moco Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 (upraveno) V únoru jsem absolvoval své první měření InBody, které bych doporučil každému, kdo se chce posunout. Mně to otevřelo trochu oči a začal jsem hledat trochu balanc - hlavně jsem přestal každý den popíjet večer víno, což mělo zásadní vliv. V jídle se neomezuji, jen se snažím jíst základní potraviny a suplementovat mikronutrienty (toto už cca 4 roky). Když kalorie “přetečou”, tak se snažím v týdnu dát více kardia nebo prostě více aktivit, aby se to vyrovnalo. Silový trénink + kolo + plavání. Nejspíše díky cyklistice a tím spojené práci hlavně v zóně 2 se mi nějak podařilo přepnut tělo, aby jelo na tucích, neboť i přesto, že si jídlo nevážím a nijak si už nepočítám kalorie, tak mi procento tuku kleslo někam, kde už to ani nepotřebuji #sorryjako Chtěl jsem tady hlavně upozornit na konzistentní “alkoholismus” (sklenka/dvě vína denně), který mě hodně let brzdil jak je vidno. PS: Pár měsíců si ráno měřím variabilitu srdečního tepu HRV (používám výše uvedený náramek ELONGA) a snažím se držet doporučení (superkompenzace). Věk: 39 Výška: 189 cm únor 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Březen 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. květen 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Srpen 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. srpna 2025 uživatelem moco 1
kork74 Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 V 19. 5. 2025 v 15:55, pepyczek napsal: Kolegové, chtěl bych začít cvičit, ale na podzim jsem měl výhřez ploténky. Už je to víceméně zahojené, mám se ale vyvarovat rotacím. Jak to tady pročítám, zaujal mě ten kettlebell. Jakou váhu pro začátek zvolit? Měřím 176 cm, váha 80-83 kg. Díky za info. Ahoj, pokud jsi už náhodou nenatrefil, doporučuju Ti školu síly KB5 a jestli máš možnost, tak některou z tělocvičen této školy. Případně i jejich výuková videa pod názvem "Škola síly" kde Pavel Macek předává srozumitelnou formou to co by měl začátečník vědět pro cvičení s kettlebell a i pokročilý tam může leccos užitečného najít. Zdar a sílu. 🫸
Zlý Jabko Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 K šermu jsem si od června přidal ještě 1x týdně začátečnický lekce jiu jitsu a týýýbrďo... Jak jsem byl zvyklý držet si odstup (nejsem harnessfechter), tak mano y mano je úplně jiná dimenze pohybu, fakt zapojíte úplně všecko. Pojí se s tím mezi nešikovnými nováčky (le moi) taky úrazy, takže pojistka se mi zdařile vyplácí, ale kucí, je to těžce návyková sranda.
Dagoberd Odesláno čtvrtek v 16:15 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:15 (upraveno) Zdravím! Sdílím své oblíbené doplňky a rád si přečtu vaše případné komentáře. Pravidelně konzumuju pouze kreatin, multivitamín a omegy plus občas hořčík. Bílkoviny řeším stravou, proteinový prášek jen v případě nouze. Střídám ‘tu a tam’ výrobce, oblíbená značka doplňků je Reflex. Teď jsem zkusil Supradyn, GymBeam, etc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 16:17 uživatelem Dagoberd
Bert Odesláno čtvrtek v 16:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:27 @Dagoberd - každy jsme jiný, někomu stačí suplementů málo, někdo jich potřebuje hodně. Vím, žádná převratná myšlenka. Za mne jedno ale: proteiny nutně od cca 1,2 gr/kg výše, tedy až do 2,0 musím v prášku. Mně zkrátka tělo víc než 1,2 z přirozených zdrojů neodtráví ... 1
M.K. Odesláno čtvrtek v 17:14 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:14 @Dagoberd Práškovýmu proteinu se nebraň - dobře stravitelnej zdroj velkýho množství čistých (zejm. ve smyslu "bez dalších makronutrientů") bílkovin. U mulťáku si ohlídej konkrétní složení, dražší komponenty můžou bejt šizený a složení nemusí dávat smysl (např. vit. C "užereš" potravou, vit. D naopak suplementuj celoživotně). V případě mikronutrientů (vitamíny, minerály) není důležitý jenom množství, jakože miligramy v jedný tabletě, ale i biodostupnost, čili chemická forma (proto jsou některý suplementy s vysokým obsahem účinný látky překvapivě laciný). Kreatin samozřejmě O.K.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 17:16 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:16 protein musí bejt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepino777 Odesláno čtvrtek v 17:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:41 @Dagoberd Jaky multivitamin? Dlouhodobe beru reflex nexgen a celkem spokojenost. Horcik bych bral neustale a ne jen obcas, nekdo rika, ze bisglycinat trochu utlumuje a je lepsi na vecer, ale to jsem nikdy nepozoroval. Hlavne nebrat oxid, ta vstrebatelnost je pry opravdu mizerna. Proteinu bych se urcite nebal, nevim jak moc resis, nebo neresis makra, ale obcas davam protein i kdyz nestiham normalni snidani. A po treningu je to uz asi samozrejmost. @Prochy68 Kdo to vyrabi a prodava? To je uplne bez prichuti? Pripadne domichavas s necim (kakao, kokos, atp.), nebo to pijes cisty? Pomalu mi dochazej zasoby, tak zvazuju jestli zase v nejaky akci vzit Extrifit, Promin, pripadne Survival a nebo nejaky velky baleni bez prichuti. 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 17:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:43 (upraveno) @Pepino777 https://www.4fitness.cz/suroviny-obaly-odmerky-pytle/20-kg-pytel-proteinu-cfm-80-instant-syrovatkovy-p-127/ Já všechno bez příchutě, jediné když mě mladej něco dá se příchutí tak skousnu Upraveno čtvrtek v 17:44 uživatelem Prochy68
Bert Odesláno čtvrtek v 17:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:58 Cena lomeno výkon je super. Dokud jsem dělal smlouvy Lukáši O tak jsem nic nekupoval. Lukáš naši stáj opustil, tak teď už nedožírám zbytky Když jsme u toho žrádla: jednou jsem s Lukášem "večeřel" po posledním závodě sezony. Masakr.
