.vinisto.cz/produkt-detail/merunkovice-zufanek-0-5l-45? Pripadne znacky Radlík a Anton Kaapl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Z mého pohledu je nejlepší sehnat domácí pálenku od nějakého osvědčeného soukromého zdroje. Většinou má více "voltů" (okolo 51), ale chutná daleko lépe než ty "průmyslové". Přirovnal bych to k pivům, europiva x malé pivovary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 10 hodinami, odjinud napsal: Žufánek je jistota, ale myslím, že nedělá z Williamsek ale nějaké místní odrůdy hrušek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 10 hodinami, odjinud napsal: Ad pálenky - dekuji za tipy. K cene - no, nechtel bych davat nejak vic nez za whisky, takze tak 700-800 Kč za 0,7l, coz chapu, ze uplne top palenky nejsou. Resp. merunkovice, ktere jsou levnejsi, tak nejak jeste jo, hruskovice ne. K znackam - Marsen je slovensky, sem neposilaj; chtel jsem vzit toho Barona Hildebranta https://www.global-wines.cz/baron-hildprandt-ze-zralych-hrusek-0-7l jenom teda nekdo v recenzich upozornoval, ze je smes palenky, lihu a tresti, no ale maji i 2 dalsi řady, coz jsou ciste palenky. Fassbind https://www.global-wines.cz/fassbind-vieille-poire-0-7-l je parkrat zminovana jako top z bezne komercni produkce, ale cena je trochu vyssi. Co rikate na znacku Žufánek? Merunkovici maji docela cenove prijatelnou https://www.vinisto.cz/produkt-detail/merunkovice-zufanek-0-5l-45? Pripadne znacky Radlík a Anton Kaapl. Od Žufánka mám doma tuto https://www.zufanek.cz/produkt/slivovica-z-duboveho-sudu/ Je fakt dobrá, ale jsem spíš rumař no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 @milomac skus pripadne i tento, chut i vona kakafka, uplne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 (upraveno) mozem prist na kostovku?:) uz netreba, uz som objednal, dik za tip Upraveno 26. dubna 2024 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 @bluman Díky moc za tenhle tip, tak tomuhle dám před Piquerem přednost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 před 19 hodinami, odjinud napsal: K znackam - Marsen je slovensky, sem neposilaj Ak by si nieco chcel vyskusat, mozem objednat na mna a forwardnut do ciech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 @odjinud Hruškovice z dubového sudu od Žufánka je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Jsem ted na chate, kousek od Prahy, vse totalne spalene mrazem. Za nejakych 25 let zahradniceni jsem toto nevidel. Orech ma vsechno listi cernozelene, na dotek se drobi. I vistarie je k.o., hrozno taky. No a proc pisu - svestky mely letos hodne nasazeno, ale taky zmrzly. Ne kvety, ale uz male plody. Ze zmrznou kvety se obcas deje, ale mit na strome stovky cernych malych k.o. svestek, to je divny. Cili slivky a palenek obecne bude letos hodne malo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 10 hours ago, Harwey said: mozem prist na kostovku?:) uz netreba, uz som objednal, dik za tip kludne sa zastav niekedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2024 V Kauflandu akce! No nakupte to, když je to tak levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se