Cherokee Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Je to doma. Děkuji Farky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Úspešne doručené. Vďaka Farky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 diky diky :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 už to mám na pošte, VEĽKÁ vďaka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Podle zdejších levá Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Doslo diky Farky... Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Zatím u kolegy,díky,až to bude na autě, tak se pochlubím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Konečně nalepeno, závodník zrovna nejsem, ale v pravo se mi líbilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Farky dik moc, konecne sou lepky doma. Ses machr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Taky jsem váhal na kterou stranu. Takže jedno auto levá, druhé pravá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Vlevo ... ... ( "ale foceno před pár měsíci" ) - sorry Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tak uz som bol na psote aj ja, diky farky za sprocesovanie Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Nalepeno a celkem pekne ladi, byt leskla, tak by to bylo uplne dokonale, ale jsem spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Taky uz mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Nalepeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 :-) copak vlevo nebo vpravo, až ji někdo bude mít nalepenou vzhůru nohama..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Doprkýnka... nebo tak něco... neplánuje se nekdy další kolo objednávek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Nalepene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 ja od ty doby, co samolepky mam, jsem jeste nestihl umejt ani jedno auto, tak zatim nenalepeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Z toho si nic nedělej. Já mám samolepku ještě z předešlé série z doby asi před 3 lety a taky zatím nenalepenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se