Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Jak řekl,tak udělal,perfektně jsme pokecali u kávy a ani mě tolik nebolelo,že jsem se zbavil svého snu,šel do těch pravých rukou,Thomass- bylo mi ctí Tě poznat osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 S Tomášem jsme uzavřeli menší obchůdek, poslal jsem mu peníze, on poslal co slíbil, plus příjemný pokec v SZ- na všechny okolnosti promptně reaguje. Můžu jedině doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klik Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ochota, serióznost, příjemné chování.. to jsou hlavní Thommasovy přednosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Dekuji Thomassovi za bezproblemovy obchod a prijemny pokec. Diky Tome Odesláno z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Tomovi ještě jednou děkuji za bezchybný obchod a perfektní pokec u kávy. Bylo mi ctí a potěšením, takhle by měly obchody vypadat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Slovy klasika - krátká, rychlá :-) přesně takový byl náš obchod. Mohu jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Rychlá komunikace a domluva, odesláno ještě než měl peníze na účtu, zabaleno bez chyby, vše v naprostém pořádku. Naprosto perfektní obchod. Děkuji a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Musím sa aj tu poďakovať. Ozval sa mi aj keď vôbec nemusel. Všetko od začiatku až do konca prebehlo úplne samozrejme, v kľude a pohode. Férové a seriózne jednanie. Môžem len doporučiť. Ešte raz dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Rád bych se přidal s poděkováním Tomovi za naprosto perfektní obchod a pokec. Bylo mi ctí jej poznat a doufám, že bude v budoucnu opět přiležitost k setkání. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Rád bych poděkoval Tomovi za obchod, vše v naprostém pořádku, škoda jen že nebylo více času na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Vše na výbornou, komunikace i rychlé odeslání. S takovými lidmi je radost obchodovat. Díky Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Doporučuji, rychlá domluva a rychlá platba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 S Tomasom rychla a seriozna dohoda. Platba bez problemov. Ked mu prišiel tovar napisal ze vsetko ok ako sme sa dohodli. Celkovo pozitívny dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Prijemny nehodinkovy obchod, Tomase muzu doporucit - rychla domluva, vsechno cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Vše skvělé, rychlá a bezchybná domluva. Doporučuji a tímto i děkuji. Můj zatím nejrychlejší obchod Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Mozem len doporucit, ukazkovy priebeh, rychla komunikacia, do bodky platilo co bolo dohodnute a k tomu velmi prijemny pokec u piva. Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Absolutně bezproblémový obchod, komunikace příkladná, vše jak má být. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se