ivan_989 Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 11 minutami, YPO napsal: myslím, že pokud je to origo, tak to bude už úplně v prdeli. To je voňafka někdy z roku 1998. Keď to je dobre uskladnené, nemusí. A jeden tam píše ze Kühl und dunkel gelagert und in einwandfreier Zustand. Ja som tam už kúpil 3 rozpouzivane veci a všetko ok. Ale možno som mal šťastie.
YPO Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 1 minutou, ivan_989 napsal: Keď to je dobre uskladnené, nemusí. A jeden tam píše ze Kühl und dunkel gelagert und in einwandfreier Zustand. Ja som tam už kúpil 3 rozpouzivane veci a všetko ok. Ale možno som mal šťastie. Já sem taková stará škola. Radši bych to koupil od @KFL ten to má stejně někde doma zastrčený za hajzlem. 3
ivan_989 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Chcel by som vyskúšať notoricky známe LV veci - Pacific Chill, Afternoon Swim, Imagination atd. Dajú sa niekde nejako kúpiť vzorky originálov? Dik
milomac Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října V 6. 10. 2025 v 17:38, YPO napsal: Nemáte někdo v kredenci tohle ? ... to bych moc chtěl. --------------------------------------------------------- Official request for @gucci to bring back Gucci Envy for Men! This is one of my favorite designer fragrances ever that unfortunately was discontinued year ago. Ginger, cardamom, sandalwood, incense and even a bit of tobacco and carnation are in this bad boy. I've got a few bottles of it so I'm set and that's a good thing since the prices for this have ballooned over the years on eBay. *foto Instagram Tuná jsem našel náhradu: https://issoria.cz/parfemy/panske-parfemy/121-issoria-arlo-50ml.html?gad_source=1&gad_campaignid=22320328018&gbraid=0AAAAA9wLcE6s8oqq7wK6_8t919QRlStGH&gclid=EAIaIQobChMI_sTLtcOWkAMVC5VQBh2OYAHwEAQYBCABEgKNcvD_BwE Zaujalo mě, že v týmu je i pes, ale jinak nevím no, vyjelo mně to v gůglu. Ale za ty peníze a na zkoušku .... Ten zelený Gucci jsem kdysi měl a tu vůni si vybavím už jen matně, asi to bylo dost "specific".
Kluk jako buk Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října @ivan_989 Já bral Imagination odsud a přišlo mi to legit. https://www.gentlessence.cz/search?phrase=Vuitton 1
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 2 minutami, milomac napsal: Tuná jsem našel náhradu: https://issoria.cz/parfemy/panske-parfemy/121-issoria-arlo-50ml.html?gad_source=1&gad_campaignid=22320328018&gbraid=0AAAAA9wLcE6s8oqq7wK6_8t919QRlStGH&gclid=EAIaIQobChMI_sTLtcOWkAMVC5VQBh2OYAHwEAQYBCABEgKNcvD_BwE Zaujalo mě, že v týmu je i pes, ale jinak nevím no, vyjelo mně to v gůglu. Ale za ty peníze a na zkoušku .... Ten zelený Gucci jsem kdysi měl a tu vůni si vybavím už jen matně, asi to bylo dost "specific". Jo jo tohle jsem taky našel. Ale asi to nechci ani za ty tři stovky.
milomac Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 6 minutami, YPO napsal: Jo jo tohle jsem taky našel. Ale asi to nechci ani za ty tři stovky. Je fakt, že to může nakonec být úplně o něčem jiným a to by mě taky naštvalo. Ten původní Gucci se fakt asi nedá sehnat, jedině od někoho, kdo ho má "zapomenutý" někde doma.
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října To je jedno. Spíš nechápu, že se někdo vysere na produkt po kterým je poptávka.
Andrew Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 1 minutou, YPO napsal: To je jedno. Spíš nechápu, že se někdo vysere na produkt po kterým je poptávka. U parfémů je to normální, např. Dior Homme, jinak eBay Ti asi nevyhovuje kvůli cenám, že? Protože tam jsou...
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) Idiotmetr mi řekl, že tohle už je příliš za 30 let starou vůní, která stála pětistovku Upraveno 9. října uživatelem YPO
Hasňa Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Koukal jsem včera i v Aténách a taky nic. Ani Envy, ani Opium.
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 5 minutami, Hasňa napsal: Koukal jsem včera i v Aténách a taky nic. Ani Envy, ani Opium. Musíš jet někam dál. Jižní Amerika možná ....
KFL Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října @YPO - ivan už to zmiňoval, jednu flašku máš tady .. za 290€ 1
Kluk jako buk Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října @YPO Co zkusit nějaké současné podobné? Dle Fragranticy např. tyto dvě: https://parfemy.heureka.cz/fomo-the-envy-of-fomo-parfem-unisex-100-ml/#prehled/ https://parfemy.heureka.cz/floris-santal-toaletni-voda-panska-100-ml/#prehled/ 1
Hasňa Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Tak teď aktuálně byla provedena kontrola na letišti v Johannesburgu a tam taky nemaj ani jedno, ani druhé. A ani třetí, YSL Jazz.
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) před 2 minutami, Hasňa napsal: Tak teď aktuálně byla provedena kontrola na letišti v Johannesburgu .... TVL tebe musej bolet nohy Upraveno 9. října uživatelem YPO
Hasňa Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Tentokrát jsem zaúkoloval kolegu, jsme tu všichni rozlítaní.
Muffik Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 8 hodinami, ivan_989 napsal: Chcel by som vyskúšať notoricky známe LV veci - Pacific Chill, Afternoon Swim, Imagination atd. Dajú sa niekde nejako kúpiť vzorky originálov? Dik Proč si nezajít do butiku v Pařížské? Dají ti vzorky zdarma.
ivan_989 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 49 minutami, Muffik napsal: Proč si nezajít do butiku v Pařížské? Dají ti vzorky zdarma No jo, zaplatím len benzín Ba-Praha-Ba poštovné ma vyjde lacnejšie a nemusím sa nikam trepať...len majú to také divne, ze si musím kúpiť parfem, k tomu mi dajú vzorku, a keď mi nesadne, neotvoreny parfem pošlem naspäť. Keď chcem 4-5 vzoriek, asi musim kupit 4-5 parfemov. Ale, šikovné vymyslené, dosť ľudí si to asi necha, ked už to majú
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se