Prochy68 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Longu tys fakt neviděl v Omiši tu jedinou pořádnou pláž, která je perfektně písčitá a prostě se nedá minout? Je tam uměle navezenej písek a pro děti to musí bejt perfekt, minimálně padesát metrů do moře hodně pozvolný na hladkym písku.. mě to nebavilo, ale zas je tam skvělá ta řeka vedle - krásně čistá, byť studená.No, ja tam byl asi pred 10 lety, ale neni pisek jako pisek..... co si vybavuju, tak to byl takovy nejaky pisek s kaminkama, nevim k cemu to pripodobnit, ale fotky bych nekde nasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Ja bych vedel kam. Ale uz tak nas tam jezdi az az, takze nereknu! A stejne jsou tam oblazky... Za me, zlaty oblazky, zlaty Hvar! Uz mam zase na 14 dnu objednano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 No, ja tam byl asi pred 10 lety, ale neni pisek jako pisek..... co si vybavuju, tak to byl takovy nejaky pisek s kaminkama, nevim k cemu to pripodobnit, ale fotky bych nekde nasel. To není písek, ale nějaké drcené kamínky a mušle.Taky je to místo o které mluvíš Václavák a ne Chorvatsko, navíc tam zdaleka není tak čistá voda jako je v místech o kterých jsme psal o šest kilometrů níže.Byl jsi tam vůbec ? Ta řeka je pouze na výlety lodí a Omiš je dobrý opravdu tak na večeři,díky svým asi sto restauracím. Ale každému co jeho jest :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Ja bych vedel kam. Ale uz tak nas tam jezdi az az, takze nereknu! A stejne jsou tam oblazky... Za me, zlaty oblazky, zlaty Hvar! Uz mam zase na 14 dnu objednano Já přibližně vím kam, ale jezdíš tam pro mě blbej termín :-). Kdybys jel září, udělal bych tam chronosraz.Jinak, doporučil bych též ostrovy, co si pamatuju tak Ugljan a Pašman byl ideál- hodně pozvolnej vlez do vody, písek, trajekt z Biogradu na moru ( ale je to už pár let, holky jsou velký ). Skoro jsem tam spíš musel hledat místa na plavání. Upraveno 12. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pokud pisek, muzu doporucit ostrov Pag a na nem si najdi "čista plaža". Pisek je ostrejsi, jsou tam i oblazky, ale s necelym dvouletakem jsme to tenkrat zvladli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pokud písek, tak ostrov Korčula, za městečkem Lumbarda je na jižní straně obrovská písečná zátoka Pržina. Pro děti super. Druhá je na opačné, severní straně. A když budete unaveni z písku, je tam hromada míst s kamínky, skalama atd. Trvalé počasi, hodně slunce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 To není písek, ale nějaké drcené kamínky a mušle.Taky je to místo o které mluvíš Václavák a ne Chorvatsko, navíc tam zdaleka není tak čistá voda jako je v místech o kterých jsme psal o šest kilometrů níže.Byl jsi tam vůbec ? Ta řeka je pouze na výlety lodí a Omiš je dobrý opravdu tak na večeři,díky svým asi sto restauracím. Ale každému co jeho jest :-)Byl jsem tam a taky pisu, ze to podle me neni ani pisek, o nicem jinem jsem nepsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 To není písek, ale nějaké drcené kamínky a mušle.Taky je to místo o které mluvíš Václavák a ne Chorvatsko, navíc tam zdaleka není tak čistá voda jako je v místech o kterých jsme psal o šest kilometrů níže.Byl jsi tam vůbec ? Ta řeka je pouze na výlety lodí a Omiš je dobrý opravdu tak na večeři,díky svým asi sto restauracím. Ale každému co jeho jest :-)Díky kluci,uvidíme,zatím je to "jen" takové oťukávání,kamarád má jet Omiš někdy začátkem léta,uvidíme co řekne a podle toho bych se zařídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Díky kluci,uvidíme,zatím je to "jen" takové oťukávání,kamarád má jet Omiš někdy začátkem léta,uvidíme co řekne a podle toho bych se zařídil.Každopádně se připrav na to, že pokud chceš spíš klídeček, tak tady se ho moc nedočkáš ( v sezoně je i dost problém přejít silnici- šnůry aut ) a to i když už jezdím tudy zpět ( konec září ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Omis a "piscita" plaz 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Co jsem slyšel, tak ta Cetina v Omiši ochlazuje vodu v moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Chorvati se s tím taky moc nepářou, za