Marhi Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jen pro zamyšlení, jsem fanda a už pár kousků doma mámwww.airshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jako těch levných letenek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 www.air-shop.czPardon všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Opakuje se to tu pořád dokola... téma Thor Steinar. Stačí zadat do google tag TS, vyplivne to Hools/NS latentní eshopy a hned v závěsu články ad kauza TS. Vlezu třeba na eshop "gangshop" a spolu s TS si můžu koupit značky s názvy: Dobermans Aggresive, Pit Bull, Ansgar Aryan spolu s gládama. Člověk nemusí být kdovíjak důvtipný aby odhadl zacílení. Třeba triko s nápisem Ansgar Aryan ve "šwabachu" doplněno obrázkem druhoválečného Stg44, to tipuji zacílením na produktivního třicátníka, VŠ, zájmy anglosaská současná literatura a popíjení kvalitního indického čaje.Neříkej. No tak to by se taková bunda ovšem náramně hodila k mé holé hlavě. www.air-shop.czHezké bundičky, hezké. Většinou jsou kožené a tu mám taky pořešenou. Navíc bych si musel koupit pilotky a to v plánu nemám. Stejně nevím co chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 www.air-shop.czPardon všemto su bundy od Noble House, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 to su bundy od Noble House, nie?Jo, jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 v tom pripade mozem odporucit aj ja akurat pruser je, ze vobec nemrzne a tu moju skoro neponosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 v tom pripade mozem odporucit aj ja akurat pruser je, ze vobec nemrzne a tu moju skoro neponosim přesně, mám Kriegsmarine a vyndám ji jen občas, je fakt teplá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkunc Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Zkuste se na bundy podívat v Kru.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Péřovka Marmot,tepelný komfort -50 ,odepínatelný sněhový límec,navrchu goretex,černá barva.Po slevě 5,500,-Kč.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Sháním delší (minimálně do půlky stehen) Parku do mínusových teplot....hodně se mi líbí Parky od Wellensteyna, ale takovou raketu se mi nechce dávat (pokud teda někdo neví o nějakém výprodeji).Nevíte někdo o nějakém kvalitním ekvivalentu za rozumnou cenu (řekněme do sedmičky)?????. Celkem pěkné bundy ma i Alpha Industried. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Alpha určitě dobra a možna Bushman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Před rokem jsem tu prodával expediční HH perovou parku a nakonec ji pokud přijdou mrazy nadelim tatikovi:)Ale tyhle nemrazy -2 apod se daj zvládnout vcemkoli od columbie s heat vnitrkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Sháním delší (minimálně do půlky stehen) Parku do mínusových teplot....hodně se mi líbí Parky od Wellensteyna, ale takovou raketu se mi nechce dávat (pokud teda někdo neví o nějakém výprodeji).Nevíte někdo o nějakém kvalitním ekvivalentu za rozumnou cenu (řekněme do sedmičky)?????. Celkem pěkné bundy ma i Alpha Industried.Ja som kupoval pred Vianocami synovi v Rakúsku v Parndorfe krátku Wellensteyn a bola zlacnená z 549? na 229?. Mali tam rôzne aj dlhé a zlacnené boli všetky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Sháním delší (minimálně do půlky stehen) Parku do mínusových teplot....hodně se mi líbí Parky od Wellensteyna, ale takovou raketu se mi nechce dávat (pokud teda někdo neví o nějakém výprodeji).Nevíte někdo o nějakém kvalitním ekvivalentu za rozumnou cenu (řekněme do sedmičky)?????. Celkem pěkné bundy ma i Alpha Industried.Ve Fashion Arene maji od HH kolem 6,5k. Je to kombinace peri a syntetiky. Zrovna dnes jsem na ni koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Díky, chlapy, za inspiraci. Uz jsem dnes neco pořešil, tepelný komfort není ten co jsem chtel, ale jinak střih a hlavně délka jsou OK.Jinak jsem proletěl Ostravské obchodní centra a nic podle mých představ, jsem moc prisnej a nárocnej....a tohle si holt firmy chtějí zaplatit, Wellensteyna a FjalRaven mají moje sympatie, ale zatím nejsem připraven vysolit tolik prachů za bundu. Nemáte někdo z těmito značkami dlouhodobější zkušenosti? Hlavně co se týče kvality. Ja co si vždy koupím bundu (nevalných značek), tak se mi prošoupou rukávy jak šoupu při chuzy rukama )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Díky, chlapy, za inspiraci. Uz jsem dnes neco pořešil, tepelný komfort není ten co jsem chtel, ale jinak střih a hlavně délka jsou OK.Jinak jsem proletěl Ostravské obchodní centra a nic podle mých představ, jsem moc prisnej a nárocnej....a tohle si holt firmy chtějí zaplatit, Wellensteyna a FjalRaven mají moje sympatie, ale zatím nejsem připraven vysolit tolik prachů za bundu. Nemáte někdo z těmito značkami dlouhodobější zkušenosti? Hlavně co se týče kvality. Ja co si vždy koupím bundu (nevalných značek), tak se mi prošoupou rukávy jak šoupu při chuzy rukama ))Ahoj, mám zimní bundu od Wallensteyna. Zkus pokud máš možnost zajít do van graafa v praze na Václaváku, mívají tam docela velké slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Dnesni prirustek. Parka N-3B. Zadna navonena alpha industries, ale echt origo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. února 2016 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Nemáte někdo tip, kde Praze omrknout a vyzkoušet Canada Goose? Spoléhal jsem na Rock Point, ale je to bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Hoši, co bundy od fjallraven? Je ta cena adekvátní kvalitě? Nebo je to navoněná bída? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se