KFL Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2023 Dneska jsem se stavil v Ingredients zkusit nejakou novinku (Sadonaso , prej parfem pro rozkos.. nezaujal). A pri te prilezitosti jsem ocuchal jeste dve veci:1. Kurkdjian Amyris Homme (extract) - hrozna bomba. Jak mam rad Baccarat 540, tak tohle je lehci, svezejsi, proste strasne zajimava a fajn vune. Muj novej favorit.2. Kilian Blue Moon - letni limitka evokujuci drink ve skle. Korenena, hodne citrusova, lehce “spicata” a velmi prijemna unisex vune. Mam zas o cem premejslet .
morricone Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Odesláno 1. května 2023 Mě zaujal moc a myslím že by se líbil i zdejšímu osazenstvu - Creed Viking Cologne Gentlemanská fougerová příjemná vůně. 30+
Kluk jako buk Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 (upraveno) Bude se testovat... Upraveno 24. května 2023 uživatelem Kluk jako buk
koveras Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Oh, ATH si brusim zuby uz dlho, ale kupovat ho naslepo nechcem… a cena bohuzial pri ofic nakupe do EU narastie na nezmysel. Chcelo by to niekoho, kto pravidelne navstevuje Britaniu
Kluk jako buk Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 (upraveno) V 24. 5. 2023 v 13:35, koveras napsal: Oh, ATH si brusim zuby uz dlho, ale kupovat ho naslepo nechcem… a cena bohuzial pri ofic nakupe do EU narastie na nezmysel. Chcelo by to niekoho, kto pravidelne navstevuje Britaniu Rozšířit Je to pětadvacet 2ml vzorků, což mi za tu cenu přišlo OK. Výpalné tam teda je, dělalo asi dvanáct set přes DHL. Jen v balení bohužel není ta nová chválená Supernova. Ale vzhledem k tomu, že to má být uživatelsky přívětivá svěženka, tak ji možná vezmu naslepo. Upraveno 24. května 2023 uživatelem Kluk jako buk
koveras Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Cena v Britanii mi v ramci niche parfemov prehnana nepride. Hlavne ked clovek obcas zachyti jeho cestu a to, ake zlozky pouziva. Stve ma to vypalne
Koza_c Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Odesláno 24. května 2023 Jsem teď často v Hamburku a nahodne jsem narazil na parfumerii ERSAN https://www.google.de/search?q=ersan+parfume&source=hp&ei=MmpuZL_gELSOxc8PvbCcwAw&oq=ersan+parfume&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBADMgUIABCABDIFCCEQoAEyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAE6BQgpEIAEOg0ILhCKBRDHARDRAxBDOgsILhCABBDHARCvAToHCAAQigUQQzoLCC4QgAQQxwEQ0QM6BQguEIAEOg4ILhCABBDHARDRAxDUAjoHCC4QigUQQzoHCAAQgAQQCjoGCAAQFhAeOggIABAWEB4QClC2CliPPGDKP2gAcAB4AIAB3wGIAaIRkgEGMC4xMS4ymAEAoAEBsAEB&sclient=mobile-gws-wiz-hp#wptab=si:AMnBZoFzUmuYTz7Q8OiKGisuf87ag1mnaX-smdvIYFVd3l6fMy09P06tcNWcE73Cms_5IK5dO1PS-d0iAA50UP2n7UqHBH8nEJJFnrYGzF7_ASdYho-zrJ4J5V9P4AEDdCkXcDq81XWGh2--b9attf-9VxwsU7j-VQ%3D%3D&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D kde majitel míchá vůně a musim uznat, ze hodně kvalitně (ráno před prací v 7h. se navonim a večer v 19h. je vůně cítit). Rekl nebo ukázal co používám za vůně nebo které mi vyhovují a dle toho míchal. Nechal jsem si už 2x namichat po 30ml i několik dámských a za mě velká spokojenost. Ceník je též snesitelny: 70€ extrakt parfume 30ml. Treba to někomu bude vyhovovat a není to takové jako všude v zahraničí po dovolených kde míchají na každém rohu.
koveras Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Odesláno 25. května 2023 (upraveno) @Kluk jako bukHoď tu potom nejakú recenziu, až ich skúsiš, pls. Zaujímajú ma hlavne Onyx, Daddy, Guapo a Homme. Upraveno 25. května 2023 uživatelem koveras
Kluk jako buk Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Odesláno 25. května 2023 @koveras Jasné. Ještě teda oprava, Supernova v tom balení je nakonec taky. Napoprvé jsem ji přehlédl.
ivan_989 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 V 23. 4. 2023 v 13:44, ivan_989 napsal: You will find in this box set : Aqua Universalis, Amyris homme, l'Homme À la rose, 724, Gentle fluidity silver Edition, gentle Fluidity gold Edition, Baccarat Rouge 540 Eau de parfum and Grand Soir. Tak sa na to teším Rozšířit Aqua nic moc,Amyris / Rose/ 724 super, Gentle fluidity silver Edition fajn na leto, gold Edition/540 fajn na zimu, Grand Soir hm hm. Takto mi to amatérsky a subjektivne vyšlo.
