Vladimír P. Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 výborná komunikace, rychlost v odeslání zásilky, jsem spokojen, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Super rychlý, perfektně zabalený a i s bonusem v podobě nového cifru. Pavle moc díky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Kupoval jsem krásný modrý NATO. Stav odpovídal, bezproblémová, rychlá a pohodová komunikace. Zboží došlo rychle.Spokojenost a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Rychlá domluva a hladký obchod. Můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Rychlý bezproblémový obchod ,doporučuji. A děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Díky Pavlovi za důvěru, kupoval jsem řemen a byl jsem zrovna mimo CZ, nechtěl ani platbu předem, kterou jsem nabídnul, řemen mi týden podržel a dnes proběhlo předání, jen škoda, že jsme nemohli víc pokecat. Po celou dobu promptně a výborně komunikoval. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 O prázdninách jsem od Pavla koupil hodinky. Domluva i odeslání zásilky bylo rychlé. Stejně jako při naší první výměně. Pavel má opět moje doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Tady se musí jen doporučit s tímto pánem obchodovat, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Vse v olrajtu jako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Rychla a jasna domluva, stav veci presne dle popisu. Nemuzu jinak nez Pavla doporucit. Diky a priste klidne zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Vše proběhlo dle dohody.Perfekt komunikace, rychlá domluva,osobka taky na jedničku - yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Rychlý a bezproblémový obchod - určitě doporučuji i ostatním a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Super domluva, rychla platba, vse na jednicku,, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Stavím se do dlouhé řady spokojených. To nebyl obchod ale radost. Vstřícné jednání, příjemný pokec, postižení stejnou značnou hodinek a vše dle dohody. Hodně radosti s hodinkami, Pavle a doufám, že zase něco zobchodujeme .Mupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) Stavím se do dlouhé řady spokojených. To nebyl obchod ale radost. Vstřícné jednání, příjemný pokec, postižení stejnou značnou hodinek a vše dle dohody. Hodně radosti s hodinkami, Pavle a doufám, že zase něco zobchodujeme . Mupa Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem Mupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Všechno dle domluvy, bez nejmenšího problému. Palec nahoru a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Náš druhý obchod, tentokrát i se super pokecem. Vše na 1* a bylo mi ctí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Suprej obchod a domluva. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Rychlá domluva, ochota, fér jednání a příjemnej pokec jako bonus. Pavle, děkuji a třeba zase někdy u nějakejch hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Tak asi by bylo překvapení, pokud by psal něco jiného než, že vše proběhlo tak, jak bylo sjednáno. Ale psát, že se tak nestalo, tak to bych si vymýšlel. Po aktuální zkušenosti se zařazuji mezi zástup spokojených obchodních partnerů a děkuji Kdojinému za fajn obchod. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se