kubson Odesláno 12. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Děkuji za Vaši podporu. Pořád dáváme dohromady o co vše jsme přišli. Bohužel řada hodinek, které nám s důvěrou svěřili zákazníci do bazaru, byla taky odcizena. To je mi líto nejvíc. Budu se všemi mluvit osobně, ale i veřejně chci napsat, že nikomu nezůstaneme dlužni. Jen ve stručnosti k pojištění a zabezpečení atd. Kdo ví kde jsme, jak funguje pojištění šperků a hodinek, tak třeba pochopí, že to obvykle není jednoduchá rovnice a opravdu to není o tom, že bychom chtěli ušetřit za pojistné. No, a také se nejednalo o smažky co prokopnou výlohu… a ano, alarm, kamery máme. Co se týká seznamu ukradených věcí, nějakou formou jej zveřejníme, jakmile bude kompletní. Prozatím, alespoň u bazarových věcí, se jedná o hodinky, které na webu nemáme v bazaru skladem. Ještě jednou děkuji za nabídky pomoci, velmi si toho všeho vážím, netušil jsem, že je kolem nás tolik dobrých lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 26 minutami, rmx napsal: Mě zaráží ta drzost zkurvenců, vybrat prodejnu s okolními byty. Hlavně že se nikomu nic nestalo. Klukům držím palce a přeju hodně sil. Přesně tak, sousedku pod námi to vzbudilo, viděla je jak zdrhají. Ale i tak vím, že to pro ni byl obrovský šok. Naštěstí se neprobudil soused, který je od rány, to mohlo dopadnou špatně. Taky mohli přijít přes den… My jsme absolutně klidná čtvrť, policajti co tam byli z Břevnova říkali, že tohle není jejich běžná agenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Z toho co píšeš, tak zmizely ty zlaté Daytony:( Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 4 minutami, xcmaniax napsal: Z toho co píšeš, tak zmizely ty zlaté Daytony:( Držím palce. Ty naštěstí ne, nějaký eror na webu. Nejdražší věci byly naštěstí v trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Nejsem detektiv, ale dnes jsou kamery skoro všude, na každém baráku, v autech.. tak snad se policajtům podaří chytit stopu a vytrasovat je. Mimochodem vůbec bych se nedivil, kdyby vás předtím navštívili a monitorovali si, jak uvnitř vypadá. Tohle přeci na blind nikdo neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Drzim palce, nech to v ramci moznosti dopadne co najlepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 (upraveno) Reaguju až teď (dřív jsem to nepostřehl), Kuba je pro mě od začátku mého fungování na Chronomagu jedna z nejznámějších postav. Jeho nick pro mě synonymem kamarádství, ochoty a férovosti. Navíc také odvahy pustit se byznysu v našem oblíbeném oboru. Velmi mě mrzí co se stalo a pokud se bude organizovat nějaká pomoc, tak se určitě připojím. Upraveno 12. listopadu 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 9 hodinami, kubson napsal: Děkuji za Vaši podporu. Pořád dáváme dohromady o co vše jsme přišli. Bohužel řada hodinek, které nám s důvěrou svěřili zákazníci do bazaru, byla taky odcizena. To je mi líto nejvíc. Budu se všemi mluvit osobně, ale i veřejně chci napsat, že nikomu nezůstaneme dlužni. Jen ve stručnosti k pojištění a zabezpečení atd. Kdo ví kde jsme, jak funguje pojištění šperků a hodinek, tak třeba pochopí, že to obvykle není jednoduchá rovnice a opravdu to není o tom, že bychom chtěli ušetřit za pojistné. No, a také se nejednalo o smažky co prokopnou výlohu… a ano, alarm, kamery máme. Co se týká seznamu ukradených věcí, nějakou formou jej zveřejníme, jakmile bude kompletní. Prozatím, alespoň u bazarových věcí, se jedná o hodinky, které na webu nemáme v bazaru skladem. Ještě jednou děkuji za nabídky pomoci, velmi si toho všeho vážím, netušil jsem, že je kolem nás tolik dobrých lidí. Dejte prosim vedet, kdybyste treba sli cestou transparentniho uctu.... Rad neco poslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Řeším s Kubsonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 SUPER, takový přístup se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 28 minutami, Bert napsal: Řeším s Kubsonem. Diky, sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Jenom doplním: poprosil jsem Kubu, aby mi zítra (13.11.) řekl, jaká forma pomoci by pro právnickou podnikající osobu byla z jeho pohledu nejvhodnější. Samozřejmě, že to sem pak ASAP hodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 26 minutami, Bert napsal: Jenom doplním: poprosil jsem Kubu, aby mi zítra (13.11.) řekl, jaká forma pomoci by pro právnickou podnikající osobu byla z jeho pohledu nejvhodnější. Samozřejmě, že to sem pak ASAP hodím. Super! Děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Jenom doplním: poprosil jsem Kubu, aby mi zítra (13.11.) řekl, jaká forma pomoci by pro právnickou podnikající osobu byla z jeho pohledu nejvhodnější. Samozřejmě, že to sem pak ASAP hodím. Ahoj šéfe, včera jsem napsal moderátorům facebook skupin Nosíme hodinky a Chronoclub a nejsou proti nějaké podpoře. Možná by nebylo od věci to organizovat společně, jsme snad lidi a na nějaké spory se teď může zapomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Já psal včera něco podobnýho Tomášovi Třeštíkovi, prej taky s Kubou mluvil. Mluvil jsem s ním dnes už dvakrát, až se dá do kupy a zjistí, co má a co ne, zkusím něco postnout, ať si lidi koupěj u Kuby k Vánocům hodinky..Každopádně přes něj a třeba Martina Žufánka by se to mohlo dostat k hodně lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsiloFX Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Já psal včera něco podobnýho Tomášovi Třeštíkovi, prej taky s Kubou mluvil. Mluvil jsem s ním dnes už dvakrát, až se dá do kupy a zjistí, co má a co ne, zkusím něco postnout, ať si lidi koupěj u Kuby k Vánocům hodinky..Každopádně přes něj a třeba Martina Žufánka by se to mohlo dostat k hodně lidem.Už to postnul výzvu na svůj FB: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0K2HVCPUH1Fzw6T4MzSjaKt1pq5vi2jpud9gNeqZwYNexMZ7Mw6hMZXTpzJXK67myl&id=634544443&mibextid=WC7FNe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 8 hodinami, guzmic napsal: Ahoj šéfe, včera jsem napsal moderátorům facebook skupin Nosíme hodinky a Chronoclub a nejsou proti nějaké podpoře. Možná by nebylo od věci to organizovat společně, jsme snad lidi a na nějaké spory se teď může zapomenout. Budu stručný. V této věci žádné spory nejsou. S Financem jsem mluvil v neděli. Stanovisko typu: ať si Kuba řekne, co bude nejvhodnější, je v této věci mezi mnou a Financem konsenzuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 O pomoci Chronoshopu blíže zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 17 hodinami, Bert napsal: O pomoci Chronoshopu blíže zde. Skvela iniciativa. PrispenoDrzte se borci!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Snad se jako pomoc počítá i nákup hodinek v Chronoshopu... Ježíšek se na ně už těší Přeji klukům hodně sil a odhodlání! Hlavně ať mají alespoň štěstí na schopného policistu(y), co ty gaunery chytí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se