Remio Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Donedávna Envy for men od Gucciho, jenže mi jí před pár měsicí přestali vyrábět... Ó né, ENVY už není?! ..... škoda. Neměli to dělat v tak velkých flakonech, vydržela příliš dlouho....
seh1 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Taky hezký, ale od té doby, co YSL opustil firmu, míchají jejich voňavky ti módní parfumérníci z chenických firem a všechny voní tak nějak...stejně. Jsi docela parfémově zkušený, mohl bysocenit něco ze starší produkce, Kourose, M7, Pur Homme... loni vyšli s retro kolekcí (v černých "kostkách"), docela se jim povedla, a je v ní M7 Oud Absolu, která je dle mého fakt pěkná. Nicméně po tom, co už jsi vyzkoušel a s drahýma hodinkama na ruce bych tě viděla v něčem od malého nezávislého evropského parfuméra (tedy někoho, kdo vyrábí sám parfémy, nenechá si je produkovat od chemických fabrik z prefabrikátů, jak to dnes dělají všichni z LVHM holdingu - v hodinkové sféře s nimi taky asi máte zkušenosti).Vše bez urážky, vyjadřuju zde parfémové sympatie...... No a co doporučuješ a kde koupit? Pochopitelně asi kamenný krám, aby to člověk vyzkoušel...
vanderB. Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Škoda. Myslela jsem, že tak velejemní znalci, jako jsou hodinkáři, dokáží ocenit všechno s duší. Hodinky, auta, vůně... auto s duší? to je pro mě spojení jak ruské delikatesy... já kupuju vůně vod Rosenberga...jeho FM group mi namíchá co chcu...a levně! proč je l'occitane astrid? který firmy teda nejsou Festina?
vanderB. Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Kudrjavka nám to tu akorát zkritizovala a šla pryč...mám se zejtra vůbec navonět? asi se na to vykašlu...pojedu na kole, tam jsou duše dvě
m.n. Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Vykašlal bych se na voňání a položil se do knich...
Laika Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 auto s duší? to je pro mě spojení jak ruské delikatesy... já kupuju vůně vod Rosenberga...jeho FM group mi namíchá co chcu...a levně! proč je l'occitane astrid? který firmy teda nejsou Festina? Protože jsou to jednoduché, nepropracované kompozice, z obyčejných surově přírodních surovin, bez fixátorů, smíchané jen tak, aby se na první pohled líbily, ale nedávají žádný zážitek. Asi jako když smícháte pomerančový olej s růžovou vodou a zrníčky vanilky - bude to hezky vonět, to nepochybně, ale nebude to parfém, dílko. Když dáte na kolečko ze staniolu ručičky a zezadu strojek z Číny, bude to třeba i hezké, bude to asi i ukazovat čas, ale nebudou hodinky, dílko. Obojí se může lidem okolo vás líbit, ale asi si to vy sami moc neužijete. Doufám, že jsem trošku přiblížila. Grasse je lokalita, kde se pěstují vonné byliny pro celý evropský trh. Takže tam už dávno vznikly firmy, které mimo výroby surovin (esencí, destilátů atd.) míchají vlastní jednoduché kompozice, protože je too fajn přivýdělek. Ale nemají k dispozici ani špičkové "nosy", ani technologie, aby vyrobili něco propracovaného, mistrovského. Co se týká nákupu těch dílek - odpověď na pár ostatních dotazů, kterí se tu vylíhly, zatímco jsem se koupala - dostupný ráj je Miláno. Kokněte se třeba na galerii pod tímhle článkem: https://parfumerka.wordpress.com/2012/12/28/lorenzo-villoresi-piper-nigrum-pepper-man-gallery-milano-perfume-shopping/ Paříž je taky príma, samozřejmě, ale tam už musíte vědět, za čím jdete, tam stojí za to navštívit jednotlivé značkové butiky - to je pak zážitek formátu "koupat se v čokoládě". No a navíc tam skoro nenabízejí malé parfuméry ze zbytku Evropy, což je škoda, protože Itálie a Švýcarsko No ale dá se i v Praze najít spousta pokladů (omlouvám se mimopražským, není to centrismus, ale jinde prostě nejsou) - exkluzívní kolekce Hermés, Chanel, Cartier, Van Cleef ; v jejich buticích stojí za zkoušku. Ostatně - tam vy vlastně taky chodíte nakupovat, ne? A pár malých multiznačkových obchůdků, které nabízejí pár malých nezávislých značek. Nechci vás tím unavovat, ale jestli to někoho zajímá, ráda vás navedu.
