Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Opakuje se to tu pořád dokola... téma Thor Steinar. Stačí zadat do google tag TS, vyplivne to Hools/NS latentní eshopy a hned v závěsu články ad kauza TS. Vlezu třeba na eshop "gangshop" a spolu s TS si můžu koupit značky s názvy: Dobermans Aggresive, Pit Bull, Ansgar Aryan spolu s gládama. Člověk nemusí být kdovíjak důvtipný aby odhadl zacílení. Třeba triko s nápisem Ansgar Aryan ve "šwabachu" doplněno obrázkem druhoválečného Stg44, to tipuji zacílením na produktivního třicátníka, VŠ, zájmy anglosaská současná literatura a popíjení kvalitního indického čaje.

Neříkej. No tak to by se taková bunda ovšem náramně hodila k mé holé hlavě. :)

www.air-shop.cz

Hezké bundičky, hezké. Většinou jsou kožené a tu mám taky pořešenou. Navíc bych si musel koupit pilotky a to v plánu nemám. :)

Stejně nevím co chci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Sháním delší (minimálně do půlky stehen) Parku do mínusových teplot....hodně se mi líbí Parky od Wellensteyna, ale takovou raketu se mi nechce dávat (pokud teda někdo neví o nějakém výprodeji).

Nevíte někdo o nějakém kvalitním ekvivalentu za rozumnou cenu (řekněme do sedmičky)?????. Celkem pěkné bundy ma i Alpha Industried.

Odkaz ke komentáři

Sháním delší (minimálně do půlky stehen) Parku do mínusových teplot....hodně se mi líbí Parky od Wellensteyna, ale takovou raketu se mi nechce dávat (pokud teda někdo neví o nějakém výprodeji).

Nevíte někdo o nějakém kvalitním ekvivalentu za rozumnou cenu (řekněme do sedmičky)?????. Celkem pěkné bundy ma i Alpha Industried.

Ja som kupoval pred Vianocami synovi v Rakúsku v Parndorfe krátku Wellensteyn a bola zlacnená z 549? na 229?. Mali tam rôzne aj dlhé a zlacnené boli všetky.

Odkaz ke komentáři

Ve Fashion Arene maji od HH kolem 6,5k. Je to kombinace peri a syntetiky. Zrovna dnes jsem na ni koukal.
Odkaz ke komentáři

Díky, chlapy, za inspiraci. Uz jsem dnes neco pořešil, tepelný komfort není ten co jsem chtel, ale jinak střih a hlavně délka jsou OK.

Jinak jsem proletěl Ostravské obchodní centra a nic podle mých představ, jsem moc prisnej a nárocnej....a tohle si holt firmy chtějí zaplatit, Wellensteyna a FjalRaven mají moje sympatie, ale zatím nejsem připraven vysolit tolik prachů za bundu. Nemáte někdo z těmito značkami dlouhodobější zkušenosti? Hlavně co se týče kvality. Ja co si vždy koupím bundu (nevalných značek), tak se mi prošoupou rukávy jak šoupu při chuzy rukama :)))

Odkaz ke komentáři

Díky, chlapy, za inspiraci. Uz jsem dnes neco pořešil, tepelný komfort není ten co jsem chtel, ale jinak střih a hlavně délka jsou OK.

Jinak jsem proletěl Ostravské obchodní centra a nic podle mých představ, jsem moc prisnej a nárocnej....a tohle si holt firmy chtějí zaplatit, Wellensteyna a FjalRaven mají moje sympatie, ale zatím nejsem připraven vysolit tolik prachů za bundu. Nemáte někdo z těmito značkami dlouhodobější zkušenosti? Hlavně co se týče kvality. Ja co si vždy koupím bundu (nevalných značek), tak se mi prošoupou rukávy jak šoupu při chuzy rukama :)))

Ahoj, mám zimní bundu od Wallensteyna. Zkus pokud máš možnost zajít do van graafa v praze na Václaváku, mívají tam docela velké slevy.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dnesni prirustek. Parka N-3B. Zadna navonena alpha industries, ale echt origo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem CEGY
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...