rorda Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2008 I ve 23:53 v noci? To bych se po..... Že váháš ... Mam dobrej žaludek, nevadí mi ani slavný kombinace třešně/voda, a to ani ve většim množství ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 2 redd: to mlíko radši ne, vyráběný už vůbec ne. Člověk je jedinej savec na světě, kterej celkem dobrovolně pije "mléko" jiných savců... Ale jinak znám spoustu savců, co celkem dobrovolně pijí alkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Tohle je velká dobrota http://best-drink.takeit.cz/japonska-whisk...ki-47733?187479 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Tohle je velká dobrota http://best-drink.takeit.cz/japonska-whisk...ki-47733?187479 "For relaxing times, make it Suntory time" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YasheQ Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Takze z nove zasilky mam prave otevrenou Clynelish 1992 Signatory Unchillfiltered edition, vrele doporucuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Já si přivezl z vánočního Karl-Marx-stadu dobrotu jménem Dimple - je to jedinná whisky co piju, ale to jen když si koupím nějaký dobrý doutník.....ovšem co je pro mě top, je pití s netopýrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 (upraveno) Po dnešní degustaci (a i těch předchozích) mohu jen a jen doporučit Rulandu šedou z vinařství Chrámce... Snad nejlepší je ve "verzi" KOŠER... Blaho... Upraveno 13. února 2008 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Já si přivezl z vánočního Karl-Marx-stadu dobrotu jménem Dimple - je to jedinná whisky co piju, ale to jen když si koupím nějaký dobrý doutník.....ovšem co je pro mě top, je pití s netopýrem Karl-Marx-Stadt ešte existuje? Veď to mali po páde múru premenovať znovu na Chemnitz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Zrovna piju Key-Rum... mňam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Zrovna piju Key-Rum... mňam... Rum taky můžu .... teď jsem objevil kouzlo kapitána Morgana,ale potřeboval bych mít jeden den volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Rum taky můžu .... teď jsem objevil kouzlo kapitána Morgana,ale potřeboval bych mít jeden den volno pozor na nej na kapitana jednoho...jednou se napijes a uz se ho nezbavis ...... jinak pridej trochu Coca-coly, platek limetky a muzes ho pit celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Karl-Marx-Stadt ešte existuje? Veď to mali po páde múru premenovať znovu na Chemnitz. no jasně je to Chemnitz v tom máš pravdu...ale u nás domorodců ze severu je to pořád KMS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Poslední dobou piji jen kvalitní čaje (černý, zelený, bílý) a na žízeň Birell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Nejvíce si vychutnám českou klasiku - pivíčko, a protože jsem z Ostravska tak nejčastěji Ostravar. Více mi ovšem chutná Radegast. No a z tvrdších lihovin to bude nejspíš vodka. Na whisky si moc nepotrpím. Když už to musí být whisky, tak nějaká z Irska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Nákup v Livignu:) Celkem tedy 6 lidí a většina se toho rozdá, ale vypadá to slušně ne? Na ty rumy se ale těším jak malej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 A já, páč su hanák, tak jedině dobró slivovicu... A až teprv potom pivo, víno a všecko co teče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Nákup v Livignu:) Celkem tedy 6 lidí a většina se toho rozdá, ale vypadá to slušně ne? Na ty rumy se ale těším jak malej:) Koukám, že místo lyžařské dovolené jsme vybrali dobře Jedeme 7. března právě do Livigna. Jsem zvědav na tamní ceny alkoholu, když to je ta slavná bezcelní zóna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Koukám, že místo lyžařské dovolené jsme vybrali dobře Jedeme 7. března právě do Livigna. Jsem zvědav na tamní ceny alkoholu, když to je ta slavná bezcelní zóna. Ceny alkoholu jsou většinou opravdu neuvěřitelné! Až je líto to tam nechat. Nejlepší ceny jsou u whisky, cognacu, vodky. Čím víc stojí, tím víc se ušetří, jen se bohužel jede přes švýcarsko a to je docela adrenalin Naproti tomu víno, grapa a italské produkty jsou za skoro stejné peníze jako jinde v IT. Naprosto k neuvěření je 1L 7x metaxa za 8,50e........... A nafta za 0,83 také potěší! Jinak tento týden pořád jasno a skoro bez lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Ballantines, whisky co mají zrovna v konkrétní "pobočce" Potrefené husy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Jameson, Tullamore..a takové to domácí pochlastávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se