Andrew Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 36 minutami, Kluk jako buk napsal: Dva různé parfémy. Woody Floral vede více eshopů za podobnou cenu. Elnino je prostě klasický discounter. Proč může mít Jomashop švýcarské hodinky se slevami 50-70 %? Hledal jsem srovnání, tak jsem se podíval na Amouage Reflection Man a protočily se mi panenky. Na Ingredients za 9 300,-. Já jsem ho kupoval před čtyřmi lety právě z Elnino za čtyřku. Ten nárůst ceny na Heurece jen za poslední rok je masakr. Různosti parfémů jsem si nevšiml, nicméně smysl sdělení byl myslím jasný a pochopil jsi ho . Dle Tebe se tedy člověk těchto větších eshopů s kamennými prodejnami nemusí bát stran padělků i takto exkluzivního zboží?
Kluk jako buk Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna @Andrew Už někdo prokazatelně na některém z nich koupil padělek, který byl vydávaný za originální zboží? Já jsem nic takového nepotkal. Notino, Elnino, Parfemy.cz, Profi-parfemy, ProdejParfemu, Alza (lol)... už jsem toho koupil spoustu a vždy v cajku.
ensi Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Ze ja jsem tady lezl, mohl jsem si vystacit s JPG a Floris jako doted... Moje dojmy: Acqua di Sale - zajimave nasladle, ze zacatku prijemne, ale po asi 3 hodinach jsem to musel umyt protoze toho bylo az moc. Takze pro me neni, ale kamarad je z ni uplne nadseny, a vydrzi to vonet nesmyslne dlouho a intenzivne Bamboo Harmony - ta se mi hodne zamlouva, na leto velice prijemna vune, velky adept pro pristi sezonu Sahara 4800 - na poprve zadne velke nadseni, pusobila na me az moc alkoholove, na druhy pokus super. Z laickeho pohledu mi to prijde hodne podobna Crystal Saffron, jen komplexnejsi. Raw Gold - z tehle jsem byl nadseny, narozdil od taxikare, ktery oteviral vsechny okna v aute, ale devcata na tanecni party na me pak pomrkavala vice nez obvykle, presne jak jsem ocekaval po precteni mistni diskuze nicmene po nejakych 8 hodinach to zacalo vonet uplne jinak a muselo to dolu Oud Maracuja - asi nejvyraznejsi ze vsech, takova "in your face", na me dost ostra Musc Ravageur - citim z toho sladky hrebicek, na me asi az moc sladky na to, abych to vydrzel cichat delsi dobu. Trochu mi to pripomina hrebicek v alpe co si tata micha proti klistatum Crystal Saffron - hodne mi pripomina Saharu, jak jsem psal vyse. Kdyz to mam vedle sebe tak mi prijde Crystal Saffron ostrejsi a Sahara uhlazenejsi, ale dost podobne. Iris Malikhan a Toi Toi Toi - za me hodne podobne, a zatim uplne nevim, co si o nich myslet, uplne neco jineho nez vsechny ostatni Fuego Futuro - na prvni dobrou me nezaujala tolik jako Raw Gold, ale je na ni neco zajimaveho
KFL Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Je zajímavý postavit vedle sebe Saharu a Crystal Saffron a říct, že jsou si podobný. Já obě vůně vnímám diametrálně odlišně. Což je samozřejmě subjektivní a je to dobře. Kdyby všem vonělo všechno stejně, tak by třeba i mě bavil Sauvage od Dioru, ke kterýmu jsem si dneska ze zvědavosti přičichnul ve Fann (EdP a P) a zhnuseně ho vrátil na regál .
Koza_c Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Uz tenkrát cca 5-6let zpět mi to nevonělo a voní s tím mraky lidi. Mam úplně stejný názor a jakýkoli Sauvage je za mě bez urážky nehezká vůně a nikdy bych se s nim nenavoněl ovšem každý to má jinak. . 2
Hans99 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 6 minutami, Koza_c napsal: Uz tenkrát cca 5-6let zpět mi to nevonělo a voní s tím mraky lidi. Mam úplně stejný názor a jakýkoli Sauvage je za mě bez urážky nehezká vůně a nikdy bych se s nim nenavoněl ovšem každý to má jinak. . Konečně taky někdo. Pod tohle se podepisuju celým jménem !!!
