Přejít na obsah

Chronomag posilovna

Doporučené příspěvky

před 46 minutami, Jeronimo napsal:

Pěkná forma, poslal bych ho do Barumky házet gumy. :)

Forma nic moc, je tak 15 kilo pod beznou vahou co mival, uz na to pece a jen se udrzuje. Ale kazdopadne je to takhle urcite zdravejsi a ja ho nedocvaknu ani tak 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cvičení bez bot je v mnohých případech velmi dobrej nápad, konkrétně pozved (deadlift), dřep, tlaky vestoje nebo jakákoliv náprava hlavně vestoje, kde musíš stabilizovat tělo ve všech rovinách. Člověk ale nesmí bejt hovado samozřejmě, mám na tohle epesní podkolenky co furt peru )) Jinak mám samozřejmě i boty s plochou podrážkou a vzpěračský...ale pokud člověk vyloženě netrénuje na závody ve dřepu, doporučil bych raději trénovat mobilitu kotníků a dřepovat naboso. 

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, M.K. napsal:

Je to tak 🙂 Postupně rozšiřuju (a v současný práci mám k dispozici slušnou posilovnu), ale pořád tvoří základ 👍

Mě i když to všechno tu zmíněné v posilce votravuje, tak se tam dokopu spíš než doma k nějkýmu výkonu

Odkaz ke komentáři

No a já to mám zase naopak, stará sklepní posilovna (busirna.cz), hlasitej metal, skoro stejná komunita, je to prostě "společenská událost". Pokecáš s šatně před/po cvičením, občas zajdete s partou na pivko. Ale je jasný, že každý to máme jinak. Já bych se doma zase nekopal k ničemu.  

Odkaz ke komentáři

V 21. 2. 2024 v 12:23, Pepino777 napsal:

Mě se třeba na boso tahá a dřepuje lépe, ale upocený lavičky po frajerech bez ručníku jsou humus... 

V 21. 2. 2024 v 13:52, ragu napsal:

Cvičení bez bot je v mnohých případech velmi dobrej nápad, konkrétně pozved (deadlift), dřep, tlaky vestoje nebo jakákoliv náprava hlavně vestoje, kde musíš stabilizovat tělo ve všech rovinách. Člověk ale nesmí bejt hovado samozřejmě, mám na tohle epesní podkolenky co furt peru )) Jinak mám samozřejmě i boty s plochou podrážkou a vzpěračský...ale pokud člověk vyloženě netrénuje na závody ve dřepu, doporučil bych raději trénovat mobilitu kotníků a dřepovat naboso. 

Dokud jsem cvičil ve střevících na běhání, tak to stálo fakt zaprd. Na deadlifty atd jsem se zouval. Ale co jsem pořídil dropset 2 tak to je úplně jiná. Stabilita a vůbec 

20240222_145701.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Dropsety a podobně jsou dobrý na těžký série, takže záleží co je tvůj cíl. Připravuješ se na maximální výkon - používej specializovanou obuv. Pokud chce člověk trénovat pro nápravu těla/pohybu, cvičení naboso má dost výhod, jen tak zběžně - nutnost trénovat flexibilitu kotníku, stabilitu kolen a kotníku, kontakt se zemí, umět správně využít celou plochu nohy, zapojit prsty u nohou...

Odkaz ke komentáři

Před časem jsem taky řešil boty (staré se mi po letech v podstatě rozpadly) a zkusil v Decathlonu asi za kilo koupit boty do vody. A zjistil jsem, že mi bohatě stačí - taková moje varianta "skoro naboso" (i když já v tom mám fusekle).

Mám ještě Adidas Powerlift, ale upřímně je na dřepy používám jenom proto, že je mám...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...