tm80 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 U mě toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Včera jsem si objednal vánoční trojkombinaci - Bowmore 12y , Balvenie Doublewood a Aberfeldy 12y - uz se nemůžu dočkat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Chlapi, v kategorii single malt jsem panic. Co byste doporučili začátečníkovi, který by chtěl pozvolna poznávat kvality single malt? Kde začít? Nebo je to jedno? Ještě mám jeden dotaz. Díval jsem se v jednom obchodě na lahev něčeho s nápisem single malt (myslím, že to byl Glen Grant, ale to samé jsem viděl i u desetileté single malt Tullamore Dew) a bylo to barvené karamelem. Myslel jsem si, že single malt dobarvované nejsou. Anebo se podle toho pozná šmejd?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Určitě začni u těch jemnejsich - Glenlivet, Glenmorangie, Balvenie, apod. Ne hned Laphroaig, která je jako asfalt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Drive se barvilo skoro vsechno, ted se barvi mene, je to tak vic BIO ale urcite to neznamena, ze nebarvena=kvalita a barvena=smejd. Barveni ja osobne neresim, vliv na chut to nema a kdo rika, ze ma, tak ma bud "absolutni chut" a nebo keca. Ja jsem jako jednu z prvnich koupil Lagavulin 16 a byl jsem hned nadseny, takze bych se nebal ani toho Laphroaigu. Doporucuju do zacatku treba tyhle sety "Classic Malts", jsou to 0,2l, na zjisteni co chutna a co ne si myslim idealni. http://www.whisky.de/shop/Schottland/Sortimente/Classic-Malts-Coastal-Pack--.htmlhttp://www.whisky.de/shop/Schottland/Sortimente/Classic-Malt-Collection-Gentle-rot--.htmlhttp://www.whisky.de/shop/Schottland/Sortimente/Classic-Malts-Collection-Strong.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 U mě toto Mame stejny vkus. Tohle uz je vyssi divci, nic pro zmekcile zelenace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Ne hned Laphroaig, která je jako asfalt :-)...a ani potom ne. Radsej budem pit co mi chuti, ako to co sa poklada za dobre a nechuti mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Nepoklada se to za dobre. JE to dobre. Ne vsem to chutna, to je jasne a je to v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Chlapi, v kategorii single malt jsem panic. Co byste doporučili začátečníkovi, který by chtěl pozvolna poznávat kvality single malt? Kde začít? Nebo je to jedno? Ještě mám jeden dotaz. Díval jsem se v jednom obchodě na lahev něčeho s nápisem single malt (myslím, že to byl Glen Grant, ale to samé jsem viděl i u desetileté single malt Tullamore Dew) a bylo to barvené karamelem. Myslel jsem si, že single malt dobarvované nejsou. Anebo se podle toho pozná šmejd?díky Davide, dej si raději cognac(koňak), na whisky z Malty se vyser.Takový Rémy Martin VSOP, to je matroš.Za chvíli Ti to vysvětlím per huba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Určitě začni u těch jemnejsich - Glenlivet, Glenmorangie, Balvenie, apod. Ne hned Laphroaig, která je jako asfalt :-)Kurňa Franto, odkdy chutná kouř a rašelina jako asfalt? Prubni to ještě jednou... takhle jsem vypadal po flašce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Co byste doporučili ... Co jsi pil doteď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Určitě začni u těch jemnejsich - Glenlivet, Glenmorangie, Balvenie, apod. Ne hned Laphroaig, která je jako asfalt :-)Kurňa Franto, odkdy chutná kouř a rašelina jako asfalt? Prubni to ještě jednou... takhle jsem vypadal po flašce... Tak pro začátečníky to tak je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Chlapi, v kategorii single malt jsem panic. Co byste doporučili začátečníkovi, který by chtěl pozvolna poznávat kvality single malt? Kde začít? Nebo je to jedno? Ještě mám jeden dotaz. Díval jsem se v jednom obchodě na lahev něčeho s nápisem single malt (myslím, že to byl Glen Grant, ale to samé jsem viděl i u desetileté single malt Tullamore Dew) a bylo to barvené karamelem. Myslel jsem si, že single malt dobarvované nejsou. Anebo se podle toho pozná šmejd?díkyPro zacatecnika doprucuji jednoznacne Speyburn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Co jsi pil doteď?Asi nejvic mi chutnal Jameson anebo Bushmills. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 (upraveno) Asi tak.Moje prvni zkušenost s malt whisky byla Laphroaig quarter cask. To me tak na rok od skotské single malt odradilo. Pak jsem se zkusil Glenfiddich, Glenlivet, Glenmorangie a pod znova dostal k Laphroaig (a jine Islay whisky) a byl jsem v tom. Upraveno 14. prosince 2013 uživatelem tm80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Jeden tip na dlouhou chvili. http://www.whiskyreviews.blogspot.cz/ Berte to od nejstarsiho po nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Nepoklada se to za dobre. JE to dobre. Ne vsem to chutna, to je jasne a je to v pohode.Nieco jak prava 92 percentna cokolada, co ? Tiez JE dobra ale tiez mi nechuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Poslal jsem manželku na nákupy a teď ochutnáváme U mne zatím vede Glenfiddich 12yo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Nepoklada se to za dobre. JE to dobre. Ne vsem to chutna, to je jasne a je to v pohode.Nieco jak prava 92 percentna cokolada, co ? Tiez JE dobra ale tiez mi nechuti Tak nejak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Poslal jsem manželku na nákupy a teď ochutnáváme U mne zatím vede Glenfiddich 12yo . IMG_20131215_212137.jpgdobrý nákup na rozjezd, pro hlubší ponor doporučuju návštěvu v marpeku, je to chlastání s instruktáží a příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se