Frostie Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Aha, dík za odkaz. U nás se právě všude prodává ta s husou, až když jsem ji měl doma jsem si všiml, že je na flašce jiný pták.To je tim, ze v Nemecku se az na vyjimky (vetsinou par zbylych kramku v okoli kasaren US Army) neda originalni Sriracha sehnat a ta s husou je licencni napodobenina (pravdepodobne neoficialni), vyrabena vietnamskou firmou v Lipsku...
filo-boxer Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 To je tim, ze v Nemecku se az na vyjimky (vetsinou par zbylych kramku v okoli kasaren US Army) neda originalni Sriracha sehnat a ta s husou je licencni napodobenina (pravdepodobne neoficialni), vyrabena vietnamskou firmou v Lipsku... No, pokud jsem to pochopil správně, tak žádná licence na Srirachu neexistuje, takže neexistuje ani něco jako licenční napodobenina, ať už oficiální, nebo neoficiální. Různí výrobci po celém světě vyrábí různé varianty této omáčky a Flying Goose je jedna z nich. Firma je to thajská a tam se taky omáčka vyrábí. http://www.flyinggoosebrand.com/index.html 1
gandalf Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Hlásím, že jsem osázel folijovník /prý hustě, ale budu hnojit, tak kytky nebudou strádat, no, možná trochu prostorově/. Ale přesazovat to už nebudu /mám otlačený kolena/. Zítra ještě nějaký drobnější přesázám do kontejnerů a květináčů a můžu se těšit na úrodu. Až bude co fotit a bude mi fungovat počítač, tak se pochlubim. Nezapomněl jsem ani na Habanero White - takový drobný plody, ale vražedný. Většinu plochy jsem osázel těmi mými pokusy o šlechtění /podle ročníků/, dále různé druhy 7POT, Jamajský, Jolokie a pro Kamila Naga Viper, Sibiřské domácí, atd. :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Já se přihlásil do klání na Chillibraní a jsem mezi padesátkou soutěžících. Tak jsem zvědavý, dávám poměrně hodně pálivá jídla. Ale když jsem se podíval na report z minulých soutěží, kde v posledních kolech dávali extrakt z nejpálivějších s přídavkem kapsaicinu, asi moc šancí nemám. To už není o chuti, ale odvaze a odolnosti střev a u mě jazyka. Největší problém mám s pálením na jazyku, po polknutí mi to až tak nevadí. Rozhodně se dozvím, jak jsem na tom.
gandalf Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Někteří si taky stěžují na šílený tlak v hlavě a uších, příp. halucinace.
dieegoo Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Hlásím, že jsem osázel folijovník /prý hustě, ale budu hnojit, tak kytky nebudou strádat, no, možná trochu prostorově/. Ale přesazovat to už nebudu /mám otlačený kolena/. Zítra ještě nějaký drobnější přesázám do kontejnerů a květináčů a můžu se těšit na úrodu. Až bude co fotit a bude mi fungovat počítač, tak se pochlubim. Nezapomněl jsem ani na Habanero White - takový drobný plody, ale vražedný. Většinu plochy jsem osázel těmi mými pokusy o šlechtění /podle ročníků/, dále různé druhy 7POT, Jamajský, Jolokie a pro Kamila Naga Viper, Sibiřské domácí, atd. :-) O víkendu stejný program Nasázel jsem 7POT od tebe, Jamajky, Habanero - dohromady 54 rostlin. Doma v teple ještě nechávám povyrůst Bhut Jolokii, tu přestěhuju za 2 týdny a pak děj se vůle boží, snad to poroste
gandalf Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Nezapomeň jim přistínit, než si zvyknou na slunce. Doma to filtruje sklo. Tak ať ti to roste. To máš pořádnou plantáž :-)
warann Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Já se přihlásil do klání na Chillibraní a jsem mezi padesátkou soutěžících.Palec hore za odvahu. Já bych tam rád vyrazil aspoň jako divák, bohužel to však koliduje s jinou akcí, tak se budu těšit na report.
Návštěvník Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Já se přihlásil do klání na Chillibraní a jsem mezi padesátkou soutěžících. Tak jsem zvědavý, dávám poměrně hodně pálivá jídla. Ale když jsem se podíval na report z minulých soutěží, kde v posledních kolech dávali extrakt z nejpálivějších s přídavkem kapsaicinu, asi moc šancí nemám. To už není o chuti, ale odvaze a odolnosti střev a u mě jazyka. Největší problém mám s pálením na jazyku, po polknutí mi to až tak nevadí. Rozhodně se dozvím, jak jsem na tom. Přijedu se na tebe podívat. Večer zapaříme :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Konečně pořádný slovo. EDIT: Uděláme z toho poloprivátní minisraz a nakonec se všichni nakýblujeme k old blackovi, bude mít radost.
Návštěvník Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Dohodnuto, můžu vzít Milise, když bude na vodítku s náhubkem?
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Dohodnuto, můžu vzít Milise, když bude na vodítku s náhubkem?Kurva neměl bych bejt o tom taky zpravenej, že někam jedu???
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Dohodnuto, můžu vzít Milise, když bude na vodítku s náhubkem? Myslíš toho, co má Crouzonův syndrom? Určitě ho vezmi.
JaRooN Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Toto si ujít nenechám. Mám sehnat cisternu na hašení požáru v Kamilových útrobách?
Návštěvník Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Kurva neměl bych bejt o tom taky zpravenej, že někam jedu???Měls to dostat k narozeninám ty všetečko :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Měls to dostat k narozeninám ty všetečko :-)Hm hm, no tak to jo. A ten Crouzonův syndrom mám taky k narozeninám? Upraveno 26. května 2015 uživatelem Zmizík
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Hm hm, no tak to jo. A ten Crouzonův syndrom mám taky k narozeninám? Omlouvám se, tam mělo být ten co NEMÁ Crouzonův syndrom, jak jsi psal tady: ..Ten turinocefalus urcite nejsem ja, vy debilove.
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ok, už sem skoro začal schánět zrcadlo. Furt ho přede mnou někdo schovává.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Promo z lonskeho Chillibrani:
gandalf Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Jedna fotečka poupěte chilli 7POT /když už mám ten USB mikroskop/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se