Frantik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Jojo. Je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Nemohu nesouhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 (upraveno) Elixir už jste zkoušeli? Je to bomba. Upraveno 27. prosince 2021 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Moje nejoblíbenější Abercrombie &Fitch - Fierce. Ta vůně je úžasná. Bohužel to už nemá výdrž, jakou to kdysi mívalo. Teď člověk nastříká 5x a nikdo si toho ani nevšimne. Jinak mezi další oblíbence patří Lacoste - Essential, Hugo Boss - Bottled, YSL - Y live intense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 (upraveno) Kúpil som si na sviatky tuto vonavku a dva dni používal, ale ako som cely rok zvyknutý na LV ťažšie vône, tak sa neviem s nou stotožniť. Kto má rad decentnejsie vône, tak by mu mohla sadnúť. Keby niekto chcel, tak mi napíšte, zadotujem ju. https://www.ingredients-store.com/marc-antoine-barrois-b683-eau-de-parfum Upraveno 30. prosince 2021 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Chci na léto citrus jednoduchy a nekomplikovaný máte zkušenost např: Clinique Happy for Men? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 je to fakt svěží se znatelnými tóny citrusy. spíše do jemna až unisexová. ale dlouho nevydrží. za mne podruhé ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 1 hodinou, nickie napsal: je to fakt svěží se znatelnými tóny citrusy. spíše do jemna až unisexová. ale dlouho nevydrží. za mne podruhé ne Ok a máš jiný tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 no nemám koule radit vůni. navíc vzhledem k věku jedu už dnes v usedlejších vůních. ale proč se nepodívat např. na burberry weekend, anebo z poslední doby montblanc explorer ultra blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 25 minutami, nickie napsal: no nemám koule radit vůni. navíc vzhledem k věku jedu už dnes v usedlejších vůních. ale proč se nepodívat např. na burberry weekend, anebo z poslední doby montblanc explorer ultra blue OK děkuju aspoň za nástřel. Mě je 47 ale citrony bych si dal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Tahle je fajn za dobrou cenu a dlouho vydrží (citrusy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Děkuju za tipy, měl jsem kdysi vzorek Acqua Viva a moc mě to bavilo-čisty citron ale teď mě příjde cena vysoká tak ušetřené peníze dám jinam-potřebným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Zdravím a prosím o radu případně znalé odborníky, sháním dárek pro ženu, vím, že hodně oblíbený u ní je francouzský Fragonard Etoile. Neměli byste tip na parfém v obdobném stylu? Pro mě je tohle alchymie a vyhledávat to podle složení by mohlo dopadnout špatně. Díky předem HLAVA zázvor, bergamot, červené jablko, SRDCE jasmín, gardénie, konvalinka, ZÁKLAD cedr, ambra, mošus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 já mám rád zajímavý orientální, kořeněný dřeváky Přišel mi nedávno jako minitester dárek...název jsem vůbec neznal, ale moc mi to sedlo a celý jsem to vycákal. No a už mi ho žena objednala k narozkám tu je: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 21 hodinami, Nick06 napsal: Ok a máš jiný tip? Z citrusovek je velmi dobrá Eau de Rochas. Je to spíš klasika, žádná přeslazená moderna. https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Eau-de-Rochas-Homme-5145.html Nebo Eau Sauvage je skvělá citrusovka, ale u současný produkce jsem slyšel stížnosti na výdrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Z citrusovek mě ještě napadá geniální Guerlain Vetiver. Tam je dominantní vetiver, ale citrusů je tam také dost. Nebo případně Grey Vetiver od Tom Ford, ale je to velmi podobný a mnohonásobně dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V 15. 3. 2022 v 7:39, Nick06 napsal: Chci na léto citrus jednoduchy a nekomplikovaný máte zkušenost např: Clinique Happy for Men? Jednoduchá a nekomplikovaná citrusovka echt na léto je třeba Dior Homme Cologne. Jen má slabší výdrž a vyšší cenu, ale je to pecka. Ještě např. John Varvatos Artisan Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V 15. 3. 2022 v 12:20, Nick06 napsal: Ok a máš jiný tip? Terre d’ hermés? Máš to na všetky ročné obdobia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se