domeček který jsem měl minulý rok pronajatý za dvacet už chtejí čtyřicet, kristova noho Každopádně mě dnes po ránu potěšilo, když se uvolnili dva apartmány za solidní peníz na který jsem si dělal zálusk a hned jsem po nich skočil. Istrii máme projetou křížem krážem, tak jsme se posunuli o kousek dál do Šibeniku. Nějáké tajné tipy co tam navštívit? Kurňa, už se klepu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Když už si to Afri nakousnul... Nemáte nekdo typ na pěkný kemp pro malý děcka na Istrii, okolí Poreče (není podmínkou). Spali bychom asi ve stanu,nechci si nic dopředu rezervovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 14 minutami, kral083 napsal: Když už si to Afri nakousnul... Nemáte nekdo typ na pěkný kemp pro malý děcka na Istrii, okolí Poreče (není podmínkou). Spali bychom asi ve stanu,nechci si nic dopředu rezervovat. Dvakrát jsme byli v Stella Maris resortu, je to tedy Umag lokalita a přímo u toho si vzpomínám že byl kemp pro stany a karavany. Nebyl jsem tam, ale recenze nevychází špatně a můžeš využívat zdarma vše, co klienti rezortu. Je tam hafo věcí okolo, nevím tedy jak máš velké děti, ale myslím že si každý najde svoje, třeba pokud hrajou tenis, budou v rájí https://www.istracamping.com/en/camping/stella-maris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 @African 6 a 3, to zatím na tenis nebude ale diky za typ,kouknu na to. Já byl s pra/rodicema v Chorvatsku pečenej vařenej,ale hádám, že za těch 25 let se to asi trochu změnilo, co sem tam byl naposled:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 2 hodinami, African napsal: Chorvati se s tím taky moc nepářou, za domeček který jsem měl minulý rok pronajatý za dvacet už chtejí čtyřicet, kristova noho Každopádně mě dnes po ránu potěšilo, když se uvolnili dva apartmány za solidní peníz na který jsem si dělal zálusk a hned jsem po nich skočil. Istrii máme projetou křížem krážem, tak jsme se posunuli o kousek dál do Šibeniku. Nějáké tajné tipy co tam navštívit? Kurňa, už se klepu.... 3 pevnosti, centrum, hrbitov...plaveckej bazen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 1 hodinou, kral083 napsal: @African 6 a 3, to zatím na tenis nebude ale diky za typ,kouknu na to. Já byl s pra/rodicema v Chorvatsku pečenej vařenej,ale hádám, že za těch 25 let se to asi trochu změnilo, co sem tam byl naposled:-) V takovým věku dětí jsme tam právě jezdili, ten Stella resort byl pro ně super. Postupný dlouhý mělký vstup do moře, bazén s obrovskou prolézačkou ve tvaru lodi, dětské klubíky, no fajnové to bylo. Dá se i pěkně lodí za pár šupů do Itálie, Benátky a tak, no však si to projdi. Nevím kdy pojedete, ale ve stanu tedy může být pařák pro tříletého caparta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 před 6 minutami, Prochy68 napsal: 3 pevnosti, centrum, hrbitov...plaveckej bazen Hřbitov musím vidět Myslel jsem v okruhu plus mínus do 100km, výlety lodí a podobné aktivity. Jelikož se neumíme dlouho válet u moře, tak chceme každý den vyrážet po okolí, už jsem objevil i nějákou rezervaci Krka s vodopády kousek, to vypadá fajn... Byla by třeba dobrá jeskyně, na Istrii byla jedna luxusní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Vodopád Skradinski Buk a okolie sa oplatí pozrieť. Okolo sa po parku dá pekne poprechádzať, kedysi sa dalo aj kúpať, teraz neviem. Dá sa tam dostať loďou od Šibeniku, čo je taká pohodová plavba. Alebo autom zvrchu od "Krka-Waterfalls Entrance at Lozovac", tam chodia dolu autobusy po celkom pekných serpentínach. Robia sa aj výlety loďou po rieke nad vodopádom, tam som ale nebol. Inak sa oplatí navštíviť Vodice, celkom fajn atmosféra, ak sa tam niečo za posledné roky nezmenilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 @African Krka urcite, byl jsem nekolikrat. Za mlada se tam dalo i skakat z vodopadu, dnes uz ne. Ve Vodicich jsem byl taky, ale nejak si nevybavuju nic zajimavyho. Kdybys chtel kopecky, tak Paklenica. Da se tam i lezt. Je to cca 90km. Mozna si jeste na neco vzpomenu, mam to sjety az k Dubrovniku, ale uz tam nejezdim, nejak me sere ta jejich nenazranost, po valce to bylo lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se