Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Ty chces jenom zamluvit to buro, ze jo:-) ?

Ze si vubec trepis pusu...

rohlík to není .... zkus to znovu .... no

Odesláno (upraveno)

To je prča, číst si, jak si tu chvílema povídá YPO sám se sebou (aneb ignore list funguje) :D

Ten oběd - ve vypečeném t?stíčku bude nějaké maso, umím si představit býčka, sele, rybu, nějaký ptačí prso... nebo dobře připravenou mletou směs.

Mě zaujala ta snídaně, na tom vejci s parkem je uzený sýr? Jestli jo, tak je to pro mne nová chuťová kombinace, to by mě nenapadlo.. to bych mohl prubnout.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

66c38aff4738f7f27cefa9f172bbb76f.jpg Tak ještě jednou tvargle a dlouho tu nebyla žádná bouchačka... tak mě napadlo jít s první fotkou tady trochu zpět ke kořenům vlákna. Klidný den všem, zítra už je volno. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník qoyi
Odesláno

Dole je filtrovaná káva, lžička je v obou případech jen ozdoba protože do kafe se cukr nedává, takže podřadný prvek.

Odesláno

Jasn? že se do kafe cukr dává, zrovna nedávno jsem se na to ptal profesionálky, co k nám chodí čistit a doplňovat automat Delico ;o)

Odesláno

Protoze tim akorat znicis dobry kafe.

To si nekde cetl, nebo ti to rikal nekdo fundovanej? Tohle muzes rict vo mliku, nikoli o cukru, ten se naopak vzdycky ke kave podaval, pokud si byl nekdy na nejaky ochutnavce, nebo se bavil s nejakym degustatorem, vedel bys to. To, ze nesladis, jeste neznamena, ze cukr je spatne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...