Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Balvenie Doublewood je to co bezne nalejem ked pride tema single malt. Je aj kopec inych - dary, prilezitostne kupy, skor tak z kazdeho typu nieco, aj irish single malt /pekny patok, btw/ a tak.

V zime som vyskusal Glengoyne, len bola dost slaba zima... a z duty free som si najnovsie doniesol Glenmorangie Discovery Pack - za jedneho granta sa tomu nedalo odolat. Necakam nic viac nez easy drinking, v lete bude teplo. Uz len najst suputnikov na ten vylet, pozeram ze aj mapa je :)

post-4112-0-22365400-1369571352_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Tak som po rokoch holdovania vinku upil zase raz z whisky co som kupil ako darcek a bol vzapati ponuknuty (Glenfiddich 12y). Tak mi to zachutilo ze som si hned na druhy den kupil aj sebe. Uplne som zabudol aky bozsky nektar to je.

Odkaz ke komentáři

jj, to je hned ´:-).

Tak som po rokoch holdovania vinku upil zase raz z whisky co som kupil ako darcek a bol vzapati ponuknuty (Glenfiddich 12y). Tak mi to zachutilo ze som si hned na druhy den kupil aj sebe. Uplne som zabudol aky bozsky nektar to je.

Odkaz ke komentáři

A to Glenfiddich 12y ještě není konečná stanice :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Tak jsem prolézal bezedný archiv ve sklepě a ejhle.....byla tam.......

Knappogue Castle 1995 Single Malt Irish Whiskey

......a tak přemýšlím, jestli chladné podzimní večery roku 2013 jsou ty pravé ke konzumaci  a nebo ještě počkat....třeba na promoci dcery v roce 2015. To už by měla rovných 20 let.

post-27804-0-84375500-1380735013_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A to Glenfiddich 12y ještě není konečná stanice :-)

to je jasne :) racej som si mal upit z nejakeho janka chodca, vyplut to sklamane a zase som mohol mat par rokov klud. Takto som uz Glenfiddich vyprazdnil, spomenul si na Glenlivet ktory bol kedysi moj favourite a tak...bolo mi to treba ? A este k tomu sa ochladilo, okrem dreva do krbu budem  musiet dokupit aj nove palivo pre mna :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...