Pege1012 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 (upraveno) Zdravím místní osazenstvo. Kupoval už někdo v internetovém obchodě prodejparfemu.cz? Nebo Profi-parfemy.cz? Chtěl bych tam pro sebe koupit Amouage Black Iris a manželce J'adore. Je to v pohodě? Díky za postřehy. Upraveno 19. července 2023 uživatelem Pege1012
Radek Cigi Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 V 19. 7. 2023 v 8:34, Pege1012 napsal: Zdravím místní osazenstvo. Kupoval už někdo v internetovém obchodě prodejparfemu.cz? Nebo Profi-parfemy.cz? Chtěl bych tam pro sebe koupit Amouage Black Iris a manželce J'adore. Je to v pohodě? Díky za postřehy. Rozšířit Já na profi-parfémy Xerjoff - vše naprosto OK.
Pege1012 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Prosba o pomoc. Kluci z Prahy, nebyl by někdo ochoten se mi mrknout v Praze na parfém a když tak mi ho vzít? Kluk co prodává by dojel třeba někam metrem. Parfém je údajně nový, neotevřený (Tom Ford - Oud Wood) a je za docela dobrou cenu. Více když tak v SZ nebo přes telefon. Díky moc za případnou pomoc.
Pege1012 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Takže hotovo, parfém se prodal zájemci který se dostavil dříve. Nevadí, alespoň ušetřím.
koveras Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2023 Cestovatelia, mám prosbu, ak by sa niekomu z vás (ideálne na letisku) primotal pri cestách do rúk Dior Homme vo verzii Parfum v cene do 120€ za 100ml, myslite na mňa a pribaľte mi ho Môj už dochádza a okrem dior stránok a letisiek sa ten parfém skoro nedá zohnať.
pepyczek Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2023 Včera jsem od svojí skvělé ženy dostal k narozeninám Givenchy Gentleman EdP a jsem nadšený, kosatec s vanilkou je moc fajn kombinace. Trošičku mi díky vanilce připomíná The One od D&G, který má ale velmi slabou výdrž. Už se těším na podzim a zimu, kdy ho budu střídat se Spicebomb Extreme od V&R.
Radek Cigi Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2023 V 29. 8. 2023 v 8:10, pepyczek napsal: Včera jsem od svojí skvělé ženy dostal k narozeninám Givenchy Gentleman EdP a jsem nadšený, kosatec s vanilkou je moc fajn kombinace. Trošičku mi díky vanilce připomíná The One od D&G, který má ale velmi slabou výdrž. Už se těším na podzim a zimu, kdy ho budu střídat se Spicebomb Extreme od V&R. Rozšířit Já jsem "doplácal" verzi GG Boisée - ta je taky zajímavá. Kosatců mám dost, tak zatím nedoplňuji . Vanilka, skořice, med, tabák, apod. - na tom poslední roky ujíždím dost .
pepyczek Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2023 @Radek Cigi Jo, Tebou zmíněné složky parfémů jsou super, podle mě dělané na podzim/zimu nebo na večer :-). Ještě mě láká Bvlagri Man in Black, nemáte někdo zkušenost?
Kluk jako buk Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2023 @pepyczek Zkušenosti určitě mám a spolu se mnou určitě spousta místních. Man in Black je klasika, hodně podobný Spicebomb OG i Extreme (ostatně původním Spicebomb se asi výrazně inspiroval). Možná trochu dospělejší, univerzálnější, ne nutně lepší. Určitě někde vyzkoušej. Pravděpodobně se ti bude líbit. Gentleman Boisé Priveé mě hodně lákalo, ale kosatců mám dost (Dior Homme Original, Intense, Parfum... ) a zatím jsem bohužel neměl kde otestovat. Mimochodem, konečně jsem vyzkoušel Bleu de Chanel Parfum a Terre d'Hermes Eau Givree a musím přiznat, že za mě mírné zklamání. Přijdou mi velice podobné EdP, resp. EdT verzím, které už vlastním. Zajímalo by mě, jako zkušenosti s nimi máte vy.
Koza_c Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Nahodne jsem dostal info na alchymistu do Prahy kde mě překvapila prijemna a vstřícná slečna která se o mě starala. Nejdříve jaké vůně mám rad, kterým davam přednost a jak si představuju svůj parfém atpod.. Nakonec po ocichani cca 20-30ingredienci jsem vybral 6-10 ze kterých se “můj” parfém skládal přičemž veškeré tónování vůně mícha i přimíchává před vámi. Dostal jsem kartičku kde jsou napsané veškeré ingredience ze kterých je parfem složený a vlastní pojmenování, abych případně mohl namichat stejný už bez zkoušení. Vysledek skoncil pro mě pozitivně a zatím kdo cítil, tak každému voněl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se