Jakubisko Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Otázka pro znalce, prošvihl jsem sadbu. Mám ještě šanci sehnat někde mírně pálivé sazeničky? Mám velmi teplý byt s okny na jih, roste mi tu všechno.Na Chronolodi jsem teď ochutnal Járovo cherry-chilli ve sladkokyselém nálevu a byly epické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 (upraveno) Zkus tady https://www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ snad ještě nějaký sazenice má. Pokud začínáš, nevybírej nic náročnýho. Potom ti rád poradim.edit.: jestli má ještě jalapeňo, tak to je ideál. Upraveno 2. června 2019 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Má poslení sazenice Butch Taylor (kód 901), Satan (kód 924), Borg 9 (kód 925), Moruga Chocolate (kód 931), nejžádanějších Jalapeno (kódy 905, 914 a 944), Red Penis (kód 916), Ring of Fire (kód 906) nebo odrůd pro venkovní pěstování - Manzano (kódy 913, 934). Máme i nepálivou Banana Sweet (kód 937) nebo raritní divokou Blue Mystery (kód 9190).Doporučil bych ti ta Jala a ten penis - jednak je to zajímavý tvarem, tak i chutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Ahoj chillimágové, nevíte někdo, co je tohle za odrůdu? Známej mi to přivezl ze zahradnictví a tam nevěděli, co prodávají. Koukal jsem podle květu že by snad poddruh capsicum chinese? Abych věděl jak se mám statat, bylo by dobré vědět o co...díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Tohle spíš vypadá na něco z druhu annuum. Moc chinesek takhle nahoru neroste. Osobně tipuju na něco, co vzešlo z cayene. Mimochodem starat se...nejvíc se mi osvědčilo, že čím míň se jim montuju do života, tím líp Odesláno z mého moto g(6) play pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Facing heaven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Takhle se mi doma rozplodil Bhutlah Red. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Nemohu dodat fotky, jelikož jsem ještě nefotil, ale druhý rok bud mít "svině malé pálivé", které mi přivezl minulý rok strejda Kamil od Gandalga z jihu. ( na bílém plastovém píchátku je něco jako Q1 ?) Minulý rok rodily naprosto famozně s pěknou pálivostí, kdy jsem sklízel po zazimování za oknem uvnitř v bytě fakticky i kus zimních měsíců, kdy stačilo přes zimu ručně opilovat květy ( zatřást s nimi). Nyní jsem je před cca 14 dny i přes cca 30 plodu zastřihal hodně nakrátko jako jablůňku. :-)Včera jsem to skouknul a ta holota po lehkém zahnojení obrazila jako rostlina z filmu Adéla ještě nevečeřela.Dnes ráno jsem kouknul znovu a zjistil jsme, že jsou tam desitky nových květů!!!! Jjo !!! Celý minulý rok byly rostlina, keřík na slunci na balkoně v Karlíně s tím, že jsme ji jednou za čtyři týdny přihnojil a co čtyři dny lehce zalil. Občas tedy uštípal lístky Takže za mně radost a to hlavně proto, že jsem je minulý rok pěstoval zcela poprvé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 To mohly být Sibiře - má to hodně semínek? Roste to jako vrba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Konečně zasázeno a částečně i přesázeno. Přebytky jsou fuč - někdo si je vzal i se zelenou přepravkou. Domácí to nebyli - ti by si řekli, protože vědí, že s tím nemám problém. Spíš nějaká jejich návštěva.V těch květináčích mezi kytkama jsou převážně různá Jalapeňa. Sibiře mám jen dvě, tak je jasný že bude pro Kamila /snad mu vnutim i Morugu Peach ...../To tmavý je Cheiro Roxa /bezva i to bytu přes zimu/, jsou tam i rohy na záhonu, ty dlouhý jsou no name z ebay /bezva/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ty jo, tak to mě mrzí.. Já si na nějaký ten přebytek dělal zálusk..Ale jinak je to tvoje zahradničení na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Už jsem ve fóliáku uklidil, tak jsem i fotil :-)Jalapeňo Farmers - nakonec má slupku jako brambor, ale chuťově je zajímavý i slušně pálíVenkovní záhon "rohů", v pozadí 2 Cheiro Roxa a cpe se tam Kamilova Sibiř :-)Ve fóliovníku Upraveno 21. června 2019 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Gandalfova E-bay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Takhle to poskočiloPro Kamila SibiřA nakonec domácí pěstování "na mls"/nebo za trest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Já už se tak těším ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Jasan, mám i pro tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Můžeš mít na doma i třeba ten Bhútlah Red, co je na fotkách a plodí mi celou dobu /mladší/. Už má nasazeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Gandalf je prostě Pan Pěstitel Chilliman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Mi dneska posilali kluci https://m.9gag.com/gag/az96g2b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se