Muffik Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Hehe, já jsem byl radši zticha, abych to neschytal jak minule za kritiku Fahrenheita
Spongebob Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 7 hodinami, Kluk jako buk napsal: To je IMHO ptákovina. Kolem Notina je spoustu hejtu možná proto, že tam nakupuje nejvíc lidí. Zrovna parfémy jsou navíc specifické tím, že výrobci zkrátka neustále reformulují. Tzn. Chanel nebo Dior dnes prostě nebude vonět stejně jako před deseti lety. (A to pominu věci jako maturaci a podobně.) Já nakupuji všude možně a vždy koukám spíš po ceně. 99 % obchodů v ČR žádné fejky posílat nebude. Na Notinu už nakupuji spíše výjimečně, ale to je dané právě tím, že bývá vesměs dražší. Douglas bude samozřejmě taky v pohodě. No já mám teda opačnou zkušenost.. vždycky je to na Notinu levnější..nevím teda kde nakupuješ ty. S tím Sauvagem je to opět zase tak. Stačí se mrknout...Notino nejlevnější, což teda za každou cenu nemusím když to srovnám že by to nemuselo být original.
Kluk jako buk Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna @Spongebob Zrovna Notino opravdu nebude posílat fejky, to je ptákovina. Není to největší online prodejce kosmetiky minimálně ve střední Evropě nebo tak něco? A pak taky záleží, jaký parfém konkrétně srovnáváš a kdy ho zrovna srovnáváš. Dior Sauvage EdP 100 ml jsem našel aktuálně levnější na mnoha eshopech, byť u těch slušnějších ne o moc: https://parfemy.heureka.cz/christian-dior-sauvage-parfemovana-voda-panska-100-ml/#prehled/ Třeba Parfemy.cz/Vivantis mají JPG Le Male Elixir 75 ml o dvě stovky levnější než Notino, Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme 100 ml o více než tisícovku, a to jsem se jen teď na rychlo podíval. Notino kdysi bývalo z těch levnějších, dnes už to dávno neplatí. Opět, nechci, aby to vyznělo, že tady za nějaké eshopy oroduju, jen bych rád vyvrátil něco, co pokládám za omyl. Ve výsledku je mi úplně jedno, kde utratíte svoje šušně, a samozřejmě chápu, že i emoce hrají při výběru obchodu roli. Howgh. 1
koveras Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Chanel a Dior sú v ČR dve najpredraženejšie značky, u ktorých si už priamo značky robia so zákazníkov dobrý deň. Populárny Chanel Allure Homme Sport 100ml EdT - ofiko cena 125€, v ČR 3.350,- Kč, Douglas dokonca 3.480,- Kč. Dôvod? Špecifický český trh (čítaj keď sa ojebať necháte, tak prečo by sme neojebali). Obidve značky zakazujú zahraničným eshopom zasielať do ČR. Riešenie? Nekupujte to tu a povedzte to úplne každému, s kým sa o parfémoch bavíte. Mal som tento týždeň pracovnú cestu po ČR, tak som si povedal, že vyskúšam ten nový Chanel Bleu Exclusif. Douglas nič, Sephora nič. Že o tom predavačky ani netušia (na eshope už ju majú) už považujem za normálne, nerobím si ilúzie o ich platoch, tak prečo by sa mali samovzdelávať. Takže nie len že je tá značka v ČR predražená, ona český trh ako bonus okázalo ignoruje. Na druhú stranu sa úplne nechytám, že sa ingredients pustili do Amouage. Zrovna to je značka, ktorá má v ČR zavedený šedý trh a majitelia musia predpokladať, že sa stanú hlavne miestom, kde ľudia tu značku vyskúšajú, ale nekúpia. Upraveno 28. srpna uživatelem koveras
