Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Ahoj Ve spolek,

mám v hlavě nákup nové televize a už delší dobu zcela iracionálně nosím v hlavě značku Loewe, konkrétně model Bild 4.55 OLED.

Asi zásadní námitka je, že je pořád pekelně drahá a OLED se dá koupit i za výrazně míň železa. Narazil jsem ale na zajímavé nabídky z Německa kde se stejný model nabízí o 30% levněji.

Tam za 66.300 a tady všichni svorně za 95.000.

Nemá někdo zkušenosti s nákupem televize z DE? funguje to tady v Česku nebo se to musí nějak bastlit? 

předem díky za názory.

Měl jsem obě Loewe z DE, ještě z doby, kdy tu Tipa ani kb Expert neměli zastoupení (Calida, Arcada). Fungovaly bez problémů, i PAL/SECAM DK. Šel bych to toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za povzbuzení.

Nabízí to i saturn což je velkej řetězec tak to snad nebude žádná levota.

Určitě ne. První jsem kupoval u Rödela v Selbu, druhou v Mediamarktu v Regensburgu, oboje ok. Je pravda tedy, že jsem nepotřeboval řešit záruku ani následný servis, ale to jsem za zvýšenou cenu oproti zbytku produkce tak nějak předpokládal. Loewe snad ani nemůže být levota, protože si ze zásady vybírá exkluzivní a prověřené prodejce, které pravidelně objíždí, kontroluje, poskytuje materiály a podporu. Myslím, že to bude ok. Viel Glück

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník tolja

prosím, potřeboval bych poradit s výběrem televize

pozorovací vzdálenost 2-2,5metru, měla by to být smartka, používat se bude k přehrávání youtube, filmů na fleškách nebo z ext. hd, sledování základní programové nabídky, žádná kabelovka, satelit apod. Puštěná bude ve večerních až nočních hodinách. Viset bude na zdi pod stropem, nakloněna v nějakém malém úhlu. Cena do 20K max., raději do 15K i s prodlouženou zárukou.

za případné tipy děkuji

Odkaz ke komentáři

Nedávno sem někde slyšel chválu na telky Hisense...montují se v ČR v Plzni. Mají super poměr cena výkon, tak se podivej

Jen namátkou https://m.alza.cz/65-hisense-h65nu8700-levne-d5235305.htm?kampan=adpla_produkty_Televize_vse-ostatni_m_1o2_HIS020t3_openbox_1029171&gclid=CjwKCAjwq_vWBRACEiwAEReprBk3Mrou1B0uT9CFv3whbSTsYbP_OfqnMDUjZMv8nev9OPjQwF9pdxoC6eIQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Sasho, vybiral jsem tv asi pul roku, resil avmanii, nakonec me limitovalo misto, resil jsem 55 vs 65

Puvodne jsem chtel priplait a vzit b7 od lg, skvela oledka, ale pri statickem obrazu jsem mel strach u ps4, kde si zahraju, at nedojde k vypaleni...

Sony je obrazove momentalne nejlepsi, opravdu 9005 a 9305 jsou skvele, maji android, coz mus rici, ze tizen od samsungu je jinej level, plynulej, sviznej

Ten samsung 7002 ma nej pomer cena vykon, nebudes litovat...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kluci, poraďte prosím, jak je možný, že mi na TV vůbec nejedou občas dva multiplexy (kvalita 0, síla 50), přičemž sousedovi na stejný barákový anténě ve stejnej moment jedou.

Multiplex 1 jede vždy 100/100. Ty dva další někdy taky 100/100.

Může to bejt rozbitým tunerem v TV?

Jako na potvoru, kdyz přijde odborník, tak vše samozřejmě jede.

V ČTÚ i ČRa mi žádný rušení nepotvrdili.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

https://www.alza.cz/55-philips-55pus7303-d5316084.htm - máme ji v 50" a nestěžuju si - ambilight a android tv není vůbec špatná věc.

Špatný nejsou ani TV od značky Hisense. Na toho Samsunga jsem taky narazil, doporučovali ho na víc místech, ale cena už pro mě byla mimo.

Podotýkám, že co se týče obrazu nejsem žádnej znalec, rozdíly mezi panelama, různýma typama podsvícení atd jdou mimo mně. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Chlapi! Úkol zní jasně. V obýváku je malá TV a musí přijít do ložnice, takže: Potřebuju do obýváku novou, Oled, 55 stačí, žádné funkce jako internet a tak není třeba, jde jen o kvalitní obraz a slušný zvuk. TV signál mám v baráku nataženou optikou, takže do šlape slušně. Můžete poradit něco slušného? Nechci dávat za TV kilo, ale zase nějaký levný krám taky nehcu. Ideálně tak do 60-70t. Díky za nějaké rady, howno tomu rozumím :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...