Laika Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 auto s duší? to je pro mě spojení jak ruské delikatesy... Hm...kaviár, bliny, chatka, ryby ze studených moří, kysaná zelenina, pirohy... máš něco proti nim?
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Hm...kaviár, bliny, chatka, ryby ze studených moří, kysaná zelenina, pirohy... máš něco proti nim?.... boršč, pelmeně, Stroganov... .....ale jestli to někoho zajímá, ráda vás navedu. Zajímá, klidně sem dej nějaké odkazy.
vanderB. Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Hm...kaviár, bliny, chatka, ryby ze studených moří, kysaná zelenina, pirohy... máš něco proti nim? to byl spíš vtip, ale když už jste se chytla...rybí vejce ok, palačinky ok, krab ok, atd. ...přesvědčovat mě nemusíte, já jsem napůl z tama, takže to znám, jim to, ale žádná hitparáda to není ale o vůních se taky rád dozvim něco bližšího
Filip.J Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 To je úžasný, co se na tomhle fóru člověk dozví. Vážně. Pište prosím - třeba si nakonec pořídím něco lepšího než Rexonu. Zdá se, že spousta lidí na to dává víc, než jsem si myslel.
tommi_d Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Po rokoch používania Paco Rabanne 1 milion od minulého týždňa Tom Ford Grey Vetiver a som nadšený
SCIFI Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 už roky YSL Opium ale bohužel k nám přestali dovážet eau de parfum ale jen toalet takže na nákup musím do říše. jinak kdo nezná doporučuju vyzkoušet. já už měnit nikdy nebudu
Viktor Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Jste ještě někdo alergickej na některý parfémy? Mám pocit, že to je pačuli, z čeho mám slzení a bolest hlavy, možná i něco jinýho, ale tak 2/3 parfémů jsou pro mě nepoužitelný.
zid Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 už roky YSL Opium ale bohužel k nám přestali dovážet eau de parfum ale jen toalet takže na nákup musím do říše. jinak kdo nezná doporučuju vyzkoušet. já už měnit nikdy nebudupopr Polsko, tak je ale malinko drazsi nez treba v DE.
organic Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 už roky YSL Opium ale bohužel k nám přestali dovážet eau de parfum ale jen toalet takže na nákup musím do říše. jinak kdo nezná doporučuju vyzkoušet. já už měnit nikdy nebuduOpium je můj příští parfém...Mám 1/3 flakonu Fahrenheitu 32, tak kdybys jel do říše a přikoupil mi 1 balení, odměním se ti
montemar Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 (upraveno) já teď tohle. a je to super. Upraveno 24. ledna 2013 uživatelem montemar
Laika Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Opium je můj příští parfém...Mám 1/3 flakonu Fahrenheitu 32, tak kdybys jel do říše a přikoupil mi 1 balení, odměním se ti Tady je za dobrou: http://www.escentual.com/yves-saint-laurent/opium-pour-homme/10001252/
organic Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 (upraveno) Tady je za dobrou: http://www.escentual.com/yves-saint-laurent/opium-pour-homme/10001252/Díky za tip!edit: out of stock Upraveno 24. ledna 2013 uživatelem organic
elvin Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 jedina vzdy snesitelna: 4117 (vierelfsieben echte cologne wasser)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se