Sphinxx Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Super! Jsem rád, že je pořád máš a nedal jsi je pryč. A k té fotce. Jsem stará škola - nemám FB, nepropadnul jsem selfie manii a ani se nefotím před zrcadlem (myšleno v dobrém - nic proti ničemu). Takže fotky jsou výhradně v soukromém rodinném archivu - nikde je nesdílím - ani PC, ani telefon. Takže tu jen pozoruji. Max si umí užít, fotky dobre, jako vždy, ty baby to tu trochu zpestřej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 To je hrozná škoda, Davide. Těšil jsem se, že sem hodíš selfíčko před zrcadlem, jak držíš místo kočky pitbula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 To je hrozná škoda, Davide. Těšil jsem se, že sem hodíš selfíčko před zrcadlem, jak držíš místo kočky pitbula Tyvole, co na to napsat ? Znáš mě moc dobře kamaráde. A divím se, že jsi sem dal fotku ala shake . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Tyvole, co na to napsat ? Znáš mě moc dobře kamaráde. A divím se, že jsi sem dal fotku ala shake .Myslíš "šejka" Murtího ibn Mílána al Hatta? Neboj, vím co dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Já teda přidám jednu archivní.Foceno v cca stejném roce (podle vozu), jen děda neměl tak dobrý foťák..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 A k té fotce. Jsem stará škola - nemám FB, nepropadnul jsem selfie manii a ani se nefotím před zrcadlem (myšleno v dobrém - nic proti ničemu). Takže fotky jsou výhradně v soukromém rodinném archivu - nikde je nesdílím - ani PC, ani telefon. Takže tu jen pozoruji. Max si umí užít, fotky dobre, jako vždy, ty baby to tu trochu zpestřej .ja sa tu snazim tiez len rozputat zabavu ( ved uz ma poznas!) a som rad, ze Laske sa to tu fajn rozbehlo!( ale tiez som nikdy nemal Facebook a uz som asi 7 rokov bez akychkolvek reklamnych stranok ci portfolia, dokonca uz ani v casopisoch nefotim na svoje meno, som tam len ako one-from-One@seznam.cz a uz v podstate pomaly ani neexistujem.... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Délka vlasů a vousů se pohybuje dle chuti K tomu přidejte 120 kg většinou živé hmoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tome: vypadas jako spravny motorkar Kde mas Harleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Dík Mám člověče kolo a teda i auto.Na mašinu si netroufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak já posílám taky jednu inteligentní s dcerkou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Ako tak pozerám, touto fotkou skutočne nič pokaziť nemôžem edit: aby si náhodou niekto nemyslel, že to je morská panna. To som naozaj ja. Upraveno 11. července 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Ako tak pozerám, touto fotkou skutočne nič pokaziť nemôžem edit: aby si náhodou niekto nemyslel, že to je morská panna. To som naozaj ja. 034_E.jpgpokial sa ta Greenpeace nesnazil odtiahnut spet do mora, tak je to v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Tykokso, s tymi plutvami mas tak tri a pol metra, nie? Upraveno 11. července 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 pokial sa ta Greenpeace nesnazil odtiahnut spet do mora, tak je to v pohode... Je zakázané používať môj obľúbený ftípek proti mne . Vtedy som bol ešte štíhly, na pohodlné šnorchlovanie mi stačili 2 kilá olova. Dnes by som potreboval tak 7 Tykokso, s tymi plutvami mas tak tri a pol metra, nie? Tri to budú . Dá sa s nimi vyvinúť slušná rýchlosť. By si neveril, aké veľké oči vie mať arabský puberťák, keď sa k nemu z hĺbky prirútiš a za nohu ho stiahneš pod vodu. Konkrétne tá fotka je z Dahabu, prakticky celý deň som trávil vo vode pri útese. Občas aj bývalá išla šnorchlovať a puberťáci ju s obľubou ochmatávali pod zámienkou, že jej ukazujú ryby. Tak som ich občas pocvičil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Horal - vystup na chatu pod Toubkalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Ako tak pozerám, touto fotkou skutočne nič pokaziť nemôžem edit: aby si náhodou niekto nemyslel, že to je morská panna. To som naozaj ja. 034_E.jpgTeda McStinger, já jsem si t? vždycky představoval jako opáleného chlapíka s nadváhou, havajské košili, věncem kv?tů kolem krku a exotickou kráskou po boku No toto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Teda McStinger, já jsem si t? vždycky představoval jako opáleného chlapíka s nadváhou, havajské košili, věncem kv?tů kolem krku a exotickou kráskou po boku No toto..Nemôže mať človek všetko naraz. Ja to striedam. Raz mám nadváhu, raz vence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Teda McStinger, já jsem si t? vždycky představoval jako opáleného chlapíka s nadváhou, havajské košili, věncem kv?tů kolem krku a exotickou kráskou po boku No toto..Ale to je přece Maxigabrielův popis, ne ? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Ale to je přece Maxigabrielův popis, ne ? ;-)no ved to.... hehehe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Jedna velmi osobní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se