sureshot Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 1933 sekt V.O. od vinárskych závodov Topoľčianky vyrábaný tradičnou technológiou zretý 9 mesiacov vo fľaši, inak cuvée chardonnay a rulandské modré... mňamka odporúčam a ako na zákusok sa teším na Veltlín zelený 2009 slamové víno od Víno Kmeťo z Modry.... bratru 200 gr. zbytkového cukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Zrovna tu cucám na trávení nějaké to portské v akci koupené 3 za cenu dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cindy Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Dnes jsem otevřel jeden z dárků od ježíška, André 2006, pozdní sběr. Není špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Já občas piju mrkvovou šťávu, to čumíte co ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Svařák vylepšený Key rumem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikd Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Proteiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 som sa nechal poucit aspon nazaciatok a moje dnesnovecerne zatisie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 V Tescu jsem objevil Pražskou vodku premium (45%) jen za 165,- Kč! Tak jsem vzal rovnou tři flašky, ať mám na Velikonoce čím umývat okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 To Georgeisin já zase rajčatovou na vystřízlivění dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Nějaký omedailovaný Chardonnay od Balouna. Ty medaile si asi vyrobil sám. Já už ho vlastně ani nepiju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 Právě se chystám na Duff v plechu, jsem zvědavý, jestli je to jen rekvizita pro fandy The Simpsons nebo se to bude dát i pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 a brusim si zuby na niektoru z prispevku 1283 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 dnes večer chystám testovanie rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogurt Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Momentalne pocucavam 12 letou brandy jmenem Metaxa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 Objevil jsem v Tescu v Edenu v trafice naproti pokladnám portský PORTO RÉGGUA za 149,- 0,7l. Trošku jsem se bál, protože táta vozí z portugalska pravidelně samý dobrý, ale koupil jsem Tawny na zkoušku a je uplně v pohodě. Tak se těšim až dobrnkám a naliju si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 dnes "Bordó Barik" decentne do 2dcl a potom to uz slo a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Včera bylo hodně tohotoho krabička toho a dneska je toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 A dneska pokračování. Můj oblíbený Kagor, ročník '94 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 konečne doma z práce a zatím klasika : rum a cocacola a pak se uvidí...............hmm viděl jsem na balkoně tři lahve Lambrusca tak asi do toho půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se