Sifon Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Dneska objednáno jedno Campagnolo, platba převodem a stačilo poslat potvrzení o příkazu a řemen je na cestě. Za dvě hodiny banka určitě peníze nepřevedla. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zswolf Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Obdobná zkušenost s řemínkem Rios. Následující den po objednání byl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 v piatok objednane s tym, ze jedna polozka nie je skladom a bude hromadne doobjednana az niekedy za tyzden, nevadi, pocitam s tym a pockam.avsak v pondelok informacny mail o odoslanej zasielke a v utorok rano postak priniesol i to co skladom nebolo a podla webu stale nie je.za mna teda urcite velka spokojnost (u par inych obchodov som stretol s opacnou situaciou ohladom skladovej dostupnosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Viktore, díky za dodání, řemínek je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalMic Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Ja mam len pozitivne skusenosti. Dva krat som objednaval Nato strapy. Prvy raz ked som objednaval tak my jedno NATO nesedelo najlepsie lebo bolo prilis hrube a tak som ho musel vratit. Vsetko slo bez problemov, vybral som si o par korun lacnejsie a teda ostalo vysiet par korun vo vzuchu naco mi prisla prijemna odpoved z druhej strany v zneni: "Za zostavajaci rozdil muzme nabidnout treba 4ks stezejek?". Najblizsie sa chystam nakupit podlozku a bergeon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 paráda, rýchle dodanie aj na tovar co nebol skladom.15% BF zlava potesila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca2 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Připojuji se ke spokojeným zákazníkům, zatím 3 nákupy, pokud si dobře vzpomínám. Vždy na 100%. Obzvláště žralok od Riose mi přijde super (mám 2 kusy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ve čtvrtek odpoledne jsem si něco objednal a hned v patek to bylo doma. Skvělá komunikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Profík. Vždy platím převodem. Kde si to dnes může člověk dovolit? Gentleman choice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Jen jsem chtěl s odstupem (ještě jednou) poděkovat - za pomoc s výběrem i velmi přátelský přístup. Cca po roce nošení od koupě (HIRSCH James) na mých PO jsem byl v Omega butiku na Staromáku. Když si prohlédli hodinky, tak chválili řemen - že (ač neoriginální), tak prý k hodinkám opravdu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lichna Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzecz Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Díky za super komunikaci a rychlost dodání. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tohle byla kosmická rychlost - od zakoupení druhý den na ruce! Komunikace taky na jedničku. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zolly Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Jednoznačně doporučuji. Bezproblémová komunikace, ochota pomoct a především rychlé a spolehlivé doručení. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Druhá objednávka teď přišla domu. Jako vždycky vše okamžitě odesláno. Chválím i obsah balení, vizitka a PFko tomu sluší. Díky, naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 objednával jsem Hirsch Forest a Rios Arizona, super komunikace a dodání druhý den. Rád nakoupím znovu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Díky pekařskýmu a týmu strapshop. Bleskový dodání a jako vždy spokojenost. Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Také jednoznačně doporučuji.Vždy velmi rychlé dodání, perfektně zabaleno i když sejedná i třeba o sponu.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Strapshop jako již tradičně nezklamal, v poslední době dvě objednávky a pokaždé naprosto v pořádku a jak to má být. Nevím, jakou mají dohodu s ČP, ale je až neskutečné, jak fungují, objednáno i večer a druhý den zásilka u mě, neuvěřitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Jednoznačně doporučuji. Bezproblémová komunikace, rychlé a spolehlivé doručení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se