Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Tak nehejtuj darovane, to sa nepatri...

Vsetky Smart Watch hodinky vsetkych znaciek. Je to hnus, to nema s hodinkarcinou nic spolocne.....

Ako sorry ale odpovedal som OP na temu, a zopakujem to kludne znova: je mi na blitie z Timexu. Tu sa neriesi preco a hlavne neviem preco mi radis co mam a nemam robit a ?hejtovat? ok? Ak ti moj nazor nevyhovuje, bohuzial... Upraveno uživatelem Reverend500
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Nevzal bych na ruku žádné sovětské/ruské hodinky. Bez ohledu na hodnotu, kvalitu, renomé, prestiž. Ani zadarmo, ani kdyby mi za to někdo platil. Důvody:

1. dějiny 20 století (samozřejmě s přesahem do současnosti)

2. naše dějiny a geopolitická poloha

3. panická hrůza, že by mě někdo mohl (byť jen na vteřinu), považovat za Rusa. Je to jiné než číst například Dostojevského nebo poslouchat nahrávky Šostakoviče, nebo jít na Čechovovu hru. Tyhle velikány, jejichž dílo obdivuju, prostě nenosím na tričku. Naprosto ale respektuju, že to někdo z jakýchkoli důvodů vnímá jinak :-)

Odkaz ke komentáři

Nevzal bych na ruku žádné sovětské/ruské hodinky. Bez ohledu na hodnotu, kvalitu, renomé, prestiž. Ani zadarmo, ani kdyby mi za to někdo platil. Důvody:

1. dějiny 20 století (samozřejmě s přesahem do současnosti)

2. naše dějiny a geopolitická poloha

3. panická hrůza, že by mě někdo mohl (byť jen na vteřinu), považovat za Rusa. Je to jiné než číst například Dostojevského nebo poslouchat nahrávky Šostakoviče, nebo jít na Čechovovu hru. Tyhle velikány, jejichž dílo obdivuju, prostě nenosím na tričku. Naprosto ale respektuju, že to někdo z jakýchkoli důvodů vnímá jinak :-)

Jj, mám to stejně nastavené.

Odkaz ke komentáři

Zvykl jsem si nesoudit celou značku

(výrobce nebo přímého designéra hodinek, pochopitelně JVD, MPM apod. není značka ke které se má cenu vymezovat), všude se může objevit kousek, který "chytne za srdce".

Dokonce i jedny Breitlingy se mi zalíbily, a to je to říct (měly štěstí, že na ně dali mesh z macatého pletiva, vypadaly chlapácky, ten obvyklý sešikmený design jejich tahů mi přijde

jako sice charakteristický znak, ale křivost je křivost....

Ale co bych nesnesl na ruce, jsou hodinky s tachymetrickou stupnicí, ať už na lunetě, nebo armováku. Nevidím v tom - pro sebe - užitečnou informaci a cokoli nelineárního mi na

hodinkách vadí. Ale to je osobní úchylka, nikomu to nevnucuji

Odkaz ke komentáři

Mám to trochu jako Matik a moje antipatie k nim je s ohledem na komunisty a "nové Rusy", mám rád ruské básníky, spisovatele, balet, skladatele a hodinky od Konstantina Chaykina bych měl opravdu rád. Věřím, že to máme podobně, byť Ty jsi třeba vyhraněnější  :cheers:

Odkaz ke komentáři

To přece není otázka vzhledu, nebo kvality, ale otázka konotací. A ty jsou v případě zasraných Rusáků jen ty nejhorší.

Si říkám, zda nás nevychovával společnej táta. Jsem si vzpomněl, jak jsme kdysi šli s tátou na procházku a kolem jel ruskej vojenskej náklaďák s vojákama na korbě, která byla opatřena jakýmsi nápisem. Já se s dětskou naivitou táty optal, co že tam mají napsáno. Tata se zamyslel a pak s vážnou tváří pravil: Že jsou to zkurvený rusáci. No a bylo vymalováno.

Odkaz ke komentáři

že se do toho vměšuji, proti ruskému šéfování jak u nich doma, tak i v blízkém i vzdálenějším okolí

je samozřejmě možné mít ostré výhrady.

Ale ruští hodináři, IMHO, v tom budou nevinně.

Ostatně limitka chronomagu "Nu, pagadí" tedy "Jen počkej, zajíci...." mi přišla jako nejlepší a nejdotaženější akce,

vlákno se čte jedním dechem jak povídka s dobrým koncem.

Nevylévám s vaničkou dítě, tedy, snažím se, chápu, že něčí hněv přeteče a zaplaví to i ty savjétskie časá

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...