marosh Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 azeppelin: Objednávám většinou na notino, elnino a brasty - podle toho, co chci, a kde to mají. Většinou 2 ml. Chtěl jsem jít stejnou cestou, otestovat. Ale prdlačky, to co mi Kamil doporučil v 2ml nikde nemají.Takže nezbývá, než počkat na otevření obchodů.
tommi_d Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 La Yuqawam mám, je to oud, ale není tak těžký a důrazný jak by se mohlo zdát...nicméně skvělá volba v poměru cena/kvalita. Vydrží celej den. Dost důležité u těchto vůni je, na jakém podkladu jsou : jestli dřevo (většinou cedr), tabák, nebo káva. To už si musí každý vyzkoušet na sobě a své kůži.Ale obecně vřele doporučuji (od Rassasi neudělá nikdo s ničím chybu, ta značka garantuje svoji kvalitu). Rasasi La Yuqawam je skôr koža ako OUD... inak skvelá alternatíva k TOM FORD Tuscany Leather
tommi_d Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Chtěl jsem jít stejnou cestou, otestovat. Ale prdlačky, to co mi Kamil doporučil v 2ml nikde nemají.Takže nezbývá, než počkat na otevření obchodů. Ak teda môžem odporučiť akvatickú vôňu na leto pre určite stojí za vyskúšanie ARAMIS New West
marosh Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Ak teda môžem odporučiť akvatickú vôňu na leto pre určite stojí za vyskúšanie ARAMIS New West Díky za tip...Píšu si.
Kamil Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Chtěl jsem jít stejnou cestou, otestovat. Ale prdlačky, to co mi Kamil doporučil v 2ml nikde nemají.Takže nezbývá, než počkat na otevření obchodů. Za ty prachy je kup rovnou, kdyžtak je použiješ na záchodě jako osvěžovač. EDIT: Jako to děláme s Davidem. Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem Kamil
Kamil Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 ..naopak z této kolekce miluju Aqva Amaru... Mně tam něco vadí a nemůžu přijít na to, co to vlastně je. Ale až si ta vůně začne sedat, tak po 2-3 hodinách. Zezačátku je skvělá. Ono taky známá věc, každá vůně se na každém z nás chová trochu jinak.
azeppelin Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Chtěl jsem jít stejnou cestou, otestovat. Ale prdlačky, to co mi Kamil doporučil v 2ml nikde nemají.Takže nezbývá, než počkat na otevření obchodů.Mno jo. Se dívám, že nemají odstřiky ani na trendy Sauvage, Bleu apod. Tak asi zatím vezmu něco osvědčeného a možná levného na blind. V poslední době jsem používal Dirty od Lush. Když jsem měl druhý flakon, tak to nebylo nějkou maličkostí ono a vyloženě to dráždilo kůži. Tebou "milovaný" Terre osobně zbožňuju, hlavně takový ten "plastelínový" ocásek. Ale zase, poslední koupený flakón z eshopu byl takový slabý, bez té "plastelíny", narozdíl od toho který jsem měl myslím někde z pařížského letiště.
Radek Cigi Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Já jsem objednával teď z Notino převážně 2ml odstřiky niché značek - Parfums de Marly, Tiziana Terenzi, Amouage, Acqua di Parma - minimálně si rozšířím obzory, když už nic jiného.
marosh Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Za ty prachy je kup rovnou, kdyžtak je použiješ na záchodě jako osvěžovač. EDIT: Jako to děláme s Davidem. No, Kamile, takový střelec nejsem. Y pomalu dochází, snad to Bureš za chvíli otevře.
M10 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Rasasi La Yuqawam je skôr koža ako OUD... inak skvelá alternatíva k TOM FORD Tuscany LeatherŃe, je to opravdu oud. Záleží ale, na jakém podkladu je udělán. To, že ti voní jako kůže znamená, že je na kůži. Já mám na tabáku, dále je na coffee, na dřevě - santal...atd. To je to, co mnohé mate
Kamil Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 @M10 Myslíš Rasasi La Yuqawam Homme nebo Tobacco Blaze?
Radek Cigi Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2020 Niche je druh parfémů, které jsou vyráběny z nejlepších parfumářských ingrediencí, v menších, často i unikátních sériích. Mívají i netradiční složení, není to "konfekce" a každý si vybere. Jejich nevýhodou je vyšší cena oproti klasickým parfémům. Neříkám, že niche je tím pádem vždy lepší nebo větší držák, ale výjimečné jsou určitě. Chce to zkoušet, hlavně na své pokožce a vnímat čichem, jak ty vůně pracují, mění se, vyvíjí. Je to opravdové řemeslo, co se parfémů týče. Takový in-house
Kamil Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Co je to niche znacka? Přečti si to. Stejně máš kulový na práci, pitcho vole.
Laika Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Kluci, jestli máte chuť zkoušet nichovky, tak doporučuju předplatit si tento box: https://sensuniqueparis.com/box/ - stojí pár eur, poštovné je myslím zdarma. A jsou to pěkní mackové.Nemají vyloženě pánský, ale většina niche parfémů je unisex a Renata to vybírá fakt dobře do těch krabiček, každá edice má nějaké téma, ke každé vůni je noticka, je to zábavné.Akorát to za chvíli není doma kam dávat.
azeppelin Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Je to elnino.cz OK? Něco jsem z nudy vybral, bez ohledu na absenci odstřižků, kdyžtak pošlu dál. Ještě, kdo máte zkušenost... co říkáte na Bleu se Chanel parfém? Popř. Dior Sauvague parfém/EDT, nesnáším vanilku a nevím jak to ve verzi parfémů vyznívá. Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem azeppelin
azeppelin Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Oki, tak jsem tam něco vzal. Děkuji
Liqid Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2020 Je to elnino.cz OK? Něco jsem z nudy vybral, bez ohledu na absenci odstřižků, kdyžtak pošlu dál. Ještě, kdo máte zkušenost... co říkáte na Bleu se Chanel parfém? Popř. Dior Sauvague parfém/EDT, nesnáším vanilku a nevím jak to ve verzi parfémů vyznívá. Zajdi někam očichat, za mě modrej Chanel super, musel jsem koupit. Oproti tomu Sauvage smrad a dědkovina.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se