Přejít na obsah

Rolex Explorer II 16570


Doporučené příspěvky

Neni to tak davno, co jsem tady nahodil nazorovou udicku na bile Rolady Explorer II model 16570 vs 216570. Pote co jsem si precetl podnety nekterych z vas, jsem se vydal na okruzni prochazku po AD v Praze. A hnedle jsem narazil. Nikde uz neni k sehnani model 16570 ve velikosti 40 mm. Takze jsem shledl model ve velikosti 42 mm a zacal dumat zda koupit, ci si uslapat podrazky a hledat po zakoutich i starsi model...

Jeste ze cesky trh je tak maly, a souhrou nahod se mi pres jednoho prostrednika v Praze podarilo sehnat zive Explorery II 16570. A co vic, stav vytecny, zadne tukance, s papirama a spinkali nejakou dobu v trezoru...Jakmile jsem si je nasadil na ruku, opravdu jsem uzasl. Jsou to me prvni Rolex a mel jsem zvlastni pocit - ta znacka diky svoji jednoduchosti sedi na ruce perfektne, tah je uzasne ergonomicky, a cely hodinky perfektne lehky. Za tech par dnu je odchylka v pohode v ramci COSC :-)

Trosku si drbu hlavu, ze jsem sel dlouhou cestu pres ruzne znacky jako Longines, Maurice L., Revue Thommen, Tag Heuer atd. Spolecne s Navitimery 01 to je pro mne perfektne se doplnujici dvojice hodinek.

Soucasne bych rad podekoval "jednomu Rolexovemu magovi z Brna" , ktery mne behem chvilky skoro presvedcil, ze vlastne chci i jiny model z jeho kouzelneho kufriku....:smile_anim:

A par fotek zaverem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...