MWC.ombre Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Zdravím všechny a dovoluji si Vás požádat o radu. Na internetu jsem si našel hodinky, konkrétně se jedná o :http://www.hodinky-brilianty.cz/defcon-black-stealth-fighter-chronograph/ . Vím, že je asi spousta lepších hodinek za ty peníze atd. No já jsem celkem rozhodnutý, proto bych se chtěl spíš zeptat, jestli se jedná o hodinky kvalitní a ne příliš předražené, vzhledem k výbavě. Díky za odpovědi
Návštěvník pitrs182 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 V 14. 10. 2012 v 15:05, MWC.ombre napsal: jestli se jedná o hodinky kvalitní a ne příliš předražené, vzhledem k výbavě. Jsou předražené a nekvalitní. Fakt si to tu trochu pročti
financ Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 (upraveno) Ahoj, zpracování a kvalita použitých materiálů je na hodně nízké úrovni.Je to Čína, úplně to samý koupíš na tržnici za pár korun.Uvnitř tiká Miyota OS20 - strojek za 17 dolarů včetně pošty kamkoliv na světě. Kolik asi stojí ten zbytek?Za mě nebrat. Nejvíc mě dorazilo: "nejsou vhodné k plavání a také pro to nejsou koncipovány" http://www.ebay.com/itm/MIYOTA-OS20-QUARTZ-Watch-Movement-with-stem-date-at-6-NEW-/251154897746?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a79ff9b52#shId Edit: kdes došel na to, že jsou to německé hodinky? Tohle nešlo ani kolem německý pošty. Upraveno 14. října 2012 uživatelem financ
MWC.ombre Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Tak to je škoda. Doufal sem, že by na tom mohli byt líp. Jde o to, že známí je dostal jako nevhodný dárek a já je od něj můžu koupit za 4000 kč. Tak bych se chtěl zeptat, jestli i za tuto cenu seženu hodinky kvalitnější.
kuncák7 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 V 14. 10. 2012 v 15:20, MWC.ombre napsal: Tak to je škoda. Doufal sem, že by na tom mohli byt líp. Jde o to, že známí je dostal jako nevhodný dárek a já je od něj můžu koupit za 4000 kč. Tak bych se chtěl zeptat, jestli i za tuto cenu seženu hodinky kvalitnější. Na rovinu? Vyhodíš 4000 oknem a budeš se s nima jen a jen zlobit ( koukal jsem na "kvalitu zpracování " jen chrona je to ubohé - ručičky nesedí, lumi nebude nic moc ). Rozhlídni se tady a pročti, pak koukni do prodejního vlákna a udělej si obrázek sám. Do 4 tis. máš mechaniku ( ruskou, skoro novou ) a když je štěstí i něco jiného. Chce to trochu trpělivosti a nebrat první věc, co ti přijde pod ruku.
financ Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 I 4000 je dost, někde jsem je viděl za 50USD. Nový.Za ty peníze koupíš slušný quartzky (swiss made, nebo japan), případně levnější mechaniky
kuncák7 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Quartzky jsem nebral vůbec v potaz, těch tam bude samozřejmě mnohem víc než mechanik ( ve finančním limitu 4000 myslím ).
Daemonultimate Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Utíkej od toho rychle http://www.ebay.de/itm/Calvaneo-1583-Defcon-Black-Fighter-Command-Chronograph-/380476203451?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item58962621bbrádo by super hodinky,kde se nasadí vysoká cena jako značka kvality a pak se to prodává v aukcích jak to jde a každý se může chlubit jak ušetřil
bandicoot Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Cha, patnact tacu? Kruty zert...I ta ctyrka je moc...Do patnadti set mozna...
redd Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 "Kámoš" tě chce voškubat... kecy o nevhodném dárky ... bla bla
Daemonultimate Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Zřejmě lepší zboží a blbě k dostání http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=Calvaneo+1583+Defcon+Black+Fighter+Command&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list
Dřevák Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 No jak čtu, že je něco ušlechtilé, vzácné, zářívé, masivní a luxusní, tak to sm.dí kvalitou alá Horst Fusch. Jo a těch těžkých 182 gramů to je argument jak noha. PS: co je klavírní lak????
MWC.ombre Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Díky všem za upozornění. "Vyhodit" 4 tis, není příjemná záležitost. No teď tedy otázka další: Nějaké hodinky s podobným dizajnem, které se dají sehnat za cca. 5000kč?
lub Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 V 14. 10. 2012 v 19:34, MWC.ombre napsal: Díky všem za upozornění. "Vyhodit" 4 tis, není příjemná záležitost. No teď tedy otázka další: Nějaké hodinky s podobným dizajnem, které se dají sehnat za cca. 5000kč?třeba seiko
lucid Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Téměř jako by to patřilo do vlákna Humor... Prodejcem hodinek na Aukru a výhradním dovozcem ?značky? Calvaneo1583, která ?obohatila? náš trh je ing. Martin Mazúch. Calvaneo1583 je uměle vytvořená ?německá? značka, která má v kupujících vzbuzovat zdání, že si kupují luxus. Pan Mazúch pak zdání solidnosti vytváří i prostřednictvím stránek hodinky-brilianty.cz. Tuto blyštivou simulaci ale k dokonalosti dovádí v prostředí společnosti ?Církev víry Olomouc?, která se hlásí k hnutí moderní křesťanské reformace, jejímž je, tento bývalý kriminalista a díky prodeji ?luxusních? hodinek i úspěšný podnikatel, misionářem a hlavním ?pastorem?. Vzhledem k nabízenému hodinkového luxusu se pak člověk ani nediví zázrakům na počkání, kdy např. dotyčnému dorostla díky modlitbě noha. O propojenosti jednotlivých aktivit svědčí stejné mobilní číslo pana inženýra: +420776313601. Kdo mu zavolá, bude třeba nejen spasen, ale se slevou možná dostane i krásné luxusní hodinky Calvaneo1583. Cesty hodinek a víry jsou zkrátka prazvláštní.
Frostie Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 V 22. 3. 2013 v 19:26, lucid napsal: Téměř jako by to patřilo do vlákna Humor...Prodejcem hodinek na Aukru a výhradním dovozcem ?značky? Calvaneo1583, která ?obohatila? náš trh je ing. Martin Mazúch. Calvaneo1583 je uměle vytvořená ?německá? značka, která má v kupujících vzbuzovat zdání, že si kupují luxus. Pan Mazúch pak zdání solidnosti vytváří i prostřednictvím stránek hodinky-brilianty.cz. Tuto blyštivou simulaci ale k dokonalosti dovádí v prostředí společnosti ?Církev víry Olomouc?, která se hlásí k hnutí moderní křesťanské reformace, jejímž je, tento bývalý kriminalista a díky prodeji ?luxusních? hodinek i úspěšný podnikatel, misionářem a hlavním ?pastorem?. Vzhledem k nabízenému hodinkového luxusu se pak člověk ani nediví zázrakům na počkání, kdy např. dotyčnému dorostla díky modlitbě noha. O propojenosti jednotlivých aktivit svědčí stejné mobilní číslo pana inženýra: +420776313601.Kdo mu zavolá, bude třeba nejen spasen, ale se slevou možná dostane i krásné luxusní hodinky Calvaneo1583.Cesty hodinek a víry jsou zkrátka prazvláštní.dobrej střelec... Hlavně se na nic neptejte a pošlete peníze předem na náš účet a my vám možná po 48 hodinách něco pošleme. Bože, jak tomuhle může někdo věřit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se