Přejít na obsah

Chorvatsko

Doporučené příspěvky

Zkoušel jsem romantiku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boys, tak jsem se dneska u snídaně dozvěděl, že zítra jedem do Chorvatska až někde úplně dolu pod Makarskou. Tuším do Podgory. Nechce se mi to jet na jeden zátah, ideál nějaký pit stop s přespáním. Díval jsem se na mapu a uvažuju nad variantou, že bychom to vzali přes Bosnu. Máte nějaký tip, co tam stojí za to vidět? Případně ubytko? Díky.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Igicz napsal:

Boys, tak jsem se dneska u snídaně dozvěděl, že zítra jedem do Chorvatska až někde úplně dolu pod Makarskou. Tuším do Podgory. Nechce se mi to jet na jeden zátah, ideál nějaký pit stop s přespáním. Díval jsem se na mapu a uvažuju nad variantou, že bychom to vzali přes Bosnu. Máte nějaký tip, co tam stojí za to vidět? Případně ubytko? Díky.

Ahoj, priznam se, ze jsem jel zatim jen 2x, je to krásná cesta, ale pomala. Když, tak ti klidne doporučím tu základní cestu - Banja Luka- Jajce-Bugojno- Mostar. Okolní hory jsou pro mě ma laska, ale většinou na turistiku moc nedoporucuju ( info cca 5 let zpět). Ja radši jezdím vnitrozemim Chorvatska.

Odkaz ke komentáři

@Igicz ubytko v Bosně seženeš s trochou přehánění všude, stačí zajít do krámu nebo hospody. Ale aby to mělo nějaký evropský standard, tak to bude asi těžší. Jajce jak zmiňuje @kuncák7 je fajn městečko. Mě třeba letos příjemně překvapila Bosanska Krupa.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, honda6666 napsal:

Ahoj vespolek,nemáte někdo nějaký typ na ubytování na Pelješaci? bez platforem jao Booking a spol.

Upřednostňuji klid a pohodu, potřebuji tak na tři týdny vypadnout někde do klidu

díky Jiří

Zkusil bych Loviste, v okolí Trpanje znam spis kempy. U Orebice jen robinzonady ( na klid nedoporucuju ani Zuljanu ci Trstenik). Kontakty uz bohuzel na domácí nemam. 

Odkaz ke komentáři

Tak ještě sem dám par fotek - Stari Grad, trajekt, zamacknu slzu a třeba dam ještě jednu dovcu letos, jinak holt až za rok ( tam me láká Albánie ci Rumunsko, tak nevím). 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Letos zážitků dost, déšť, že uličky ve městě měly 3 cm vody, taky tornádo na dohled, tak nevím jestli to září je ideál 🤔

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že termínem jsme se trefili úplně přesně. Den po odjezdu z Chorvatska začalo chcát… Cestou domů jsme věnovali celý den Bosně a byla to paráda. Kdo budete někdy v Chorvatsku někde na jihu, stopro si zajeďte ke Kravickým vodopádům. Člověk se tam může vykoupat, nažrat a vstupné je zdarma. Max 1 euro/hod za parking. Příroda je tam nádherná. Zastavili jsme se ještě v Mostaru a Sarajevu. Až na tu záplavu turistů v historických částech taky super.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, eloga napsal:

Sarajevo s emblémem zimní olympiády - nebo co to je?

po 40 letech, dost dobrý.... máš lepší foto? 1984 jsem tam byl.......😎

To sem se zrovna narodil:-) Ne to není emblém olympiády. Je to jen nápis před radnicí, který je z čelního pohledu téměř nečitelný (viz foto radnice). Rád bych se tam ještě vrátil a město si prošel. Měli jsme na něj asi jen dvě hoďky a z toho jednu jsem strávil nad žrádlem:-D

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, eloga napsal:

Sarajevo s emblémem zimní olympiády - nebo co to je?

po 40 letech, dost dobrý.... máš lepší foto? 1984 jsem tam byl.......😎

Ja tam byl v roce 1998 a pak 2007. V prvním případě bys to tam nepoznal.

Odkaz ke komentáři

Nojo, je to už skoro pravěk. 😎, ovšem to ještě byla Jugoslávie zemí, které si její vlastní lidé vážili. Pak se to celé zvrtlo, nacionálně, bohužel. Oni to dnes vědí, že byli Někdo, a dnes jsou z nich ze všech jen pindíci na šachové scéně politiky těch druhých, jenže už jim je to prd platné. 

Znám to takhle - Sarajevo Novo - Hrasnica -Snowy peak Bjelašnica 2067 m, Olympic skiing.

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...