Hasňa Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Prave mi zena z Abredeenu veze neco na zub. ARDBEG UIGEADAIL In 2009, Jim Murray?s Whisky Bible named Ardbeg Uigeadail ?World Whisky of the Year? ? in praise of its ?utter silky brilliance? and ?complexity on a level only a handful of distilleries in the world can even dream of reaching.? Ardbeg Uigeadail (pronounced ?Oog-a-dal?) is a special vatting that marries Ardbeg?s traditional deep, smoky notes with luscious, raisiny tones of old ex-Sherry casks. It's non chill-filtered at high strength, which retains maximum flavour and gives more body and added depth. http://www.ardbeg.com/ardbeg/whisky/ardbeg-uigeadail Ojojoj. Jsem zvedav, jeste jsem ji nemel. Tady nejde sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Jo, ta je moc dobra. Ja jsem si vcera otevrel Laphroaig18, to je taky mnamka. Je uz ale tak nabita chutema a aroma, ze uz to ani vsechno nerozeznam. To ma tu vyhodu, ze nic starsiho a drazsiho nemusim kupovat - byly by to u mne vyhozene penize. redd: Japonsko me taky laka, ale nevim, maji japonci neco vic/neco jinak nez dobra skotska? Ma to smysl si za ni priplatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 (upraveno) Laphroaig 18 mam na waitlistu. Zase az moje draha pojede nach Aberdeen. Coz bude nekdy po vanocich. Do te doby musim nejak prezit s jednou dvacet petkou a tak peti desitkama. :-) Upraveno 6. září 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Jo, ta je moc dobra. Ja jsem si vcera otevrel Laphroaig18, to je taky mnamka. Je uz ale tak nabita chutema a aroma, ze uz to ani vsechno nerozeznam. To ma tu vyhodu, ze nic starsiho a drazsiho nemusim kupovat - byly by to u mne vyhozene penize. Desítka je super, patnáctka taky.Osmnáctku jsem ještě neměl. Pomalu čas ji zkusit a odpanit. Děkuji za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Já popravdě moc nepiju,dávám si jen občas při večerním střílení beama s kolou.Ale neodolal jsem a koupil si 12letou The Glinvelt a ta mi moc chutná.Neředěná,jen si cucám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Laphroaig 18 mam na waitlistu. Zase az moje draha pojede nach Aberdeen. Coz bude nekdy po vanocich. Do te doby musim nejak prezit s jednou dvacet petkou a tak peti desitkama. :-)S peti desitkama se da prezit uplne bajecne!!! Desítka je super, patnáctka taky.Osmnáctku jsem ještě neměl. Pomalu čas ji zkusit a odpanit. Děkuji za inspiraci Skoda, ze patnactka uz neni, rad bych porovnal. No, ale clovek nemuze mit vsechno... Já popravdě moc nepiju,dávám si jen občas při večerním střílení beama s kolou.Ale neodolal jsem a koupil si 12letou The Glinvelt a ta mi moc chutná.Neředěná,jen si cucám. Dobrá volba. Schválne si kup i 15 a 18 a cucej a srovnavej co dokazou udelat dalsi tri leta v sudu. A pak bys mel vyzkouset neco kouroveho. Treba Oban 14, Highland Park 12, nebo vyse zminovanou bombu Laphroaig 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Je fakt,že mám takový spíš komerčně hospodský bar.Nicméně,nikdy mi nic nedojde,počítal jsem si zásoby tvrdého truňku,které mám ve sklepě uložené a je toho za několik desítek tisíc.To mi přijde na nepijáka dost.Neodolám totiž při návštěvě JIPu,pokaždé přihodit lahev za "pjéťo" do košíku s tím,že je to výhodné a může být potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Je fakt,že mám takový spíš komerčně hospodský bar.Nicméně,nikdy mi nic nedojde,počítal jsem si zásoby tvrdého truňku,které mám ve sklepě uložené a je toho za několik desítek tisíc.To mi přijde na nepijáka dost.Neodolám totiž při návštěvě JIPu,pokaždé přihodit lahev za "pjéťo" do košíku s tím,že je to výhodné a může být potřeba. Když se tak na ten tvůj koutek dívám, napadá mě ''A povedz mi hopa26, čo ty si predstavuješ pod takým slovom ''nepiják''?'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tý jó houby chronomagor, normální norek to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Spíš jde o to,že si většinou každá návštěva vybere-a také sama obslouží.Je to po ruce,vypadá to docela hezky-po přestavbě tam zbyl výklenek a než aby tam byla další skříň na vázičky,tak jsem si ho obsadil já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Rozum zvítězil! Chtěl jsem si (ovlivněn vláknem o výběru nože) objednat nějaké nožíky na nože-nůž, ale v poslední chvíli jsem cuknul a objednal si něco lepčího: 1. Cragganmore Friends of Classic Malts 14J-/20102. Macallan Sherryfass 12 Jahre3. Bowmore 12 Jahre Enigma4. Lagavulin 16 Jahre Tenhle Lagavulin už jsem měl, naprostá bomba, moje první kouřová, jsem zvědavý jak mi bude chutnat teď, když jsem mezitím ochutnal několik desítek jiných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Pijte whisky...http://www.frekvence1.cz/pub/cs/program/podcast/index.shtml?itemId=17895 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Rozum zvítězil! Chtěl jsem si (ovlivněn vláknem o výběru nože) objednat nějaké nožíky na nože-nůž, ale v poslední chvíli jsem cuknul a objednal si něco lepčího: Tenhle Lagavulin už jsem měl, naprostá bomba, moje první kouřová, jsem zvědavý jak mi bude chutnat teď, když jsem mezitím ochutnal několik desítek jiných. To se ti to lemce, když máš německý PSČ. Potvory z Whisky Storu zasílají jen po Německu. Budu muset zřídit PO BOX v Zittau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 Jeste ze tak, jinak by nam tento lahodny mok vykoupili ochlasti z vychodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Já to říkám pořád, led do whisk(e)y nepatří! http://www.youtube.com/watch?v=4f3iBZQMrNw&feature=relmfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Pánové, máte nějaký tip na shop s whisky? Zatím jsem otestoval komplet sortiment Billa a rád bych se posunul dál, za rozumný peníz... edit: jo, teď jsem koukal - to vláklno se týká jenom single malt? Já klidně i dobrou blended... Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Zkus se podivat na http://www.topalkohol.cz/ , objednaval jsem tam jednou a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 www.pozitek.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Mám problém. Flašky mi přibývají, nestíhám to pít... Musel jsem zapojit manželku. A na cestě ještě jeden japonec a jeden Yankee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Jaky je ten Bruichladdich. Ten ted planuju testnout, kdyz ho v jednom filmu Harrison Ford tak statecne ve filmu Morning Glory prodaktplejsmentoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se