grand Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Tieto úžasné hodinky som dostal od manželky k Vianociam. Boli vyrobené v decembri 1999, v prvej desiatke z celkových 300 kusov. Tento model je luxusnejším nasledovníkom modelu SBWA001, ktorý sa vyrábal v septembri a októbri 1999 v sérii celkových 500 kusov. Púzdro je vyrobené z 18 karátového zlata, má priemer 37mm. Sklíčka sú safírové, s antireflexnou úpravou vnútornej strany. Remienok je čierny, z krokodílej kože. Strojček je 7R68 Spring Drive, s manuálnym náťahom a ukazovateľom rezervy chodu 48 hodín. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Tohle Seiku jde... Opravdu pěkný počin. Gratuluju.
Chumpus Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jo, 7Rx8 strojky jsou moc pěkný, dělalo se s nimi pár moc hezkých Credorů. Jako vždy se těším na další přírůstek, je radost tě sledovat
MarcelG Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Skvělá manželka a skvělý kousek., fakt jo!! Fakt krása. GRATULACE!!!
tombed Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Myslím že ti maličko hodně závidím , gratuluji.
Vit Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Krása, gratuluju.Moc hezké fotky. Upraveno 24. února 2012 uživatelem Vit
instant Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 pozeram ze mas SD s manualnym natahom, a este k tomu v zlate.. hmm.. pani manzelka ma vkus! btw, bez rezervy natahu by to bol absolutny vrchol oblekoviek made in japan ever made
Chorche Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 To je nářez...nádherné hodinky, velká gratulace, i k manželce
Dantechno Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Krasa. Vyfot vsechny svoje GS pohromade at se muzeme kochat.... !!
kloubik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 (upraveno) btw, bez rezervy natahu by to bol absolutny vrchol oblekoviek made in japan ever made Přesně tohle mě napadlo, hned jak jsem uviděl tu fotku na ruce. Dát pryč rezervu chodu a nic dokonalejšího už si snad pak nedovedu představit :-) grand: velká gratulace, je to lahůdka! EDIT: pořád se vracím k těm fotkám a hlavně k té na ruce a koukám na to jak u vytržení....v tom zlatě vypadají naprosto neskutečně. A ještě mě napadlo k té rezervě nátahu, že by ji mohli vymyslet zespoda pod průhled :-) Upraveno 24. února 2012 uživatelem kloubik
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Klobouk dolů, to je krása.A fotky jedna báseň, nemám slov.
Vladimír P. Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Uf! Se mi na okamžik zastavil krevní oběh. Naprostá nádhera, i ta rezerva chodu se mi líbí. Dnes chronomag raději vypínám, nasadím Ananty a jdu se utopit ve víně. Tohle by se mělo dávat po dávkách a né to na nás takhle natvrdo vychrlit.
honza71 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Musíš být šťastný muž. Máš krásný hodinky a báječnou manželku, co víc si přát ?
instant Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Uf! Se mi na okamžik zastavil krevní oběh. Naprostá nádhera, i ta rezerva chodu se mi líbí. Dnes chronomag raději vypínám, nasadím Ananty a jdu se utopit ve víně. Tohle by se mělo dávat po dávkách a né to na nás takhle natvrdo vychrlit. ...kedy si videl slovaka robit nieco po troskach.. :-) btw sz ti odpoviem len co pridem k pc.
grand Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Ďakujem za gratulácie. Skoro dva mesiace som premýšľal, či je vhodné tieto fotky zverejniť alebo nie. Je to možno až príliš osobná záležitosť. Ale sú tak nádherné (a to som skôr odporca zlata), že by bolo egoistické sa o ne s vami nepodeliť.
financ Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Nádhera, gratuluju k hodinkámi i vkusu manželky.Nemá manželka sestru? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se