Přejít na obsah

Osobní fotečky lidiček na tomto foru

Doporučené příspěvky

Super! Jsem rád, že je pořád máš a nedal jsi je pryč.

A k té fotce. Jsem stará škola - nemám FB, nepropadnul jsem selfie manii a ani se nefotím před zrcadlem (myšleno v dobrém - nic proti ničemu). Takže fotky jsou výhradně v soukromém rodinném archivu - nikde je nesdílím - ani PC, ani telefon. Takže tu jen pozoruji.

Max si umí užít, fotky dobre, jako vždy, ty baby to tu trochu zpestřej :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hrozná škoda, Davide. Těšil jsem se, že sem hodíš selfíčko před zrcadlem, jak držíš místo kočky pitbula :D

Tyvole, co na to napsat :D ? Znáš mě moc dobře kamaráde. A divím se, že jsi sem dal fotku ala shake :D .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

A k té fotce. Jsem stará škola - nemám FB, nepropadnul jsem selfie manii a ani se nefotím před zrcadlem (myšleno v dobrém - nic proti ničemu). Takže fotky jsou výhradně v soukromém rodinném archivu - nikde je nesdílím - ani PC, ani telefon. Takže tu jen pozoruji.

Max si umí užít, fotky dobre, jako vždy, ty baby to tu trochu zpestřej :) .

ja sa tu snazim tiez len rozputat zabavu ( ved uz ma poznas!) a som rad, ze Laske sa to tu fajn rozbehlo!

( ale tiez som nikdy nemal Facebook a uz som asi 7 rokov bez akychkolvek reklamnych stranok ci portfolia, dokonca uz ani v casopisoch nefotim na svoje meno, som tam len ako one-from-One@seznam.cz a uz v podstate pomaly ani neexistujem....  :lol2: )

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ako tak pozerám, touto fotkou skutočne nič pokaziť nemôžem :)

edit: aby si náhodou niekto nemyslel, že to je morská panna. To som naozaj ja.

attachicon.gif034_E.jpg

pokial sa ta Greenpeace nesnazil odtiahnut spet do mora, tak je to v pohode...

:cheers:

Odkaz ke komentáři

pokial sa ta Greenpeace nesnazil odtiahnut spet do mora, tak je to v pohode...

:cheers:

Je zakázané používať môj obľúbený ftípek proti mne :). Vtedy som bol ešte štíhly, na pohodlné šnorchlovanie mi stačili 2 kilá olova. Dnes by som potreboval tak 7 :)

Tykokso, s tymi plutvami mas tak tri a pol metra, nie? :)

Tri to budú :). Dá sa s nimi vyvinúť slušná rýchlosť. By si neveril, aké veľké oči vie mať arabský puberťák, keď sa k nemu z hĺbky prirútiš a za nohu ho stiahneš pod vodu. Konkrétne tá fotka je z Dahabu, prakticky celý deň som trávil vo vode pri útese. Občas aj bývalá išla šnorchlovať a puberťáci ju s obľubou ochmatávali pod zámienkou, že jej ukazujú ryby. Tak som ich občas pocvičil :)

Odkaz ke komentáři

Ako tak pozerám, touto fotkou skutočne nič pokaziť nemôžem :)

edit: aby si náhodou niekto nemyslel, že to je morská panna. To som naozaj ja.

attachicon.gif034_E.jpg

Teda McStinger, já jsem si t? vždycky představoval jako opáleného chlapíka s nadváhou, havajské košili, věncem kv?tů kolem krku a exotickou kráskou po boku :D No toto..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...