Reverend500 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Tak ak si tie tajmexy nekúpil ako hračku v kindervajci, tak si ich mal reklamovať..Boli mi kupene do daru v UK a nedostal som k nim blocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Boli mi kupene do daru v UK a nedostal som k nim blocekTak nehejtuj darovane, to sa nepatri... Vsetky Smart Watch hodinky vsetkych znaciek. Je to hnus, to nema s hodinkarcinou nic spolocne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reverend500 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Tak nehejtuj darovane, to sa nepatri... Vsetky Smart Watch hodinky vsetkych znaciek. Je to hnus, to nema s hodinkarcinou nic spolocne.....Ako sorry ale odpovedal som OP na temu, a zopakujem to kludne znova: je mi na blitie z Timexu. Tu sa neriesi preco a hlavne neviem preco mi radis co mam a nemam robit a ?hejtovat? ok? Ak ti moj nazor nevyhovuje, bohuzial... Upraveno 21. června 2019 uživatelem Reverend500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 No flame. Automaty 40mm, skoro jsem je koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Casio tam je to i trošku racionální. A Rolex tam je to ničím nepodložené. Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 @Maxel - kua jetý tu jdou dráž, než nový ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Ked vidim reverenda ako zvracia pri svojom prispevku z nejakej znacky, je mi obdobne...zial, z neho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 @Maxel - kua jetý tu jdou dráž, než nový ;o)Well. Proto taky nic nekupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reverend500 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Ked vidim reverenda ako zvracia pri svojom prispevku z nejakej znacky, je mi obdobne...zial, z neho.To sa nezmozes na viac, ako na detske invektivy? Na rozdiel od teba moj zvracajuci prispevok bol k teme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Všetky fashion značky. Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Nevzal bych na ruku žádné sovětské/ruské hodinky. Bez ohledu na hodnotu, kvalitu, renomé, prestiž. Ani zadarmo, ani kdyby mi za to někdo platil. Důvody: 1. dějiny 20 století (samozřejmě s přesahem do současnosti)2. naše dějiny a geopolitická poloha3. panická hrůza, že by mě někdo mohl (byť jen na vteřinu), považovat za Rusa. Je to jiné než číst například Dostojevského nebo poslouchat nahrávky Šostakoviče, nebo jít na Čechovovu hru. Tyhle velikány, jejichž dílo obdivuju, prostě nenosím na tričku. Naprosto ale respektuju, že to někdo z jakýchkoli důvodů vnímá jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boh-UU Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Nevzal bych na ruku žádné sovětské/ruské hodinky. Bez ohledu na hodnotu, kvalitu, renomé, prestiž. Ani zadarmo, ani kdyby mi za to někdo platil. Důvody:1. dějiny 20 století (samozřejmě s přesahem do současnosti)2. naše dějiny a geopolitická poloha3. panická hrůza, že by mě někdo mohl (byť jen na vteřinu), považovat za Rusa. Je to jiné než číst například Dostojevského nebo poslouchat nahrávky Šostakoviče, nebo jít na Čechovovu hru. Tyhle velikány, jejichž dílo obdivuju, prostě nenosím na tričku. Naprosto ale respektuju, že to někdo z jakýchkoli důvodů vnímá jinak :-)Jj, mám to stejně nastavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Jasná věc, já Rusáky taky nesnáším. Říkám jim doma tak něžně, "zasraní Rusáci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Uplne vsechny japonce, mam to i u aut. No a treba Omegu a Heuer a samozrejme Prim. Prim me vylozene toci a nechapu jak po tom srotu muze vubec nekdo past. No flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Zvykl jsem si nesoudit celou značku(výrobce nebo přímého designéra hodinek, pochopitelně JVD, MPM apod. není značka ke které se má cenu vymezovat), všude se může objevit kousek, který "chytne za srdce".Dokonce i jedny Breitlingy se mi zalíbily, a to je to říct (měly štěstí, že na ně dali mesh z macatého pletiva, vypadaly chlapácky, ten obvyklý sešikmený design jejich tahů mi přijdejako sice charakteristický znak, ale křivost je křivost.... Ale co bych nesnesl na ruce, jsou hodinky s tachymetrickou stupnicí, ať už na lunetě, nebo armováku. Nevidím v tom - pro sebe - užitečnou informaci a cokoli nelineárního mi nahodinkách vadí. Ale to je osobní úchylka, nikomu to nevnucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) Jasná věc, já Rusáky taky nesnáším. Říkám jim doma tak něžně, "zasraní Rusáci". Tak to já bych klidně nějakýho "zasranýho Rusáka" ponosil... Upraveno 18. července 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) To přece není otázka vzhledu, nebo kvality, ale otázka konotací. A ty jsou v případě zasraných Rusáků jen ty nejhorší. Upraveno 18. července 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Mám to trochu jako Matik a moje antipatie k nim je s ohledem na komunisty a "nové Rusy", mám rád ruské básníky, spisovatele, balet, skladatele a hodinky od Konstantina Chaykina bych měl opravdu rád. Věřím, že to máme podobně, byť Ty jsi třeba vyhraněnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 To přece není otázka vzhledu, nebo kvality, ale otázka konotací. A ty jsou v případě zasraných Rusáků jen ty nejhorší.Si říkám, zda nás nevychovával společnej táta. Jsem si vzpomněl, jak jsme kdysi šli s tátou na procházku a kolem jel ruskej vojenskej náklaďák s vojákama na korbě, která byla opatřena jakýmsi nápisem. Já se s dětskou naivitou táty optal, co že tam mají napsáno. Tata se zamyslel a pak s vážnou tváří pravil: Že jsou to zkurvený rusáci. No a bylo vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 že se do toho vměšuji, proti ruskému šéfování jak u nich doma, tak i v blízkém i vzdálenějším okolíje samozřejmě možné mít ostré výhrady. Ale ruští hodináři, IMHO, v tom budou nevinně. Ostatně limitka chronomagu "Nu, pagadí" tedy "Jen počkej, zajíci...." mi přišla jako nejlepší a nejdotaženější akce,vlákno se čte jedním dechem jak povídka s dobrým koncem. Nevylévám s vaničkou dítě, tedy, snažím se, chápu, že něčí hněv přeteče a zaplaví to i ty savjétskie časá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se