DavidLC Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Jen pro info, ráno Primošten 15 stupňů, studený vítr a sluníčko. Za Sv.rokem už zataženo a prší, kosa, příště si beru k moři péřovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 2 hodinami, DavidLC napsal: Jen pro info, ráno Primošten 15 stupňů, studený vítr a sluníčko. Za Sv.rokem už zataženo a prší, kosa, příště si beru k moři péřovku A teplota vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V 13. 9. 2024 v 8:21, Igicz napsal: Tak koukám, že termínem jsme se trefili úplně přesně. Den po odjezdu z Chorvatska začalo chcát… Cestou domů jsme věnovali celý den Bosně a byla to paráda. Kdo budete někdy v Chorvatsku někde na jihu, stopro si zajeďte ke Kravickým vodopádům. Člověk se tam může vykoupat, nažrat a vstupné je zdarma. Max 1 euro/hod za parking. Příroda je tam nádherná. Zastavili jsme se ještě v Mostaru a Sarajevu. Až na tu záplavu turistů v historických částech taky super. Do Mostaru jsme si taky z Chorvatska odskočili, až na ty davy super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září (upraveno) Byli jsme tam letos poslední týden v srpnu a první týden v září. Klika, ještě bylo totální léto a vystačil jsem s jedním slabým trikem a plavkami. Pohoda byla v azurové vodě na Staré Bašce i jinde na Krku. Jezdíme tam na Fíkový festival. Kdysi jsem tam jel přes Loiblpass v Rakousku, embéčkem v roce 95, letos jsem si to zkusil z nostalgie obráceně, z Loiblu dolů do Klagenfurtu, , je to dost dobrý, horský úsek jak má být. Upraveno 14. září uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 7 hodinami, Geodet napsal: A teplota vody? Netuším, jeli jsme hned ráno, tipuji tak 2cm . Včera to šlo, ale jak jsem vylezl, kosa, vítr. Dneska bych tam nevlezl.... Jinak cesta s drobnou zastávkou, kdy se mi rozsvítily ventilky a dofukoval jsem, asi cca 14 hodin. Vítr, chcavec jaxviňa, jsem k.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, eloga napsal: Byli jsme tam letos poslední týden v srpnu a první týden v září. Klika, ještě bylo totální léto a vystačil jsem s jedním slabým trikem a plavkami. Pohoda byla v azurové vodě na Staré Bašce i jinde na Krku. Jezdíme tam na Fíkový festival. Kdysi jsem tam jel přes Loiblpass v Rakousku, embéčkem v roce 95, letos jsem si to zkusil z nostalgie obráceně, z Loiblu dolů do Klagenfurtu, , je to dost dobrý, horský úsek jak má být. Jj, to je šplhání a padák, taky jsme zkusili. Jinak počasí jsi měl ještě ideál, zkusím to takhle za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se