KFL Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna 2 minutes ago, koveras said: Na druhú stranu sa úplne nechytám, že sa ingredients pustili do Amouage. Zrovna to je značka, ktorá má v ČR zavedený šedý trh a majitelia musia predpokladať, že sa stanú hlavne miestom, kde ľudia tu značku vyskúšajú, ale nekúpia. Amouage v Ingr bejval snad od začátku, ale vyřadili je z nabídky někdy kolem 2017-2018. Když jsem se tehdy ptal v krámě na důvod, říkali něco o kolísavý kvalitě, pokud si pamatuju správně. Teď ji zase vrátili a upřímně tomu taky úplně nerozumím, když je značka k dostání všude a zase tak nic oslnivýho imho nenabízí, ale... nějakej důvod to mít jistě bude. Třeba poptávku od lidí . 1
YPO Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna @KFL Kadle vole, ve fannu prodávaj fejky. Kup to v alze a budeš konečně šťastnej. 3
Kluk jako buk Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna @koveras To o Dioru a Chanelu jsem nevěděl. V zahraničí tedy mají lepší ceny? Konkrétně u toho nového Bleu, pokud to ještě ofiko v ČR neprodávají, tak bych se nevědomosti prodavaček zase tak moc nedivil. Já taky netušil dva týdny zpátky, že se chystá. Dokonce jsem zachytil od některých youtuberů, že Chanel blokoval jejich videa, protože nechtěl, aby se o Exclusif před vydáním mluvilo.
Muffik Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Aaron dal L'Exlusif 8/10, hmm. Stejně ale nic pro mě.
Kluk jako buk Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Aaron má svoje specifická kritéria a ve výsledku myslím chválí skoro všechno.
AlfGS Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Můj asi nejoblíbenější parfém...Používám ho snad víc než 15 let a stále mi voní Issey Miyake - L'eau D'issey pour home No a minulý týden mi kolegyně pochválila Hugo Bosse Bottled ( dříve No. 6 ) Taky jej používám snad od "Kuvajtu napadení" Upraveno 1. září uživatelem AlfGS 1
ivan_989 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Vyskusal som luxscents.nl a som prijemne prekvapeny. Vyrabaju dekantovane vzorky (odlievaju z flakonov) a maju dost siroku ponuku. Zasielka dosla dokladne zabalena, pod tmavym igelitom bola krabicka zabalena este aj v striebornej folii (kvoli slnku / teplu asi). Vnutri bola este kazda vzorka zabalena v samostatnom oznacenom hrubom igelitovom vrecusku. Flakony vzoriek su masivne, a dobre sa pouzivaju. Hned som zacal s prvou vzorkou Clive Christian no1 men - Eau de Parfum Je to nieco ine, ako som maval doteraz. To je proste "oblekovy parfem". Proste neviem si predstavit, ze by som sa strekol tymto k tricku a rifliam...aspon polo s limcom, business casual minimalne. Proste gentleman 40+, solidny, old school old money. Začiatok ma trošku zneistel, lebo vyrazila dopredu vona , ktoru pracovne volam "ocikal ma pes". Ale do minuty to ustupilo a ukazala sa vyvazena kombinacia zdanlivo protikladnych zloziek, nebudem to prepisovat zodpoveda to tomuto https://www.parfumo.com/Perfumes/Clive_Christian/no-1-for-men Asi po 2 hodinach to zlahka "zmydlovatelo". Stale si to drzi povodny profil vone, korenie je v popredi, tusim aj dake oriesky, ale pri povrchnom kratkom ovonani mi to evokuje luxusnu pansku kupelnu. Kazdopadne 8/10. Na pracovne stretnutia, rokovania, proste business.
ensi Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Tak jsem ponosil par dalsich vzorku, a uz mi Sahara a Crystal Saffron neprijdou stejne. Sahara je takove lehke pohlazeni, Crystal Saffron oproti tomu jak ziletka - safran rezajici do nosu nepretrzite hodiny a hodiny Co me na druhy pokus nadchlo je Toi Toi Toi (EdP) - lehce nasladly kour a drevo, zajimave, decentni, a moc prijemne. Tohle a Sahara je ze vsech tech vzorku memu nosu nejblizsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se