zceyee Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 (upraveno) Jedny cerny G-Shocky, jedny Alpinisty. Uz me nic hodinkoveho nebavi, nevim ani co bych chtel za dalsi hodinky, sem s timhle kombem spokojenej. Upraveno 12. června 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rison78 Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Za nieco vyse roka 9 kuskov tuho ale rozmyslam zredukovat na 2-3 poriadne a nosit len tie... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Za nieco vyse roka 9 kuskov tuho ale rozmyslam zredukovat na 2-3 poriadne a nosit len tie... Sent from my iPhone using Tapatalkpresne ako vravis. mal som 8 a nechavam si len 2-3 ks, zvysok predavam. ma to nejako prestalo bavit, asi som vyhorel, ci co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 No všechno tam neni, ale vetsina z toho co aktualne nosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 A ze mas keramicky APcka se nepochlubis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Pěkná sestava. Vybral bych si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Moje "sestava" v r. 2013, kdy jsem si pořídil první swiss automaty Fortisky... přes další koupě, prodeje a výměny moje současná sestava - Rakety mám po tátovy, Primky jsem koupil jako vzpomínku na svoje kdysi nejoblíbenější Tyhle troje střídám podle situace, nejvíc nosím Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 presne ako vravis. mal som 8 a nechavam si len 2-3 ks, zvysok predavam. ma to nejako prestalo bavit, asi som vyhorel, ci co. To přejde! Byla by to škoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Pěkné kolekce máte, kluci! Já si vůbec nejsem jistý, zda bych dokázal mít 5 a více hodinek. Už teď mám "citové dilema", jak střídat Seiko PADI želvy a Oris Aquis Date . Jsem takový typ člověka, který má rád jedny hodinky (i zaměřením - diversky) a ty nosí každý den (v práci mám žluto-černé Timex Command Shock). Je pravda, že nemusím řešit oblek (většinou džíny, triko a mikina), apod.. Asi i proto vždycky nadělám kolem nákupu toho konkrétního modelu tolik humbuku, analyzuji, pročítám, okukuji a snažím se o TOP výběr v rámci mých možností...i finančních. Moc se mi líbí třeba Omegy Seamaster Planet ocean 43,5 mm - to je můj sen. Ale co pak se želvama a Oriskama?! ...určitě bych je neprodal. Ale Vaše sbírky opravdu chválím !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Viac než potrebujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 ,no potěš koště ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Jožko, to je soukromý Koscom :lol2: ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Postupne prechádzam z kvantitydo kvality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Viac než potrebujem IMG_20190714_101133.jpgVau...mozes konkurovať aj obchodom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Trochu jsem hromadil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 A digi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 8 skutečných, mechanických kousků, 1 čínské "homážky", 2 smartwatche, 1- gshocky. Po redukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Ako niektorí borci tu majú pekne naložené zbierky Ja s mojimi 4 kúskami (áno viem, jedny z toho sú Festinky) som ešte nedorástol ani na to, aby som sa mohol označovať za začiatočníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 5 minutami, Willie McBride napsal: Ako niektorí borci tu majú pekne naložené zbierky Ja s mojimi 4 kúskami (áno viem, jedny z toho sú Festinky) som ešte nedorástol ani na to, aby som sa mohol označovať za začiatočníka Jasne, Vacheron su take bezne zaciatocnicke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: Jasne, Vacheron su take bezne zaciatocnicke hodinky Ale spolu s tými Festinkami keď ich spriemerujeme, tak dostávame zase len nejaký priemer A majú iba dve ručičky, viac začiatočnícky dizajn snáď ani nemôže byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se