Hogy Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Výroba běžela 71 - 73. Blíž jsem už nepátral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Jsem tu s vámi necelý rok a už sem pár hodinek protočil. Tohle je moje aktuální partička, podivná sešlost ... V rámci otestování fáze začínajícího chronobundusu zkusím letní absťák a do konce srpna vydržet s těmito kousky a nic dalšího nepořizovat. Vím že to není moc vznosná sbírka, ale baví mě, líbí se mi že tohle hobby se dá vzít všude s sebou Zatím to mám jednoduché a na dovolenou si můžu vzít všechny kousky, členové s Casio vitrínkou v obýváku mají rozhodování o poznání těžší :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Ty Archimedy jsou moc pekne. Jednoduche a strizlive. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Rampo, me tvoje mini sbirka ale hodne bavi. Ty Seika sou paradni, to NATO jim fakt sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Čekám na Jubilee ze Strapcode, to si myslím že želvákům taky sedne, jinak nejblíž na odpis jsou ty GBA 800 géčka, měl jsem radši GA 800, přišly mi víc čitelné. BT stejně nepoužívám. K Rangemanům mi jede modrý bezel, tak možná ty GA 800 zas černé. Pro mě jsou to tvarem pouzdra ideální hodinky na spaní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaapaa Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ahoj, aktuálně 4 - Tridenty, Fenix 3, Prim Sport 1 (pokračovatel rodinné tradice), a Sport 2. Jedny definitivní mám vyhlédnuté, až bude příležitost, snad brzy, přibudou do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Od mého posledního postu v červnu jsem sbírku úplně obměnil :-) Aktuálně jsem TWG, chybí mi asi jen nějaká ty géčka má špinavou práci a pak bude v ráji na chvíli klid :-D Rangemany byly na práci moc špekoidní :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 vcul tak z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Beemame, beemane. Vystrilej to a porid oystery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Nech si bondofky a jedny primky pro nostalgicky okamžiky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 tak kdyby nekdo prisel a rekl: dej sem tu krabici, tady mas Rolby, tak bych mozna kejvnul :-Da zacal bych zase shanet nejake SMP :-) ale uz s Roladama na ruce Beemame, beemane. Vystrilej to a porid oystery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 aktualny stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Fiha, pekne rozsiahla a sirokospektralna zbierka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Masakr hodinkovou pilou.. Trvalo mi rok, nez jsem se dostal se sedmi na dvoje. Nechal bych SKX a ty bílý SARBy. Ale uznávám, jsem ve zdejších poměrech spis minimalista. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 AKUC: dobra prace, moc hezky to mas!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech...Asi jo, vetsinou se tu lidi chlubej svejma prirustkama, ne prazdnym zapestim.Me dalo strasnou praci sundat to na 6 ks a uz jsem zase na 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Njn, tak aspon jsem tu jedinecnej.Hele ale to je peknej konicek. Pokud kvuli tomu nezanedbavas hygienu, nebydlis v kartonovy krabici pod mostem ci kvuli tomu nehladovi zena a deti...tak pohoda. Lepsi, nez to prolejt hrdlem nebo nahazet do beden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech...Tak ja taky umim fungovat nejakou dobu (i v radu mesicu) bez hodinek, hlavne v obdobi ocisty, restartu. Ale kdyz je ma clovek opravdu rad, tak si driv nebo pozdeji neco na ruku poridi Upraveno 24. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nic jinyho skromny clovek nepotrebuje. Pokud nechodi do opery a potapi se tak akorat v saune, jako ja:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se