Quasar007 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Kamil: Taktéž rád přispěji, poslal jsem SZ
Bert Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Přátelé, Kamil je díky zlovolnému ataku moderní techniky až do pondělního odpoledne bez noťasu. Tedy má na Vás tuto prosbu: Všichni, kdo poslali nabídku příspěvku a nedostali od Kamila na SZ číslo účtu, mu mají zavolat. Tel. číslo je: sestsetdva dvestedvacet nuladvacetjedna
Hasňa Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Cislo doporucuji napsat slovy. Mobil na internetu je koledovani si o nezadouci hovory reklamnich a vyzkumnych agentur. Roboty jim hledaji ziva cisla. Upraveno 11. října 2012 uživatelem Hasňa
Návštěvník Kamil Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Uz jsem zpet. Snad se mi povedlo vsem odpovedet. Pokud jsem na nekoho zapomnel, ozvete se jeste jednou, prosim.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Asi se nam sbirka chyli ke konci, nekdy v pristim tydnu bych to uzavrel. Pak zverejnim celkovou castku, dohromady s longovou aukci se dostaneme ke stovce, doufam. Mam dilema se seznamem darcu. Nekteri mi uz psali, ze nechteji byt zverejnovani. Rozhodne bych sem dal jen abecedni seznam nicku. Pokud si jeste nekdo nepreje na seznamu byt, ozvete se mi pres SZ. Kompletni prehled vcetne castek bude samozrejme k dispozici.
RobinEOD Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Ahoj všichni. Dovolte mi se představit. jsem bráška Gilia. Vzhledem k situaci, jaká nás potkala a také proto, že Gilova manželka momentálně věnuje veškerou svou energii dětem...a sobě, jsem byl tak trochu "odsouzen" k tomu, abych se stal jejím prostředníkem. Pro Vaši informaci, Gilius nás hodně nečekaně opustil v sobotu 6.10.2012. Měl jsem alespoň to štěstí, že jsme se v ten den alespoň krátce viděli. Vaše kamarádství a smysl pro týmový duch mě i celou rodinu hodně zasáhl. Upřímně zde píšu, že si toho všichni v Jihlavě MOC vážíme. Obřad proběhl včera, tedy v pátek 12.10.2012. Protože jsem měl smuteční řeč, nezapomněl jsem celé rodině a všem přítomným mimo jiné sdělit, že byl Gil hrdým členem Vašeho fóra. Gilovo zdraví se dlouhodobě pouze horšilo, jeho odchod nás zaskočil, ale jako jeho bratr vnímám jeho odchod celkem s klidem a v míru. Bohužel manželka a děti jsou teď mimo...vlastně celý týden kromě blízké rodiny s nikým nekomunikují, zůstalo to na mě, pouhém majiteli hodinek Luminox serie 3600 v titanu. Vaše finanční sbírka je skutečně hodná obdivu, ujišťuji Vás, že už jen kvůli Vaší snaze nebude odmítnuta. Ve čtvrtek mi volal jeden zástupce od Vás, jsme tak nějak domluveni, že se v nejbližší době potkáme. Četl jsem zde Vaše příspěvky, souhlasím s předáním částky "cash", jednak to bude cesta nejmenšího odporu a navíc Vámi vybraný zástupce ji předá přímo manželce Gila, to je mou snahou. Co se týká dětí, zde Vám sdělím, že se jedná o dva kluky. Mladší z nich je opravdu osvojený a s viditelným mírným fyzickým handicapem...nicméně duševně je v pořádku, je to malý rošťák. OBA byli Gilovi kluci, věřte mi. Jak mi sdělila jeho manželka, už kdesi na sociálním úřadu budoucnost mladšího klučiny konzultovala a dostalo se jí informace, že žádné odebrání se konat nebude. Samozřejmě Vaše rady, týkající se případných právních postupů, uvítáme. O receptech ohledně celiakie zapátrám. Co se týká seznamu dárců, nechám to na Vás. Klidně můžete seznam (přezdívky jsou skvělý nápad) vložit do obálky a zalepit..a na místě se potom můžeme dohodnout, jestli jej manželka převezme, anebo symbolicky vrátí. Gil byl osobnost, opravdu tomu věřím. Vaše současné jednání to jen potvrzuje. Před rokem jsem od něj dostal darem digitálky (no jo no..) Mini (kolekce k autu Mini Cooper). Mám je rád, v pátek jsem se měl na ruce a tím se pro mě staly víc než "jen" digitálkami. Těším se na setkání s Vaším zástupcem, bude mi ctí mu podat ruku. Nenechám ho z Jihlavy odjet s prázdnou. RobiN
Frantik Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Je to maličkost, kterou můžeme udělat. Držte se cela rodina a kdybyste cokoli potřebovali, napište sem.F.
