Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, warann napsal:

Díky za tip, jen teď v rychlosti jsem se ztratil v těch barvách neb tam je světle i tmavě zeleno červená. Mělas na mysli kterou? Díky.

Original https://www.speick.de/en/products/productdetails/original-deo-roll-on.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, ivan_989 napsal:

V tej Madara máš alkohol, takže asi vysušuje. Na druhej strane,  o tom Pure Speku (sticku bez alkoholu) ľudia v recenziách píšu ze to je lepkave. Asi závisí ako to človek používa a koľko sa potí.

Já mám vyzkoušené všechny 3 verze (vosk, kulička, tekutý), lepkavý se mi teda nezdá ani jeden, ale nejlepší a nejúčinnější výdrž má vosk. Ten tekutý má takovou divnou složku ve vůni navíc a někdy, když se potím hodně, se zvrhne do nějakého pachu. 

Ten alkohol - já nevím, mě by to asi nevadilo. Toho alkoholu je tam tak maličko, kůže se obratem domastí... to bych byla ochotná tolerovat. Ale obecně bývají lepší ty tuhé (ty vosky), protože líp (dýl) drží ty účinné látky a pouští je postupně, tak jak se vosk teplem rozpouští. 

Odkaz ke komentáři

Nemáte niekto záujem o Mancera discovery/ travel set? Mne na odskúšanie stačilo. Nový set ma stál 72€. Je tam toho od cca 2/3 po 3/4, vid foto.

Edit Bert: dle vyjádření Ivana jde o výměnu.

Screenshot_20240310_103705_SamsungNotes.jpg.472c5f1833f03a5fdd0f53a633a74a22.jpg

20240310_102951.thumb.jpg.b0a284bed3cd45cfdfc91aed08799bec.jpg

Odkaz ke komentáři

Ďakujem @Bert Pre istotu sa spytam.

1. Smie sa v tomto vlakne ponúknuť takéto načaté miniatúry / vzorky na výmenu  (asi áno, keď som odbanovany).

2. Ak sa s nikym nedohodnem na výmene, smú sa takéto vzorky ponúknuť na predaj - v tomto vlákne alebo predajnom ? Alebo sa takým niečím rata az budúcnosti v súvislosti s reštrukturalizáciou fóra? Alebo načaté vzorky sa chápu ako použitý tovar a podobne ako použitý parfém na predaj nepatria?

Vďaka

Odkaz ke komentáři

On 3/4/2024 at 11:11 PM, ivan_989 said:

Antiperspirant je téma, existuje nejaký sprej BEZ VONE? Alebo kombá? Všimol som si ze Baccarat ma aj rollon  ale tu vonu v horúcom lete asi na sebe nechcem.

btw: teď v rámci testu jsem v DMku nakoupil asi 4 modely bezhliníkovejch věcí a mezi nima je i sebamed. A ten bych teda klidně klasifikoval jako bez vůně (maximálně se dá říct, že má neznatelnej odér). A z dosavadního používání můžu říct, že funguje! I když je to jen deo a ne antiperspirant.

Jo, a na @Laika bych uvalil preventivní ban :D.

seba.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Hoši! Událost.

V Ingredients mají novou značku, velmi nenápadnou, jmenuje se Thomas de Monaco. Má teď asi 4 vůně, dělá jen omezené množství flakonů, myslím, že 1400 ks od jedné vůně a šmytec. 

Flakony dost oldschool, vůně taky, ale jaký!! Mě úplně uhranul GOLD, voní to přibližně jako pár dní chcíplý počuraný tchoř v botě ruského kozáka. S medem a kalafunou. Vůbec nedokážu vyhodnotit, jestli je to krásné nebo hnusné, ale měla jsem to na ruce a celou noc jsem si k ní čuchala a ještě i ráno. Je neuvěřitelné, že tohle dokáže někdo vyrobit ze syntetiky, má to tak intenzívně živočišný odér, přitom ale nic řezavého nebo vyloženě špinavého v ní není...

Určitě to zkuste! Jsem zvědavá, co na to řeknete... Já se s Thomasem uvidím za 14 dní, chci prozkoušet ještě ty jeho ostatní vůně a naposlouchat si ty jeho řečičky okolo, pak to spolu můžeme probrat. Třeba se do té doby proberete z šoku. :D

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Laika napsal:

" Flakony dost oldschool, vůně taky, ale jaký!! Mě úplně uhranul GOLD, voní to přibližně jako pár dní chcíplý počuraný tchoř v botě ruského kozáka. S medem a kalafunou. "

Ten Tvůj popis by se krásně vyjímal v Pamětihodnostech. 😄

Upraveno uživatelem JDenver
Odkaz ke komentáři

Hoši, ten očekávaný Teriaq / Lattafa od Quentina Bische je v ČR v prodeji: https://www.kqzyfj.com/click-100808485-14404689?url=https%3A%2F%2Fwww.brasty.cz%2Flattafa-teriaq-parfemovana-voda-unisex-100-ml (aff)

Jestli si ho někdo koupíte, tak prosím poreferujte, jestli se hodí pro chlapy, já mám samé parfémové holky jinak okolo sebe a přestože to má být unisex, tak já bych řekla, že to bude podle složení holčičí vánoční pečení...

Odkaz ke komentáři

Dám vám to sem a jestli je to pro vás zajímavé, tak vy už si to umístěte, kam to patří - sorry. 

V Paříži je Muzeum fejků a měli tam výstavu falešných hodinek - tady je katalog k výstavě (bohužel ve FR, v žádném lidském jazyce ho tam nemají), třeba vás o něco obohatí: https://musee-contrefacon.com/wp-content/uploads/2013/09/livret-expo_bassedef.pdf

Odkaz ke komentáři

Bigarade Concentree by Frederic Malle

Na začiatku je to citron+limetka, čo mne evokuje osviezovace vzduchu na WC. Ale asi za 20 min to ustúpi a do popredia príde jemná sladká vôňa dreva. Taka kultivovana, ako starý nábytok v múzeu.

Kúpiť sa ho nechystám, ale zaujal.

Z tych všetkých vzoriek začínam byt unaveny, je ich moc ...a opätovne sa vrátim k máločomu.

Ako to nateraz uzavrieť? Silno uvažujem o tomto kombe. Tieto vône mi fakt prídu ako etalony, ktoré ostatní kopírujú. A necítiť chémiu pričom výdrž je dostatočná: 

Screenshot_20240315_152918_Firefox.thumb.jpg.7654f1d66e625f7ae77e86a34346bd72.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...