Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, je srovnatelna. Rozporoval jsem nazor, ze skoro nejde najit inhauz presny, jako Eta. Nerikam, ze inhauz je presnejsi, nebo vydrzi dele bez servisu. Mozna bezolejovy Damasko, ale to se teprve ukaze.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem "malý nový" inženýry ozkoušel na ruce a měl jsem z nich velmi dobrý pocit. Víc se mi líbila varianta s bílým číselníkem, na tý černý trochu moc vystupovaly leštěný ručky a indexy, jsou dost masívní. Verze se zlatýma ručkama mě moc nevzala. Krásně mi sedly na ruku, super proporce pouzdra a číselníku, tah je tradičně perfektní. Jen je tam trochu dojem "poor man AP RO", ale to jen pro nás magory, co se zajímáme o střeva v hodinkách a měříme MI. A pak snad ochrana korunky působila malinko lacině. Ale jinak skvělý hodinky pro každou příležitost.

Omega-Aqua-Terra-v-IWC-Ingenieur-40mm-6.

• po měsících...
Odesláno

ahoj.. vracim se z malajsie, kde jsem navstivil mistni IWC AD a nechal si vsechny tri nove Ingy ukazat.. Byl jsme na ne hodne nateseny.. cetl jsem spoustu skvelych recenzi.. ale musim popravde rict, ze me nazivo vubec neohromily.. cekal jsem asi trosku vic..  Dealer automaticky nabidnul slevu 20%, takze vysly zhruba na 110k czk...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Nemyslim, koukni, kolik je typu Reverso, Portugalu, Master Compressoru a tak dale. Jestli neco Ingy devalvuje, tak ta Eta v zakladnich variantach. To by si fakt mohli odpustit. Jinak klidne rejpej, IWC to unese bez vetsich depresi. :)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Hašna to vystihl- ať dělají klidně hodně variant, většina mě i oslovuje, ale ta ETA uvnitř je pro mě prostě zvěrstvo...a jejich cena je pak megazvěrstvo

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Mne by ani tak nevadila ETA ako skor fakt, ze to nie je true gmt kaliber. Inzinierske IWC su podareny dizajn, ale toto ich vylucuje z kazdeho nakupneho zoznamu kohokolvek kto potrebuje mechanicke GMT hodinky. A to je myslim kardinalny fail.

Odesláno

Jestli to chápu správně, tak po příletu do jiného časového pásma si nemohu rychle nastavit hodinovou ručku, ale jen tu 24 hodinovou? Pokud bych tedy chtěl mít na hodinové ručce lokální čas, musím zastavit hodinky, přetočit si celý čas a pak ještě 24hod ručku, kde si nastavím čas domovský? To je skutečně fail, pokud u nás bude cena kolem 250kKč...

Odesláno

Ano presne tak. Jedine vylepsenie je, ze tu gmt rucku mozes vrtiet oboma smermi (klasicka eta len jednym). Preto sa to aj vola dual time a nie GMT. tolko chochmesu mali ze to aspon nazvali ako treba. Inac proste omyl, no.. zlaty rolex a seiko.

Odesláno

Ale desigňove se mi ty bily s modrou vnitrni lunetou libi

Skoda ze to neni plnohodnotné GMT

Odesláno

No, já z textu v mém předchozím druhém odkazu pochopil, že tady je to právě OK...

Nezávislá hodinová ručka...

+1

Viz. citace: " Hodinová ručička lze nastavit v hodinových krocích (IWC nazývá TZC, nebo Time Zone Corrector), stejně jako na Rolex GMT-Master II"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...