Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam cca 2-3x viac ako by som mat chcel :-)

tentokrat to bude ale tazke rozhodnut co pustit do sveta, pretoze vacsina ma stale drzi

Odesláno

Mam 4 kousky a nosim na stridacku vsechny.

Odesláno

Aktuálně troje - dvoje automatické (oblekovky a chrona) a 1 sportovní quartzky. Střídám je dle příležitosti, jasně ale vedou chrona.

Odesláno

Měl jsem na běžný nošení troje, ale bylo to na mě moc. Takže dvoje + nějaký po někom (dědovi, otci...), ale to jsou spíš takový relikvie, který až na výjimky nenosím, takže do běžnýho portfolia je nepočítám.

Odesláno

Měl jsem na běžný nošení troje, ale bylo to na mě moc. Takže dvoje + nějaký po někom (dědovi, otci...), ale to jsou spíš takový relikvie, který až na výjimky nenosím, takže do běžnýho portfolia je nepočítám.

Stejně tak - točim dvoje hlavní a spokojenost. K tomu nějaký vintážky + jedny po dědovi. V létě přibudou quartz-chrona a víc necu.

Odesláno

Jsem teď koupil winder na osmery hodinky. A naštěstí to bude stačit ;). K tomu nějaké mechaniky - troje, elektrika taky třikrát a dvoje G-Shocky...

Jednou sem nakoukne moje žena a v rubrice "co mě právě naštvalo" bude bez komentáře viset moje parte... :skull:

Odesláno

Ja jsem ted na 3 kusech... Seiko Samurai - moje prvni a ty neprodam, Bondovky 2531.80 a pak jeste Stowy Flieger, ktery taky zustanou dooooost dlouho :)

Odesláno

Mám jedny na denní nošení. A vždycky, když si koupím nějaké další, a tyhle odložím, tak je mi jich líto. A tak ty nové prodám a nosím zase ty jedny. Je to boj :)

Odesláno

jedny hlavní (PAM) pak druhý co střídám (teď Pan Europ), pak na blbnutí SKX009 a po dědovi Chronographe Suisse, ale ty nosím tak 5x do roka

a takhle mi to v podstatě vyhovuje:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...