Kamil Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 A je to tu! Ten vpravo je z eshopu, je krásně vidět jak už je vybledlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Kolik toho na sebe stříkáte, že berete takové lahve? Já kupuji vždy nejmenší flakón. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Samozřejmě na vuni ma velky vliv skladování a hlavně stáří. Jednoduché ověření kdy byl parfém vyroben je tady: http://checkcosmetic.net/ Taktéž pokud je to fake někde z pochybného webu tak v seznamu nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Kolik toho na sebe stříkáte, že berete takové lahve? Já kupuji vždy nejmenší flakón.Parfém - 2 stisky rozprašovače. Ale mě ta 100ml flaška vydrží 9 měsíců.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Panove, kde ty parfemy kupujete? Jsme byl vcera v Sephoře a ceny jsou tam tak 30 % navic vuci netu. To uz mi prijde dost. Mate tip na nejaky tuzemsky ehop, kde je zaruka, ze to nebude fake? A nebo ty ceny odpovidaji a na netu je fake? Koukal jsem na Notino, Elnino, Parfemy.cz... nakonec mi vychazi asi nejlip Alza (!), kde by to fake byt nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Já jsem dost opatrný na tvrzení fake na netu. Nemyslím, že by to tak bylo, na druhou stranu jsem opatrný v nákupech a buď to řeším Duty free nebo Sephora nebo Douglas. Výhoda je, že když jsi zákazník O2, tak čas od času chodí 15-20% na jejich produkty, vyplatí se potom nakoupit v objemu, aspoň já to tak beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Tento víkend jsou dny Mariane, budou tam docela slušné slevy, doporučuji vyhledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Mě docela voní i některé "Trufeitt a Hill" : https://www.gentleport.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=truefitt&submit_search=&gclid=CjwKCAjw2_LcBRBYEiwA_XVBUyi_SsYSn7PNKkguHD61bKselBQT01hpqZ05bQftmdhYRTwxJTBOohoCtlwQAvD_BwE Upraveno 15. září 2018 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Vyzkoušel jsem checkcosmetic a před měsícem zakoupena Aqua Amara na Notinu je z roku 2013. Výdrž ovšem stále neskutečná, kolem poledne jsem zkusil tento syntetický zázrak na košili a ještě druhý den ráno byla intenzivně cítit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Můžu doporučit BVLGARI MAN IN BLACK, vůně tabáku a rumu... i ženám se to líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Vyzkoušel jsem checkcosmetic a před měsícem zakoupena Aqua Amara na Notinu je z roku 2013. Výdrž ovšem stále neskutečná, kolem poledne jsem zkusil tento syntetický zázrak na košili a ještě druhý den ráno byla intenzivně cítit . Běž se ovonět někam do kamenného ten stejný a 100% poznáš rozdíl. 5 Let je už na parfém hodně. Samozřejmě velkou roli hraje skladování. Tohle mě stále utvrzuje v tom, že na webech s parfémama jsou pěkní "šmejdi"...protože prodávat 5 let starý parfém rozhodně není košér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Běž se ovonět někam do kamenného ten stejný a 100% poznáš rozdíl. 5 Let je už na parfém hodně. Samozřejmě velkou roli hraje skladování. Tohle mě stále utvrzuje v tom, že na webech s parfémama jsou pěkní "šmejdi"...protože prodávat 5 let starý parfém rozhodně není košér. Trochu jsem uvažoval nad spolehlivostí webu, ale pracuji pro jednoho výrobce a na naše vůně jim to vrací správné hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alo Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Přišla mi zásilka z Notina, objednaval jsem tam poprvé. Když jsem hledal data výroby, tak moje voda po holení Carolina Herrera 212 je 1 rok a 15 dní stará. Ženy Lacoste Intense je vyrobená před 6 měsici. Obě voní stejně jako v kamenné prodejně. Z alzy jsem nakupoval naposledy Carolinu Herreru, vůně byla stejná, ale datum jsem netestoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Kua to notino jede, moje oblíbená vůně v únoru 1 100 kč a teď 1500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Dokázal by mi prosím někdo vysvětlit cenotvorbu e-shopu Notino? Svojí oblíbenou vůni CdG Blue Santal jsem kupoval v březnu 2017 za 1830 Kč, následně v listopadu 2017 za 1403 Kč. Nyní jsem klikl na jejich web a je tam cena 2451 Kč. Jelikož se mi to zdálo dost, zadal jsem vůni do google a opět se prokliknul na Notino, kde však najednou byla cena 2283 Kč.Jsem z toho jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Přišla mi zásilka z Notina, objednaval jsem tam poprvé. Když jsem hledal data výroby, tak moje voda po holení Carolina Herrera 212 je 1 rok a 15 dní stará. Ženy Lacoste Intense je vyrobená před 6 měsici. Obě voní stejně jako v kamenné prodejně. Z alzy jsem nakupoval naposledy Carolinu Herreru, vůně byla stejná, ale datum jsem netestoval.Ja si kupoval Armani Profumo EDP na Notinu, podle kodu 2018, voni stejne, jak moje minula ze Sephory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Notino má skoro vždy nižší cenu, pokud se tam prokliknete např. přes Heureku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Tak nějak mi začal lízt krkem Sisley Eau D'Ikar, tak jsem se dneska stavil v Marionnaud a volím mezi dvěma favority: 1.Boucheron Quatre pour Homme (takovej lehce do modra) a 2. Karl Lagerfeld Bois de Vétiver. Nemá někdo nějakou zkušenost s jednou, nebo ideálně oběma vůněma? Výdrž a tak... Za případný reakce dík předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ethant Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Zdravím! Můj úplně první příspěvek na tomto fóru a ani není k hodinkám (v těch se teprve zaučuju) Tak aspoň oživím toto vlákno. Já používám platinového sobce. Klasická vůně s parádní výdrží!Tak tohle pouzivam take, hodne dobry....jen skoda, ze Chanel dela akce jen 2x do roka....Pak mam jeste Chanel Bleu, take dobry, Armany YOU, Armany code profumo.... kdyz jdu z Marionaut, tak jdu do kolen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 sem dneska potkal zenskou, uzasna vune, neuveritelna.. tak sem se optal, co ze to je.. ale radsi to sem psat nebudu, na notinu toho maj jen par kousku, nebudu riskovat, ze by se mohla vyprodat a co bych pak mel pro pani pod strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se