grga_pitic Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Taky bych vylepil, ale myslim, ze by mi muj zamestnavatel skopal pr.... pokud bych prelepil jeho logo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Osobně se přimlouvám za luxusnější tím pádem dražší provedení, neboť jsme forum o, na české poměry, drahých hodinkách. Nebyl bych rád, aby naše samolepka - znak, zapadla mezi stovkami ostatních. A za další vyšší cena jednoho kusu zaručí, že s nimi členové nebudou plýtvat, a nestane se z toho pouliční výzdoba sloupů a tramvajových zastávek. Těším se na grafické návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Text: 1) čédina 2) latina 3) anglina ... a jakej ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyraider Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Volil bych něco nenápadného a decentího, prostě v tomhle stylu . Foto vypůjčeno z home page RedBull Air Race. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Práškovací letadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Taky bych lepil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Dobrej nápad s identifikační samolepkou. to Skyraider: skoro jak letadélko Káně =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Text: 1) čédina 2) latina 3) anglina ... a jakej ???? Co třeba docela brutální: "Qua hora nescis..." ??? (= "Kterou hodinu nevíš...") Tento nápis má na kose tzv. Brodská smrt (alias kostlivec zvaný Hnát). Je to v Havlíčkově Brodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Taky lepím, prima nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Text: 1) čédina 2) latina 3) anglina ... a jakej ???? Napadají mě samé úchylárny Cato končil každý svůj proslov v senátu proslulou větou: "Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam." = "Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno." Co zaměnit "Kartágo" za "quartz" ??? Akorát nevím, jak se řekne "quartz" latinsky Ale bylo by to ffftipné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Já se taky přidám a spíše bych preferoval češtinu. Jinak - nápad - co to postavit na starém logu Chronotechny (CH = Chronomag)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Já jsem si představoval nějaké logo /ciferník třeba/ a "chronomag". Anebo něco jako skeleton, jednoduché, spíše jako symbol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Text: 1) čédina 2) latina 3) anglina ... a jakej ???? Napadají mě samé úchylárny Cato končil každý svůj proslov v senátu proslulou větou: "Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam." = "Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno." Co zaměnit "Kartágo" za "quartz" ??? Akorát nevím, jak se řekne "quartz" latinsky Ale bylo by to ffftipné no myslím si, že je možné použít původní název "quartz" jen je potřeba přiřadit správný rod. Více bych měl vědět zítra. Jen je to příšerně dlouhý, ale jinak OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 A proč musí bejt quartz zničenej? Není to moc nafrněný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 tak tak před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Jestli tam chcete ten blábol o ničení quartzu, tak nelepím. Jsou to taky hodinky. Co přijde na řadu příště??? Přesýpací hodiny??? Sluneční??? A krom toho, bohužel drtivá většina lidí používá quartzky (já je mám m.j. taky) a vůbec jim to neva. Tohle mi zavání elitářstvím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 tak tak před nikým se neponižuj a nad nikoho se nepovyšuj! ale tento pojem merchandising a obecně celá reklama nezná, proto mnoho nadnárodních reklamek kupují odpustky v podobě charit. akcí, třeba za záchranu Balaenoptera physalus blablalba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Taky bych se přikláněl k jednoduchému logu , spíš symbolu a text kratší a úderný . třeba mechanic or death :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Pro Milise, Luka a Vladimíra Ilijiče: Pánové, i já mám doma quartzky, já jimi nepohrdám. To vůbec ne. btw - Cato, nesmiřitelný odpůrce Kartága, zemřel v roce 149 před naším letopočtem. Tedy na počátku třetí puntské války, ve které bylo Kartágo nakonec zničeno. Zničení Kartága se tedy nedočkal Mě to napadlo jako taková dvojsmyslná legrace. Prostě jsem zaměnil Kartágo za quartz. A Cato se zničení Kartága nedožil... Zrovna tak, jako my se nedožijeme konce quartzu Nic... Beru zpět... Pusťte to z hlavy... Vždyť jsem psal, že mám dnes hloupé nápady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2007 Taky bych se přikláněl k jednoduchému logu , spíš symbolu a text kratší a úderný . třeba mechanic or death :D bingo. Hele vore nechtěl by sis vrátit ten avatar nebo atavar nebo jak se tomu nadává? Tamta vopice byla hezčejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se