bohus76 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Vážíme si toho,že jsi se rozhodl vystoupit a nastínit nám situaci,takovou jaká je.Gilius byl skoro jako rodinaa proto ta vlna solidarity.
Red Dwarf Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Vypadá to dobře! Když mě to s tou sbírkou napadlo, tak jsem v duchu doufal, že se dostaneme alespoň tam, jako se sbírkou pro dědu. Tohle je super! Díky RobinEODovi za zprávy, ať se rodina drží. A jak psal Frantík - kdyby něco, napiš sem ;o)
nAscA Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Robine, diky, ze jsi sem napsal. Moc me potesilo, ze klucina zustane v rodine.
Honza.manta Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Není co dodat. Diky, že jsi se ozval a za tvoji reakci. Gil byl fajn, tohle bohužel to jediné, co ještě můžeme udělat.
Vit Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Je to pěkné, jestli je to možné, zůstaň i nadále spojkou mezi námi a rodinou. Může se stát, že bude něco potřebovat později (nákup nějaké pomůcky pro děti? ..). Neváhejte se nám ozvat později.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Asi se nam sbirka chyli ke konci, nekdy v pristim tydnu bych to uzavrel. Pak zverejnim celkovou castku, dohromady s longovou aukci se dostaneme ke stovce, doufam. Mam dilema se seznamem darcu. Nekteri mi uz psali, ze nechteji byt zverejnovani. Rozhodne bych sem dal jen abecedni seznam nicku. Pokud si jeste nekdo nepreje na seznamu byt, ozvete se mi pres SZ. Kompletni prehled vcetne castek bude samozrejme k dispozici.Zitra (vlastne uz dnes) vecer uzaviram.
jacob Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Zitra (vlastne uz dnes) vecer uzaviram.Já jsem peníze posílal dnes ráno.
gas Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Kamile jsem mimo civilizaci a dostanu se k uctu az zitra vecer, jak to provedem ? Mam to poslat na ten ucet i zitra ?
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Jsem na tom podobne, az zitra dostanu novy certifikat na ebanking...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Kamile jsem mimo civilizaci a dostanu se k uctu az zitra vecer, jak to provedem ? Mam to poslat na ten ucet i zitra ?V pohode posilejte pozdeji, o to nejde. Stejne bude predavka nekdy koncem pristiho tydne. Ja jen ze uzavru vlakno se sbirkou.
kubson Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 (upraveno) Kdo chcete přispět na dobrou věc a zároveň pořídit už vyprodané SuperSporty - máte možnost. Upraveno 16. října 2012 uživatelem kubson
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Takze uzaviram sbirku. Jak jsem psal vyse, pockam na vsechny platby do pristiho tydne, pak zverejnim celkovou castku vcetne uzavrene longovy aukce a vcete prodeje Traseru od kubsona, plus abecedni seznam clenu krome tech, co si nepreji byt jmenovani. Je uzasne, kolik se naslo darcu, castky se pohybovaly mezi 150-5000, nejcasteji 3, 5 a 10 stovek. Jeste jednou vrely dik vsem a pak ze jde forum do kopru. Tech par blbcu nas prece nerozhazi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se