Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 napsal sem to stručně abys to pochopil
villain83 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Ty chces jenom zamluvit to buro, ze jo:-) ?Ze si vubec trepis pusu... Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem villain83
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Ty chces jenom zamluvit to buro, ze jo:-) ?Ze si vubec trepis pusu...rohlík to není .... zkus to znovu .... no
martar Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) To je prča, číst si, jak si tu chvílema povídá YPO sám se sebou (aneb ignore list funguje) Ten oběd - ve vypečeném t?stíčku bude nějaké maso, umím si představit býčka, sele, rybu, nějaký ptačí prso... nebo dobře připravenou mletou směs. Mě zaujala ta snídaně, na tom vejci s parkem je uzený sýr? Jestli jo, tak je to pro mne nová chuťová kombinace, to by mě nenapadlo.. to bych mohl prubnout. Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem martar
969 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Tak ještě jednou tvargle a dlouho tu nebyla žádná bouchačka... tak mě napadlo jít s první fotkou tady trochu zpět ke kořenům vlákna. Klidný den všem, zítra už je volno. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 tvaruzky a koblihy....svet chronomagu je krasne rozmanity:)))
Povidláček Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Dnes sváteční snídaně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
969 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 jj, renovaci kejvačky tu taky mám rozečtenou... :-)
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Bez kafe se mnou ráno není řeč. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník qoyi Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Dole je filtrovaná káva, lžička je v obou případech jen ozdoba protože do kafe se cukr nedává, takže podřadný prvek.
Návštěvník qoyi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Protoze tim akorat znicis dobry kafe.
martar Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jasn? že se do kafe cukr dává, zrovna nedávno jsem se na to ptal profesionálky, co k nám chodí čistit a doplňovat automat Delico ;o)
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Protoze tim akorat znicis dobry kafe.To si nekde cetl, nebo ti to rikal nekdo fundovanej? Tohle muzes rict vo mliku, nikoli o cukru, ten se naopak vzdycky ke kave podaval, pokud si byl nekdy na nejaky ochutnavce, nebo se bavil s nejakym degustatorem, vedel bys to. To, ze nesladis, jeste neznamena, ze cukr je spatne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se