carre Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Donedávna jedny, aktuálne dvoje. Pomaly však zisťujem, že tie prvé mám navyše, tak asi pôjdu z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Aktuální sestava (měla jsem ještě Steiny Ocean One 39 a pilotky Seika 5). Doufám, že to takto už zůstane. Je vidět, že DS jsem neměla dlouho na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2018 uživatelem Heather7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Aktuálně čtvery + jedny morálně vyřazené Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Moje menší :-D sbírka vintage Vostoku,3 box už je napul mix ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak to je oddanost značce, tohleto. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Sem tam si říkam že bych to měl už trochec zredukovat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 mike a není to málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmikexx Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Chápu tu ironii :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Boxy sa este daju dokupit;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nozzz Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kolikery? Už zase osmery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 co k tomu jeste poridit z Omega family? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Po chronách a potápkach?Asi nejaké vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Jsem to vcera taky spocital. Momentalne 18tery. Nepocitam co je na ceste nebo u hodinare. :facepalm: Upraveno 23. března 2018 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 premyslam, ze by to pekne doplnili blede ATcka 38,5, daju sa zohnat za celkom rozumnu cenu, ale tak bohvie, ako sa to vyvrbi ;-) Po chronách a potápkach?Asi nejaké vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nozzz Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Aktuálně jsem klesl z 8 na 7 a můj cíl jsou 3 kusy. Jsem na počátku cesty. Upraveno 29. března 2018 uživatelem Nozzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 co k tomu jeste poridit z Omega family? Sent from my iPhone using Tapatalk Railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Já jsem aktuálně v pasti. Troje Casio digitalky, troje Suma, dvoje Wardy, Sinny, Seiko vintage chrona, Omegy, Vostoky, Seagully a ještě jedna Seika. Takže počítám li dobře 14 kusů. Do prázdnin chci být na 4 rech kusech )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Tak to Good Luck ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Já jsem aktuálně v pasti. Troje Casio digitalky, troje Suma, dvoje Wardy, Sinny, Seiko vintage chrona, Omegy, Vostoky, Seagully a ještě jedna Seika. Takže počítám li dobře 14 kusů. Do prázdnin chci být na 4 rech kusech ))4 rech stech, nebo na 4 rech desítkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ja momentalne devet kousku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se