SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Z pařížské pro zenu hlavně LV. Neznám ženu kterou by to nepotěšilo. Za 30 si už můžeš hodně vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 No co jsem koukal na net, tak mi právě nepřijde, že třeba v kabelkách by byl moc výběr pod 30. V peněženkách, šátcích atd. asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 LV kabelky tak 40+ a pouze canvas, co se týká odpovídajícího výběru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Z pařížské pro zenu hlavně LV. Neznám ženu kterou by to nepotěšilo. Za 30 si už můžeš hodně vybírat.Znam svojí ženu, a tu by to rozhodně nepotěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Znam svojí ženu, a tu by to rozhodně nepotěšiloPřesně. Já koupit ženě kabelku za 30 tak s ní dostanu po palici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Přesně. Já koupit ženě kabelku za 30 tak s ní dostanu po palici.To taky, ale naštěstí by neocenila ani to kdybych ji přines jakoby LV. Nelíbí se jí to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Tak každý je finančně trochu jinak situován, ale jsem osobně též rád, že mojí paní podobně předražený krámy netáhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 @jerry82, tak hlavne, aby ona byla rada, ze tebe tahnou predrazeny hodinky ;-) @xcmaniax, do Parizsky je nejlepsi se zajet podivat. Stejne bys mel sam nejlip vedet co by se ji tak mohlo libit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 @jerry82, tak hlavne, aby ona byla rada, ze tebe tahnou predrazeny hodinky ;-) No tak sami se ty prachy neutratí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 LV kabelky tak 40+ a pouze canvas, co se týká odpovídajícího výběru...nevim kde ty ceny bereš ale budu konkrétní. Newerfull střední nebo malá teď nevím, Damier tuším 26 v červeným máku Epi 28. Klasika největší Přes rameno v Damier 27. cena ze čtvrtku. Vy co jejich manželky neocení kvalitu a nadčasovost vám to neberu. u kabelek je to jak s hodinkama. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Tak každý je finančně trochu jinak situován, ale jsem osobně též rád, že mojí paní podobně předražený krámy netáhnou.fanoušek značky glock a rolex považuje LV za předražený krám? když něčemu nerozumíš raděj mlč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 jinak je to jak s hodinkama. pokud žádnou LV ještě nemá tak doporučuju začít něčím základním, klasikou. Epi je kůže a je krásná ale nevydrží tolik jako canvas/plátno. canvas damier je to co jsem dal na obrázku. je neuvěřitelný kolik ten materiál vydrží. tu zdědí ještě tvoje dcera :-) asi to kvůli hejterům bude lepší řešit v sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 fanoušek značky glock a rolex považuje LV za předražený krám? když něčemu nerozumíš raděj mlč Se nečerti Poor choice of words only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Přesně jak píše SCIFI, neverfull či speedy v hnědém damieru s přehledem do 30 a žádnou to nemůže urazit. A kterou jo, tak kecá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 nevim kde ty ceny bereš ale budu konkrétní. Newerfull střední nebo malá teď nevím, Damier tuším 26 v červeným máku Epi 28. Klasika největší Přes rameno v Damier 27. cena ze čtvrtku. Vy co jejich manželky neocení kvalitu a nadčasovost vám to neberu. u kabelek je to jak s hodinkama. No nevím, naposledy jsem kupoval z kabelek GAIA za nějakých 42,500 a bylo to plátno, kůže byly kolem 60KKč Ale jasně, že ty levnější jako jsou Speedy se dají pod 30 úplně v klidu. Ale že by Neverfull (osobně se mi nelíbí, ale nosit to nebudu, že) stála v EPI jen o 2KKč oproti plátnu se mi nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 EPI je samozřejmě proti plátnu dražší o daleko víc. Zrovna u Neverfull je to 950EUR vs. 1450EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Mrkni se na německé stránky http://de.louisvuitton.com/deu-de/homepageMají tam vše včetně cen. Ve vídeňském LV obchodě mají skladem prakticky vše a ceny jsou shodné, takže víš, do čeho jdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Andrew možná byl rozdíl 4 ale porad obě staly do 30. Jinak newerfull je dost prakticka. Rekl bych asi nejprodávanější kabelka. Něco jak suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 kabely lv jsou fajn, ale prihodit k tomu peknej nocni kremik od la prairie, nebo sisley taky neni marny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Chlapi, co nehodinkovýho kupujete pro své drahé polovičky?:-) Chtěl bych letos něco ve stylu " Z Pařížský", cca 30 TCZK, ale protože se tam chodím dívat jen na hodinky, nemám vůbec páru jestli je to adekvátní částka, nebo směšně málo:-) Kabelka, šperk... Máte zkušenosti?:-)Doporucuji salu od burberry, nejak se mi na holkach libi. U LV se mi libi ty mensi decentnejsi veci, pripadne penezenka mont blanc - taky jsou ty damske hezke. Jo a jeste kdyz nekdo doporucoval kosmetiku, tak zajdi tady, uz ten obchod je celkem zazitek http://www.madeleine.cz/ Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se