Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
Odesláno

S Tomášem jsme uzavřeli  menší obchůdek, poslal jsem mu peníze, on poslal co slíbil, plus příjemný pokec v SZ- na všechny  okolnosti  promptně reaguje. Můžu jedině doporučit  :smile_anim:

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno
Rychlá komunikace a domluva, odesláno ještě než měl peníze na účtu, zabaleno bez chyby, vše v naprostém pořádku. Naprosto perfektní obchod. Děkuji a samozřejmě doporučuji!

Odesláno

Musím sa aj tu poďakovať. Ozval sa mi aj keď vôbec nemusel. Všetko od začiatku až do konca prebehlo úplne samozrejme, v kľude a pohode. Férové a seriózne jednanie. Môžem len doporučiť. Ešte raz dík :)

• Po roku...
Odesláno

Rád bych se přidal s poděkováním Tomovi za naprosto perfektní obchod a pokec. Bylo mi ctí jej poznat a doufám, že bude v budoucnu opět přiležitost k setkání. Díky!

• Po roku...
Odesláno

Rád bych poděkoval Tomovi za obchod, vše v naprostém pořádku, škoda jen že nebylo více času na pokec.

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

S Tomasom rychla a seriozna dohoda. Platba bez problemov. Ked mu prišiel tovar napisal ze vsetko ok ako sme sa dohodli. Celkovo pozitívny dojem :)

• Po letech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mozem len doporucit, ukazkovy priebeh, rychla komunikacia, do bodky platilo co bolo dohodnute a k tomu velmi prijemny pokec u piva. Dakujem!

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...