Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak snad to klapne.Zkus potom vyfotit flakon ze shora,kvuli znaku.Vune je to nadherna ale ja mam slabost pro kadidlo.

no takto to vypada. Sorry za kvalitu, vrch je zrkadlovo leskly. Znaky na krabici a vrsku vlakonu su rovnake. Snad sa da k tomu daco povedat ? Vonu som zatial neskusal, to si nechavam ako prekvapko (snad prijemne :) ).

post-21258-0-56576000-1443436276_thumb.jpg

post-21258-0-12015900-1443436290_thumb.jpg

Odesláno

Pořád nedočkavě čekám na ten nový YSL Kouros Silver. Pokaždé, když jdu do nějakého OC, projdu tam všechny parfumerie a pořád ho ještě nikde nemají, přitom vyšel začátkem tohoto roku a v cizině by měl být normálně k mání. Minulý týden mi prodavačka ve Fann říkala, že už jsem ten den třetí kdo se po něm ptá. Koukám na net, že ho nabízí parfums.cz ale zase u něho nenabízí na stránkách odstřik... budu se muset asi vypravit někam do těch Šterbohol nebo kde to mají abych to konečně očuchal. Na fragrantice tomu dali docela bídu, ale o to víc jsem na to zvědavej.

Odesláno

.Pak dej vedet jak jsi spokojeny.

...ked som to strekol na ruku citil som sa par sekund ako ministrant ktory pol dna pobehoval s kadidelnicou :) Ale postupne to sadlo, nejaka zlozka (jablko v kombinacii s konvalinkou ?) tomu dava sviezost, je to velmi zaujimava vona. Asi o dve hodiny to kadidlo vcelku ustupilo. Vdaka za tip, myslim ze si budeme rozumiet.

Odesláno

Tak to jsem rad.Hlavne to neni zadna tuctovka.

No to urcite nie je. Tie seriove vone svetovych znaciek jedna jak druha ma nebavia a navyse sa mi v mnohych pripadoch zda ze na mojej pokozke skor smrdia ako vonaju (aspon tych cca 20 co som v poslednej dobe vyskusal). A smrdiet si len preto ze sa nastriekam niecim co je akoze hoch lebo sa to vola Dior, Channel, Versace, Prada alebo Armani nemienim. Konecne nieco do paru k TFGV. A to ze v parfumeriach o tom nikde nepoculi resp. mi oznamili ze som treti kto sa na to pyta je pre mna dalsie plus.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Pánové doporučíte co koupit pro slečnu- 22 let? Doteď používá nějakou noname Pumu. Cenově omezen nejsem...

Dík :cool02:

To záleží, co ti voní (aby se ti pak nehnusila). Já kdysi dycky u holek začínal s Davidoff Cool Water anebo Armani Her (takovej zlatej válec), ale tady bude každej tip výstřel naslepo.
Odesláno

Pánové doporučíte co koupit pro slečnu- 22 let? Doteď používá nějakou noname Pumu. Cenově omezen nejsem...

Dík :cool02:

Při vší úctě, je to úplně jedno. Hlavně jí pověz tu historku s Marilyn Monroe a dvěmi kapkami Chanelu. To by Tě mohlo uspokojit víc, než její zářivý úsměv nad flakonem nevímčeho :-)

Odesláno

Tak díky máti, která dnes přijela z Dubaje ho už mám doma. Byl to můj první "blind buy" a musím říct, že jsem se nespálil. Voní mi to a chvíli v tom asi pojedu... Je to takové docela dost sladké, ovocné až žvýkačkovité, ale né zas aby z toho bolela hlava....trochu mi to připomíná Carolinu Herreru 212 VIP for men, ale voní mi to líp...uvidíme.

post-32970-0-33434300-1444573086_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

. Je to takové docela dost sladké, ovocné až žvýkačkovité, ale né zas aby z toho bolela hlava.....

tutifruti ? :) moc nadsene sa o tom nerozpisujes...no jo, parfem naslepo je loteria a vacsinou sa nevyhrava.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...