dabelM Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tady jsou nejake rychlofotky. Ten Heritage na nich vypada skvele.Heritage vypadá zajímavě. Dostanu na něj PRO-V sponu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 u Hirsch by to mohl být Hirsch Liberty, Hirsch Heritage nebo Hirsch Lucca, ale ty zase nebudou kompatibilní s pre-v sponou, protože mají úzké dírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Škoda Dej vědět, až bude RIOS více delivery friendly a zkusil bych nějaký Firenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Máme aktuálně skladem středně a tmavě hnědý 24/22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Viktore díky,myslím, že to sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Hirsch Arne, řemínek jak dělaný pro moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Ahoj, rád bych se poptal na vhodný řemínek k Omegám chronograf. Je to 19mm, zúženo na 16mm (originál sponku mám).Chtěl bych to na běžné nošení, takže nějaká černá, matná hovězina se strukturou aligátora (?). Koukal jsem na Riosy, ale je tam, že 19mm nejsou. Můžeš mi něco doporučit? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Ahoj. 19/16 u Rios není problém, záleží zda chceš kontrastní či nekontrastní prošití (ale k chronografům bych dal spíše kontrastní).Podívej se na RIOS Panama (skladem) nebo RIOS Orlando (nutno objednat 19mm), z hladkých by tam mohl být RIOS Samara nebo RIOS Pensa.Případně, pokud bys chtěl pravého aligátora, pak HIRSCH Regent je moc pěkný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Díky za nabídku, vzhledem k charakteru hodinek, bych volil Orlando. Přece jen jsou to drobné oblekovky.Takže jsem objednal a budu se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ahoj, rád bych něco, asi nějaký tmavy elegantní, možno trochu do retro stylu Hirsch na svoje Hamiltony (22mm) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80209-hamilton-spirit-of-liberty-auto-h42415731/Nějak si nemůžu vybrat - doporučte prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Ahoj, vzhledem k výšce pouzdra bych volil některý z těchto řemínků.HIRSCH JamesHIRSCH CamelgrainHIRSCH Kent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Vzhledem k tomu, ze jsem na to zapomnel tak se zpožděním dávám fota s luxusním Robby remenem Hamilton Pan Europe Glycine Airman Vintage 1953 Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Nová značka řemínku na StrapShop.cz - Italské kožené řemínky Campagnolo.Modely Savon a Bolzano jsou fajnové řemeny za pěknou cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Bakere byl by problém u Hirsche vyrobit Lizard řemen - XL délku v barvě zlatohnědé (70)?V nabídce je Lizard XL pouze v barvě černé a hnědé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Radime, problém to není, ale toto berou v Hirsch jako "custom" a cena je nesmyslná.Když tak mi pošli SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Tak řemen od vás nasazen, je to trošku punk, ale myslim, že to docela ujde. Jinak je úžasně pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Ahoj, rád bych se zeptal, jestli mi můžeš doporučit vhodný řemínek z vašeho portfolia, nejlépe od Hirsch (není však mus) na moje Prim Igen, černá luneta i cifr. Řemínek bych rád v hnědé kůži s nějakým prošitím. Díky Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Ahoj Petře,z Hirsch je fajnový řemen Hirsch Siena, dovedu si na nich představit Hirsch Ascot nebo Camelgrain.Z Rios by to mohla být Pensa či Samara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Diky za typy. Tak nejak jsem si to predstavoval. Nejvic se mi asi libi Siena a Camelgrain.Vis jestli na Igeny 18 nebo 19? Pri mereni roztece si nejsem jist.Ted si jeste musim na nekdy naplanovat cestu do Ostravy, abych je videl v realu. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Dovolím si odpovědět za Bakera, Igeny jsou 19mm, je to všeobecně známo a na fóru se o tom dočteš leckde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se