Návštěvník Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 můj objev letošního roku - nepasterizovanou dvanáctku Kácov, božské pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Campari se sodovkou jak ho mám rád: silnější, hodně ledu, hodně perlivý, do velký sklenice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 podporuju Řecko... a to je fšecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 podporuju Řecko... a to je fšecko jakoze mas rad ouzo, aneboze nepijes nic, protoze ocekavas, ze te vysajou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Do Kácova jsem jezdil pařit v devadesátých. To byl tenkrát první porevoluční pokus rozjet ten pivovar a už tenkrát to bylo slušný pivo. Dokonce ho dováželi do jedný hospody v Praze u Flory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 jakoze mas rad ouzo, aneboze nepijes nic, protoze ocekavas, ze te vysajou? skoro trefa... metaxu, tu já rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) Dneska nic,tedy jen nealko bo fčera (22.12.) proběhl druhý firemní večíra a bylo to dost hustý,neví co mě napadlo míchat Svijanskou kněžnu Tulamorku a Metaxu dohromady ještě teď se celej třesu brrrrrrrrrr Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 chlapi co si myslíte o tomhle? http://www.vino-italiano.cz/detail-zbozi/45-bosco-del-merlo-turranio-sauvignon-doc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 chlapi co si myslíte o tomhle? http://www.vino-ital...-sauvignon-doc/ Normální láhev, pěkná etiketa, popis OK. Při této ceně by se muselo jednat o špičkové víno, protože za ni a výrazně nižší lze nakoupit špičková moravská vína... so far :-) Bez ochutnávky nedoporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 prezent od dodavatele, chutná docela dobře,..jeden z mála co se vytáhl a nedal lahvinku za pade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 prezent od dodavatele, chutná docela dobře,..jeden z mála co se vytáhl a nedal lahvinku za pade... Hodnoť :-) Zaplatil bys za něj tu cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 já ne, pro mě víno jako víno :-)) veltíl za kilo by mi chutnal stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 (upraveno) zase o rok starší tak od rána "hrušku" snad to do večera zmáknu a budu si u stromečku něco pamatovat Upraveno 24. prosince 2011 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Dnes je na mojom sviatocnom stole Aperol orange & Prosecco moj oblubeny aperitiv. ...a neskor domaci vajecny liqueur ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Domácí baileys. Óbr mňamka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 TatraTea 52 a ještě navíc Clos de Sixte Lirac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Prezral jsem se kapra ... domaci rakija z hvaru, snad me ty bylinky ulevi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Rieflé Riesling, dlouho mi bílé tak nešmakovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Prezral jsem se kapra ... domaci rakija z hvaru, snad me ty bylinky ulevi ... Ty se nepostíš? :-) Abych nebyl OT - Ron Matusalem 15, foto je ve vlákně "co máte na ruce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Postim, maso dnes nezeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se