filo-boxer Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 V 7. 10. 2020 v 17:17, krutor napsal: Vazne 13.? V navodu psali 3-4 dny... Rozšířit Já vím, ale asi jsem to neměl na dost teplém místě, po 3. dnech se nestalo vůbec nic, až později jsem objevil první bublinky. Jestli jsem něco podělal, uvidíme časem. Teď to chutná výborně.
gandalf Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2020 Já to stavím na parapet okna /jako když se dělalo domácí víno/. Slunce to urychlí. Pochopitelně podložku pod to, kdyby něco uniklo. Ještě jedna zkušenost - lépe to prokvasí když je to v jedné nádobě. Taky nezapomeň při kvašení promíchat.
krutor Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Odesláno 7. října 2020 A ja blbec je dal do temna. Zitra jdou za okno. Zkousel jsem to cerstve a doufam ze se to zlepsi...
gandalf Odesláno 13. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2020 (upraveno) podařilo se mi propašovat do bytu další kytky Je to boj na krev. Tak alespoň obrázek jedné z nich, té menší /obě jsou Moruga Peach/ Upraveno 13. října 2020 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Já jsem taky sklidil a suším jako o závod. Mám spoustu zeleného,
M.K. Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Náš výnos nic moc, ale zas je všecko zralý
Tondaa73 Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Čím víc se snažím, tím je úroda horší...jsem asi prokletej...
gandalf Odesláno 21. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Tahle domácí kytka, Trinidad Scorpion Moruga Peacch, má až 1.200.000 pálovosti /SHU/. Takhle se mi odměňuje za přenesení do tepla bytu. Aještě jeden lepší COVID
filo-boxer Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 V 21. 10. 2020 v 13:18, gandalf napsal: Aještě jeden lepší COVID Rozšířit Takový Covid bych si nechal líbit. Já jsem dnes sklidil poslední zbytky.
gandalf Odesláno 21. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2020 (upraveno) Já jsem taky už většinu otrhal a dokonce už usušil /i zelené/. Zelené drobotě mám doma ještě tak na 3 plata, ale jednodušší by asi bylo udělat zelenou pastu chu-nan. Ve fólijovníku jsou už jen zbytky. Letos to byla celkem bída, v porovnáním s minulými léty. Ale nakonec to nějak dopadlo - nasušil jsem, pasty jsem udělal kolem 2 litrů /větší část už rozdal/. Mile mně překvalila Big Black Mamma a Trinidad Scorpion Moruga Peach, Naga Jolokia Caremel i 7 POT Yellow, trochu zklamala Naga Jolokia Yellow, která bývala velice plodná. Upraveno 21. října 2020 uživatelem gandalf písmenka
gandalf Odesláno 1. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Takhle dnes vypadá Trinidad Scorpion Moruga Peach - v teple jí to svědčí. A čerstvě přinesená kytka Sibiřské domácí /byla pro Kamila/
jkba Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 (upraveno) Konečně sem sklidil zbytek haba a rovnou to melu na kari pastu. Týden navíc se asi vyplatil, jen ta zelená nakonec nebude tak zelená.. Upraveno 5. listopadu 2020 uživatelem jkba
gandalf Odesláno 9. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 Já měl dnes taky dočesnou. Co s tím provedu nevím. Nasušeno mám, pasty chu-nan na léta, Kamil nejezdí .......
lucid Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Chlapi, velice se omlouvám za svou neznalost, ale jsem spíše konzument než pěstitel, takže nemám odrůdy nakoukané. Známá mi poslala sáček čerstvých chilli papriček k dalšímu zpracování a samozřejmě netuší, co je to zač. Na první pohled bych tipoval, že by mohlo jít o morugu, ale tvrdila, že je to ta samá, co mi dávala sušenou z loňské sklizně: ta sice ostrá byla, ale zase ne až tak, jak jsem u morugy zvyklý. Díky moc!
Americkej Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Furt to jede, Moruga Trinidad Scorpion. Nějaká Habaněra.
gandalf Odesláno 11. listopadu 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Máš to pěkný. Četls ZS? Máš tam telefon na mého kamaráda-námořníka.
Americkej Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 (upraveno) Jsem si vcelku jistej, že mi od Tebe žádná zpráva nepřišla..? Jo a chvála patří mýmu kamarádovi, jeho práce. Já to umím jen vyžebrat a pak sníst Upraveno 11. listopadu 2020 uživatelem Americkej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se