Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září V 25. 9. 2024 v 19:30, Spongebob napsal: Já teď objevil a očichal tohle: jako asi nadšenost..voní to zajímavě a dost dlouho! Má někdo zkušenost? dnes som to cuchal, osobne mi to prislo take nevyrazne, bez nejakeho extra nakopnutia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září před 49 minutami, Harwey napsal: dnes som to cuchal, osobne mi to prislo take nevyrazne, bez nejakeho extra nakopnutia Díky kluci oba za názor! Ještě to tedy prověřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října vyskusam nieco z domaceho kotlika 1 x Beviro — Eau de Parfum Šumava (50 ml) - 2ml 1 x Beviro Eau de Toilette Discovery Set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 00:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 00:52 Máte někdo očichaný Parfumer H “Ink Re-written”? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno sobota v 15:25 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:25 Yves Saint LaurentY Za tu cenu dost fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno sobota v 16:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:49 před 15 hodinami, Humanzero napsal: Máte někdo očichaný Parfumer H “Ink Re-written”? Ano, zkoušel jsem v Ingredients a na první dobrou mě to šíleně nadchlo - opravdu mi to evokovalo intenzivní vůni inkoustu na kvalitním hrubém papíře. Mínus takový, že po chvíli jsem o tom ani nevěděl - výdrž nestojí moc za řeč. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno sobota v 17:32 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:32 (upraveno) To byl obycejnej Ink, ne re-written . Ten obyc vydrzel tricet minut a konec.. jako vsechny vzorky od P-H.. ale vune super! edit: Proč mi ten Tapatalk komplet rozm*dá vždycky tu citaci, nechápu.. Upraveno sobota v 17:35 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 19:29 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:29 před 1 hodinou, KFL napsal: To byl obycejnej Ink, ne re-written . Ten obyc vydrzel tricet minut a konec.. jako vsechny vzorky od P-H.. ale vune super! edit: Proč mi ten Tapatalk komplet rozm*dá vždycky tu citaci, nechápu.. ok asi do ní půjdu, kdyžtak budu tahat flakon ssebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno sobota v 20:27 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:27 Potřeboval bych nějaký tip na dámský parfém. Měl by být svěží, určitě ne sladký a aby vydržel. Nich spíš ne. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno sobota v 20:44 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:44 před 16 minutami, xbraj19 napsal: Potřeboval bych nějaký tip na dámský parfém. Měl by být svěží, určitě ne sladký a aby vydržel. Nich spíš ne. Díky za radu. Zkus Armani Acqua di Gioia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 20:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:48 Prvoplanovo ti poviem Davidoff Cool Water, zena nanho neda dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 22:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 22:08 Mugler Alien. Vybíral bych podle složení, třeba některá složka vůně může vadit, nebo naopak býti vyžadována… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno neděle v 12:20 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:20 V 27. 9. 2024 v 14:20, Spongebob napsal: Díky kluci oba za názor! Ještě to tedy prověřím Tak pokus číslo dva.. za mě fakt prostě pecka! Na Vánoce si rozhodné nadělím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se