Jeremy Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 No právě - můj BD7000 umřel, jinak bych byl spokojenej a fungoval stejně. Plex bohužel nepodporuje moje Synology (mám starou dobrou 213). Takže musím najít něco alternativníého.DS bohužel je tam pomalé, že je to nepoužitelné, nevím proč.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Na přehrávání z NASu mám Apple TV a Infuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ja mam asi rok starou LG a z NAS Synology prehraje uplne vsechno. Nic jsem neinstaloval nebo tak neco. Proste mi ukaze, ze vidi pres wi-fi NAS. Na to kliknu, ukaze mi to adresar s filmy a kliknutim se film pusti. Jeste jsem nenarazil na format, ktery by nesel prehrat. Dalkacem k tv si nastavim i volbu jazyku nebo titulku, pokud to dany soubor umoznuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 9 řada doma. Co ty televize všechno umí,jen čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 ...a většina těch fíčur je úplně ku hounu, když nemáš pořádnej zdroj AV (signál/stream) a plnotučnou audio aparaturu (ATMOS ...9.1?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 9 řada doma. Co ty televize všechno umí,jen čumím. No tak hurá! Mrazíka už uvidíš na novým stroji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Ja mam asi rok starou LG a z NAS Synology prehraje uplne vsechno. Nic jsem neinstaloval nebo tak neco. Proste mi ukaze, ze vidi pres wi-fi NAS. Na to kliknu, ukaze mi to adresar s filmy a kliknutim se film pusti. Jeste jsem nenarazil na format, ktery by nesel prehrat. Dalkacem k tv si nastavim i volbu jazyku nebo titulku, pokud to dany soubor umoznuje.potvrzuju .... mám to úplně stejně zapojený a LG zatím schroupla všechny formáty co sem jí naservíroval .... jediný co mě na tý TV sere je titěrný dálkový ovládání (nahuštěný tlačítka vedle sebe), takže jsem dokoupil ten magickej ovladač ..... ten je pro starce jako dělanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 ...a většina těch fíčur je úplně ku hounu, když nemáš pořádnej zdroj AV (signál/stream) a plnotučnou audio aparaturu (ATMOS ...9.1?) negative man Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Neni uz za ty prachy lepsi koupit OLED? Proc si zvolil tohle?9 řada doma. Co ty televize všechno umí,jen čumím. Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) o 10 litrů levnější +- stejné skóre v testech,záleží co u televize preferuješ(barva,úhel pohledu,zvuk atd.)https://www.zkelectronics.com/comparetv/lg-oled55b9pla/uk/lg-55sm9800pla/uk/ co Radek? Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Dobrá mašina, nová TV je vždycky radost :-) Tak ať slouží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Afri díky a ten ovladač je prda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Afri díky a ten ovladač je prda.Ukaž.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Mouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Jj, potvrdzujem, je to parada. Este keby mal podsvietenie. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Vypadá dobře, inuativně, žádných milion tlačítek, to mám rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Taky jsem koupil lg, nakonec skoro zakladni model 49um7100, protoze to stejne krmim setakem od o2 a tam je vystup danej. Docela prijemne me to prekvapilo a akorat uvazuju o magickym ovladaci. Ten by snad mel umet i dalsi zarizeni. Ten co je od o2 se mi povedlo preprogramovat na LG, ale nema tacitko pro hlavni nabidku, takze na smart funkce musim brat ovladac od tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Ahoj borci, poradil by někdo, jakou klávesnici (ovladač) k Sony s androidem? Ta šipkovaná mě na tom ovladači už fakt nebaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Já mám od Samsunga tohle a pohoda, super je integrovaný mikrofon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Ahoj borci, poradil by někdo, jakou klávesnici (ovladač) k Sony s androidem? Ta šipkovaná mě na tom ovladači už fakt nebaví Googli airmouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se