nizkotucnytvaroh Odesláno čtvrtek v 18:18 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:18 před 2 hodinami, Dagoberd napsal: Zdravím! Sdílím své oblíbené doplňky a rád si přečtu vaše případné komentáře. Pravidelně konzumuju pouze kreatin, multivitamín a omegy plus občas hořčík. Bílkoviny řeším stravou, proteinový prášek jen v případě nouze. Střídám ‘tu a tam’ výrobce, oblíbená značka doplňků je Reflex. Teď jsem zkusil Supradyn, GymBeam, etc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z Multivitaminů se mi nejvíc osvědčil Reflex Nexgen pro s trávicími enzymy, případně MyProtein/Gymbeam Men's vitamins, široké spektrum vitamínů, minerálů. Omegy, D3 a kreatin je taky musthave jen poslední zmiňované v nějaké stravitelné formě - Ethyl ester, kre-alkalyn,... A ještě Glycin není špatný občas přidat 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 18:31 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:31 před 31 minutami, Bert napsal: Cena lomeno výkon je super. Dokud jsem dělal smlouvy Lukáši O tak jsem nic nekupoval. Lukáš naši stáj opustil, tak teď už nedožírám zbytky Když jsme u toho žrádla: jednou jsem s Lukášem "večeřel" po posledním závodě sezony. Masakr. Dovedu si to představit, ja tohle 25 let zivil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno čtvrtek v 18:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:56 Teď se mi vybavilo jak snad kromě Muskulvitu nebylo na trhu nic jiného k sehnání. Měl jsem spolužáka v pekárně a dodával mi sušené vaječné bílky. Do dvou kil sušených bílků jsem nasypal jedno balení granka jako kakaovou příchuť, asi 250 g glukopuru z lékárny/hroznového cukru a čáry máry fuk, byl protejňák na světě. Vypít se to muselo tak do čtyř vteřin, jinak to mohlo vyletět vrchem ven. Spodem se to dalo udržet.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 19:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:12 Já si vybavují, že za komára se tahal zvenku super protein, ale jestli to byl název výrobce nebo produktu to už si nepamatuju, a krátce po revoluci si pamatuju Penco
Pepino777 Odesláno čtvrtek v 19:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:25 @Prochy68 diky, to na zkousku urcite vezmu. Nemate nekdo zkusenost s nakupama proteinu treba v DE, nebo PL? Kdysi mi znamej donesl nejaky tycinky z Nemecka asi za 25,-/ks a tady se prodavaly skoro za 80,-/ks.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 19:39 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:39 před 13 minutami, Pepino777 napsal: @Prochy68 diky, to na zkousku urcite vezmu. Nemate nekdo zkusenost s nakupama proteinu treba v DE, nebo PL? Kdysi mi znamej donesl nejaky tycinky z Nemecka asi za 25,-/ks a tady se prodavaly skoro za 80,-/ks. Z Polska beru sušený ovoce a ořechy, protein mě ještě nenapadl
Jeronimo Odesláno čtvrtek v 19:49 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:49 před 34 minutami, Prochy68 napsal: po revoluci si pamatuju Penco Teda Penco co si já tehdy pamatuju, tak byl hrozný. Z velké části rostlinného původu, snad byl hráškový nebo kukuřičný, nedalo se to rozmýchat, nechutnalo to. Ale nebyl drahý. Teď sypu dlouhodobě konopný, bio, bez příchutě. Beru pětikilové balení. Je to takové hnusné zelené blatíčko.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 19:57 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:57 před 12 minutami, Bert napsal: Pls, hoď sem odkaz. Díky. Beru přes Allegro asi od 3 prodejcu, kilovky, musim se podívat do historie, z hlavy to nedám. 1
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 20:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:25 V rychlosti tohle, když jsem teď viděl historii tak jsem od roku 23 bral celkem asi od 7 prodejcu a nikdy jsem neslapnul vedle. Vybíral jsem tedy podle pozitivního hodnocení samozřejmě. https://allegro.cz/uzivatel/bakaliano-sklep https://allegro.cz/uzivatel/trzyziarna https://allegro.cz/uzivatel/BazarZdrowia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se