instant Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Balvenie Doublewood je to co bezne nalejem ked pride tema single malt. Je aj kopec inych - dary, prilezitostne kupy, skor tak z kazdeho typu nieco, aj irish single malt /pekny patok, btw/ a tak. V zime som vyskusal Glengoyne, len bola dost slaba zima... a z duty free som si najnovsie doniesol Glenmorangie Discovery Pack - za jedneho granta sa tomu nedalo odolat. Necakam nic viac nez easy drinking, v lete bude teplo. Uz len najst suputnikov na ten vylet, pozeram ze aj mapa je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Laphroaig je tady hodně oblíbenej...tenhle kousek jsme dali minulej týden kamošovi na rozlučce se svobodou, zítra je svatba, slíbil, že ji tam otevře, tak už se mi sbíhají sliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Krasne, uplne jsem se zasnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Letos jsem si byl projet s kamarádem Skotsko a samozřejmě nechyběla návštěva palíren. Možná někoho potěší fotka z místa kde se taková dobrota vlastně vyrábí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Novy suvenyr z ostrovu<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Mate v ČR osvědčený online obchod se single malt? Došla mi Bowmore Island 12 a rad bych co nejdrive doplnil zásoby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Co třeba Gentlestore? Výběr dosti slušný, řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Co třeba Gentlestore? Výběr dosti slušný, řekl bych Díky Ondro, vypada to dobre. Mas s nima nejake zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Zkušenost mám téměř, ale bohužel zrovna v době kdy jsem nakupoval pitivo na dovolenou, tak byli na dovolené oni. Ale myslím si, že není třeba mít obavy. Mám zase v plánu si odtamtud něco kouřového objednat tak snad už to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Mají i Glen Garloch ktery jsem dlouho nevidel .. Asi je zkusim. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Jestli myslis kamennou, tak Kratochvilovce v Palladiu, internetovy shop bych doporucil alkac.cz. Velmi slusne ceny, dovoz az domu, platba pri prevzeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Jestli myslis kamennou, tak Kratochvilovce v Palladiu, internetovy shop bych doporucil alkac.cz. Velmi slusne ceny, dovoz az domu, platba pri prevzeti.Vyzkousim obojí :-), díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Tak som po rokoch holdovania vinku upil zase raz z whisky co som kupil ako darcek a bol vzapati ponuknuty (Glenfiddich 12y). Tak mi to zachutilo ze som si hned na druhy den kupil aj sebe. Uplne som zabudol aky bozsky nektar to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 jj, to je hned ´:-).Tak som po rokoch holdovania vinku upil zase raz z whisky co som kupil ako darcek a bol vzapati ponuknuty (Glenfiddich 12y). Tak mi to zachutilo ze som si hned na druhy den kupil aj sebe. Uplne som zabudol aky bozsky nektar to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tak som po rokoch holdovania vinku upil zase raz z whisky co som kupil ako darcek a bol vzapati ponuknuty (Glenfiddich 12y). Tak mi to zachutilo ze som si hned na druhy den kupil aj sebe. Uplne som zabudol aky bozsky nektar to je.A to Glenfiddich 12y ještě není konečná stanice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Tak jsem prolézal bezedný archiv ve sklepě a ejhle.....byla tam....... Knappogue Castle 1995 Single Malt Irish Whiskey ......a tak přemýšlím, jestli chladné podzimní večery roku 2013 jsou ty pravé ke konzumaci a nebo ještě počkat....třeba na promoci dcery v roce 2015. To už by měla rovných 20 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Dva roky vydržíš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 A to Glenfiddich 12y ještě není konečná stanice :-)to je jasne racej som si mal upit z nejakeho janka chodca, vyplut to sklamane a zase som mohol mat par rokov klud. Takto som uz Glenfiddich vyprazdnil, spomenul si na Glenlivet ktory bol kedysi moj favourite a tak...bolo mi to treba ? A este k tomu sa ochladilo, okrem dreva do krbu budem musiet dokupit aj nove palivo pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Tak já se pochlubím svojí "úrodou" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To jsou beztak prazdne krabice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se